Merhaba Arkadaşlar,
30 Ekim tarihinde Asuman Hanıma ekimimi gerçekleştirdim.
Sapphire FUE methodu ile PRP destekli bir ekim yapıldı. Ön bölgeye 3500 Greft ekim yapıldı, vertex şuan için sağlıklı görüldüğünden vertex'e bir ekim yapılmadı.
Tüm operasyon 10 saat'e yakın sürdü. Başlangıç olarak sabah 8'de kan testi ile başladık. Ardından örnek greft alımı yapıldı, ve greftler incelendi. Asuman Hanım kanal açım işlemine geçti. Başlangıçta Ön bölge+Vertex'de sıklaştırma olarak konuşmuştuk fakat Ekim sırasında vertex'in sağlıklı olduğunu, buraya kanal açmanın riskli olduğundan bahsettiği için olası bir dökülme olursa 2. ekime kısmet dedik. Kanal işlemi dışında greft'lerin alımı ve ekimi işlemini genç bir ekibi var. Benim seansımda Sinem Hanım, Dilara Hanım ve Enes Bey destek oldular. Enes Bey Dilara hanımla ara ara yer değiştirip, diğer hastaya destek oldu.
Ekim tamamlandıktan sonra 3'lü 50 greft Asuman Hanım'a ayrıldı, Asuman Hanım hem ön çizgi de hem de şakaklarda düzeltme yaptı.
Operasyondan bir gün sonra bandajlar çıkarıldı ve ilk yıkama yapıldı. Baticon uygunlandı.
İlaç olarak aşağıdaki llaçlar verildi. Operasyon öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşıyorum. 1 yıllık süreci buradan paylaşmayı planlıyorum.
Xpecia - Sabah- Akşam 1 Kez
Agumentin Sabah Akşam 1 Kez
Coraspin Günde 1 Kez
Prednol Sabah Akşam 1 Kez
Apolexy 20 gün sonra Sabah-Akşam 5 doz
Fito Krem Sabah Akşam Donör bölgeye sürülüyorum.
Bepanthen Losyon 7. günden sonra başlanacak.
Baticon ilk 4 gün sabah akşam ekim yapılan bölgeye sürülecek.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.