Gönderen Konu: Karar veremiyorum lütfen yardım  (Okunma sayısı 2463 defa)

Mutlu Akkurt

• Full Member
Karar veremiyorum lütfen yardım
« : 01 Kasım 2020, 12:45:44 »
Arkadaşlar merhaba. 30 yaşındayım. Çevreme göre saçımda abartılı bi şey yok ama ben saç ektirmeye karar verdim çünkü psikolojik olarak rahatsızım. Serkan Aygın kliniğinde ektirmeye karar vermiştim ama benimki gibi çok da açık olmayan bir bölgeye ekim için 9500 istedi. Ve diğer ekim yaptıranlara da aynı şeyi söyledi mi bilmiyorum ama bana greft sayısına bakılmıyor fiyatta dendi bu da bana saçma geldi. Sonra Serkan Aydın kliniği Arenamed'le görüştüm. Onlar da 7500 lira dediler ve bana normal geldi. Ama bana 3800 greft dedi. Açıkçası bu bana aşırı fazla geldi. Çünkü benimkine yakın dökülmelere Serkan Aygın 2600-2800 greft falan ekmiş. Hatta kafasının üstü neredeyse tamamen boş olan adama 3800-4000 greft falan ekmiş. Benimki ise bir çoğuna göre ekime bile gerek duymuyor. Ama Serkan Aydın 3800 greft dedi. Aslında Serkan Aydın'da karar kılmış gibiydim ama internette birkaç yerde şikayet falan da gördüm. Bir de instagramdaki fotoğrafların yoruma kapatıldığını görüp işkillendim. Bazıları sadece ünlülere özeniyor diyor ama o kadar ünlünün gittiği yer de kötü olmaz diye düşünmüştüm. Siz ne diyosunuz? Fiyata bakmayıp Serkan Aygın'a mı yönelmeliyim? Sitede pek araştıramadım hangisi daha iyidir diye ama Serkan Aydın ile ilgili pek bi şey bulamadım. Bilgisi olanlar varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Baya arada kaldım çünkü. Çoğu yere güvenmiyorum. Bazı yerleri bilmiyorum. Aslı Tarcan ile görüştüm pek beğenmedim orayı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Karar veremiyorum lütfen yardım
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2020, 12:54:01 »
Açıklıkla alakası yok serkan hocanın kalitesine göre fiyatı uygun kardeşim.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2020, 02:40:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Mutlu Akkurt

• Full Member
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2020, 16:09:33 »
Hocam kalitelidir lafım yok da tüm piyasa grefte göre fiyat veriyor ya ondan dedim. Sonuçta kafasının üstü tamamen saçsız olan adamla bana aynı emeiği aynı zamanı harcamayacak o sebepten.

samfisher

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2020, 23:31:11 »
Hocam greft başı çalışan yerler genelde euro ile hesaplıyorlar, 1000-1500 greftten aşağıda çok ekim göremezsin. Simdi bu greft sayısında bile zaten 10000tl'ye kadar gidiyor. Benim de benzer bir ekim sayısına ihtiyacım var mesela. Temple'a doğru ekim yapılanlar genelde 3500-5000'e çıkıyor oralar.

Şu yönden de bakabilirsin. Ekim sayısının az olması ameliyat süresinin daha verimli kullanmasına, ekimin daha dikkatli yapılmasını sağlar, senin ekimin yapılacağı yer aslında sanatsal olarak en çok uğraştırılacak bölge diyebiliriz. Sırf greft başı fiyat vermiyor diye eleme bence.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2020, 00:08:06 Gönderen: samfisher »

Mutlu Akkurt

• Full Member
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2020, 00:37:54 »
Hocam greft başı çalışan yerler genelde euro ile hesaplıyorlar, 1000-1500 greftten aşağıda çok ekim göremezsin. Simdi bu greft sayısında bile zaten 10000tl'ye kadar gidiyor. Benim de benzer bir ekim sayısına ihtiyacım var mesela. Temple'a doğru ekim yapılanlar genelde 3500-5000'e çıkıyor oralar.

Şu yönden de bakabilirsin. Ekim sayısının az olması ameliyat süresinin daha verimli kullanmasına, ekimin daha dikkatli yapılmasını sağlar, senin ekimin yapılacağı yer aslında sanatsal olarak en çok uğraştırılacak bölge diyebiliriz. Sırf greft başı fiyat vermiyor diye eleme bence.
Hocam dediklerin doğru evet. Sorma nedenim de hani her yer ekim yapılacak alana göre fiyat veriyor ya ondan. Şimdi benimki de çok açık değil kel eğilim ya fiyatın standart olması garip geldi. Peki Serkan Aygın hakkında ne düşünüyorsun?

Mutlu Akkurt

• Full Member
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2020, 00:38:24 »
Açıklıkla alakadı yok serkan hocanın kalitesine göre fiyatı uygun kardeşim.
Hocam kalitelidir lafım yok da tüm piyasa grefte göre fiyat veriyor ya ondan dedim. Sonuçta kafasının üstü tamamen saçsız olan adamla bana aynı emeiği aynı zamanı harcamayacak o sebepten.

samfisher

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2020, 01:05:44 »
Hocam dediklerin doğru evet. Sorma nedenim de hani her yer ekim yapılacak alana göre fiyat veriyor ya ondan. Şimdi benimki de çok açık değil kel eğilim ya fiyatın standart olması garip geldi. Peki Serkan Aygın hakkında ne düşünüyorsun?

Fiyatına göre başarılı ekimler yapmış görünüyor forumdan incelediğim kadarıyla. Ama İstanbul'da alternatif var bayağı, acele etmeden, forumdaki ozellikle 6 ay 1 yil arasi süre olmuş ekimlerini incelemeni tavsiye ederim.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2020, 01:52:59 »
Arkadaşlar merhaba. 30 yaşındayım. Çevreme göre saçımda abartılı bi şey yok ama ben saç ektirmeye karar verdim çünkü psikolojik olarak rahatsızım. Serkan Aygın kliniğinde ektirmeye karar vermiştim ama benimki gibi çok da açık olmayan bir bölgeye ekim için 9500 istedi. Ve diğer ekim yaptıranlara da aynı şeyi söyledi mi bilmiyorum ama bana greft sayısına bakılmıyor fiyatta dendi bu da bana saçma geldi. Sonra Serkan Aydın kliniği Arenamed'le görüştüm. Onlar da 7500 lira dediler ve bana normal geldi. Ama bana 3800 greft dedi. Açıkçası bu bana aşırı fazla geldi. Çünkü benimkine yakın dökülmelere Serkan Aygın 2600-2800 greft falan ekmiş. Hatta kafasının üstü neredeyse tamamen boş olan adama 3800-4000 greft falan ekmiş. Benimki ise bir çoğuna göre ekime bile gerek duymuyor. Ama Serkan Aydın 3800 greft dedi. Aslında Serkan Aydın'da karar kılmış gibiydim ama internette birkaç yerde şikayet falan da gördüm. Bir de instagramdaki fotoğrafların yoruma kapatıldığını görüp işkillendim. Bazıları sadece ünlülere özeniyor diyor ama o kadar ünlünün gittiği yer de kötü olmaz diye düşünmüştüm. Siz ne diyosunuz? Fiyata bakmayıp Serkan Aygın'a mı yönelmeliyim? Sitede pek araştıramadım hangisi daha iyidir diye ama Serkan Aydın ile ilgili pek bi şey bulamadım. Bilgisi olanlar varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Baya arada kaldım çünkü. Çoğu yere güvenmiyorum. Bazı yerleri bilmiyorum. Aslı Tarcan ile görüştüm pek beğenmedim orayı
Donorun çok sağlam 5 6 Ekim çıkar o donorden.Dar alanda Muttalip keser baya gördüğüm kadarıyla ama pahalı Serkan aygin tercih edilebilir
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Mutlu Akkurt

• Full Member
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2020, 20:00:23 »
Donorun çok sağlam 5 6 Ekim çıkar o donorden.Dar alanda Muttalip keser baya gördüğüm kadarıyla ama pahalı Serkan aygin tercih edilebilir
Donör bölge fotoğrafım yüklü gözükmüyor. Siz nasıl gördünüz

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2020, 20:24:09 »
ön tarafın durumuan göre tahmin etmiş galiba :D

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2020, 20:59:37 »

Ahaha.. 😂

Bu Arada, Bencede Serkan Aygın.. (DHİ) |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Mutlu Akkurt

• Full Member
« Yanıtla #11 : 03 Kasım 2020, 21:38:21 »
Donör bölgemi ve uzun halini de attım. Donör bölgem hakkında ve şu an saç ekimi için erken olup olmaması hakkında yorum yapar mısınız rica etsem

Mutlu Akkurt

• Full Member
« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2020, 21:39:59 »
Ahaha.. 😂

Bu Arada, Bencede Serkan Aygın.. (DHİ) |-onayisareti-|
FUE ile DHI farkı nedir acaba? İnternette pek bi şey bulamadım

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #13 : 03 Kasım 2020, 21:47:41 »
FUE ile DHI farkı nedir acaba? İnternette pek bi şey bulamadım

Ben şu şekilde Biliyorum Yine Daha tecrübeli Arkadaşlar Yorum yapar,
DHİ tekniğinde Kanal açılmadan, Direk Choi Kalemi İle Greftler Bi Sıvıda bekletilmeden, Bir kaç dakika İçinde Greftler alındığı Gibi kaleme Dizilir, Ve Direk Ekim Bölgesine Taşınır.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 03 Kasım 2020, 22:32:40 »
Kahinim ben :).Attığın fotodan belli ediyor kendini zaten sonraki attığın fotoğraflarda bunu dogruladi
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Facebook Twitter Instagram