hocam merhaba benim saçlara benzeyen bi saç tipiniz var, 32 yaşındayım yıllar önce 5 seans prp yaptırdım, geçtiğimiz yıllarda sclinic isimli bi merkezde 6 ya da 7 seans dermapen uygulaması (içerisinde büyüme faktörleri olan özel karışım vardı) yaptırdım, kendim arasıra dermaroller ile kandolaşımı artsın diye bişeyler yaptım, avustralyadan ramadan farmasi getirttim vs. bütün bunlar saçlarımın kısa sürede dökülmesinin önüne geçti, uygulanan tedaviler gerçekten işe yaradı ama bu tedaviler benim şahsi düşüncem bi ömür boyu yapılması gereken şeyler, çünkü bırakınca saçlar bi kaç ay sonra eski haline dönüyo, bizzat kendim bu durumu defalarca yaşadım. sonunda serkan aygın da saç ektirmeye karar verdim, dhi yönteminin seyrek saçlarda başarılı olduğunu ve mevcut köklerin arasına daha başarılı ekimlerin yapılabildiğini öğrendim. 41 gün önce ekimim gerçekleşti bakalım sonuçlar nasıl olacak merak ediyorum, size de yol göstermesi adına kendi deneyimlerimi aktardım, umarım saçlarınız için hangi yol yöntem faydalı olacaksa onu gerçekleştririrsiniz.