Gönderen Konu: 3 AYLIK TEDAVİM VE SONUÇLAR  (Okunma sayısı 12429 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: 3 AYLIK TEDAVİM VE SONUÇLAR
« Yanıtla #60 : 12 Şubat 2021, 13:00:48 »
Bir de şunu merak ettim bu ilacı oral olarak alıyoruz peki ya vücudumuzun diğer bölgelerindeki kılların artmasına ya da kalınlaşmasına sebebiyet verirse?
Sonuçta ilaca saç bölgesine git ve orada işe yara gibi bir komut veremiyoruz. Yanlışım varsa mazur görün, bilgilenmek adına soruyorum bunları. Teşekkürler.

bu bence adil bir takas, dut kullandığım için bende olmuyor ama yüksek doz kullanırsan olur

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #61 : 12 Şubat 2021, 13:14:23 »
10mg çarpıntı yapıyor fakat 5 e kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Anladım hocam günlük mü alıyorsunuz bunu da?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 12 Şubat 2021, 13:16:39 »
Anladım hocam günlük mü alıyorsunuz bunu da?

evet 2 ye bölüp sabah akşam şeklinde

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 12 Şubat 2021, 14:07:00 »
evet 2 ye bölüp sabah akşam şeklinde

Hacım loniten mi getirttin, yoksa sıvo minoksili mi içiyorsun?

Ülkede loniten yok sanırım, veya varsa da reçetelidir. Sıvı minoks içildiğinde de aynı etkiyi yapar mı? Sindirim sisteminden geçişi, emilimi aynı olur mu?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 12 Şubat 2021, 14:15:12 »
Hacım loniten mi getirttin, yoksa sıvo minoksili mi içiyorsun?

Ülkede loniten yok sanırım, veya varsa da reçetelidir. Sıvı minoks içildiğinde de aynı etkiyi yapar mı? Sindirim sisteminden geçişi, emilimi aynı olur mu?

loniten yok malesef, kullananların yüzde 90 ı sıvı minoksilden kullanıyor dünya genelinde.  dozlama loniten kadar sabit olmasa da etki aynı olur olmaması için neden yok

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 12 Şubat 2021, 22:21:48 »
loniten yok malesef, kullananların yüzde 90 ı sıvı minoksilden kullanıyor dünya genelinde.  dozlama loniten kadar sabit olmasa da etki aynı olur olmaması için neden yok

İnce bağırsaktan veya mideden emilim gibi bir farj var galiba ilaçlarda. Tablet ve kapsül vs farkı da buna göre galiba. Tam emin değilim bir eczacıya sormak lazım aslında da. Sıvı halde alkol bazlı almak kesin etki ediyor mu emin değilim.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 12 Şubat 2021, 22:34:20 »
İnce bağırsaktan veya mideden emilim gibi bir farj var galiba ilaçlarda. Tablet ve kapsül vs farkı da buna göre galiba. Tam emin değilim bir eczacıya sormak lazım aslında da. Sıvı halde alkol bazlı almak kesin etki ediyor mu emin değilim.

emin olmak istiyorsan 1 2 fıs direkt kullanabilirsin bu 10 20 mg yapar, kalp çarpıntısı olursa çalışıyor demektir. ben test ettim çalışıyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Gazi00

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #67 : 13 Şubat 2021, 22:32:41 »
emin olmak istiyorsan 1 2 fıs direkt kullanabilirsin bu 10 20 mg yapar, kalp çarpıntısı olursa çalışıyor demektir. ben test ettim çalışıyor

Oral minoxidil nasil kullaniyoruz hocam ikisini beraber değil heralde topic olani iptal etmek gerek değil mi

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 13 Şubat 2021, 22:39:06 »

1 fıs atıyorum tık yok.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 13 Şubat 2021, 23:00:58 »
Oral minoxidil nasil kullaniyoruz hocam ikisini beraber değil heralde topic olani iptal etmek gerek değil mi

topikal iptal etme sadece aynı sıvı minoksilden damlalık ile sabah akşam 1 damla bu en uygun doz

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 13 Şubat 2021, 23:02:56 »
1 fıs atıyorum tık yok.

kişiden kişiye değişir ama 1 hafta devam et bakalım. 10mg çok yüksek doz yine söyleyim. belki minoxil sahte  ya da bayat olabilir. ama emin ol belli bir dozun üstü sıkıntılı

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 14 Şubat 2021, 00:43:14 »
kişiden kişiye değişir ama 1 hafta devam et bakalım. 10mg çok yüksek doz yine söyleyim. belki minoxil sahte  ya da bayat olabilir. ama emin ol belli bir dozun üstü sıkıntılı

Yaklaşık 3 ay olmuş başlayalı. Son 2-3 haftaya kadar 3-4 damla kadar kullanıyordum. Benim damlalığa göre 3-4 mg civarı yapıyor gibi hesapladım insülin iğnesiyle. O civarda diye hatırlıyorum. Günde bir kez de düşük ayar foam kullanıyorum. Topikali direkt kesmedim.

Bakalım bir iki aya ak, kara belli olur.

Son kullanım tarihine 1 yıl var. Bayat vs olayı olduğunu sanmıyorum. Ama yine de bulabilirsem bi alopexy deneyeceğim.

Gazi00

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : 15 Şubat 2021, 23:23:03 »
topikal iptal etme sadece aynı sıvı minoksilden damlalık ile sabah akşam 1 damla bu en uygun doz

Ben de lauri gibi denemek istiyorum 1 fıs agzima sıkınca carpinti yapmasimi lazim nasil anlayacagim

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 15 Şubat 2021, 23:30:40 »
Ben de lauri gibi denemek istiyorum 1 fıs agzima sıkınca carpinti yapmasimi lazim nasil anlayacagim

hocam şüpheye düşmeye gerek yok minoxil oral kullanımda daha iyi çalışır bu kesin. siz normal topikal uygulamasanıza devam edin bunu destek amaçlı kullanın 1 fıs 10mg dır benim önerim 2.5mg isterseniz 5 kullanın damlalıkla hesaplayın damlalık boyutuna göre. alacağınız dozu belirleyin 2 ye bölüp sabah akşam kullanın oralde yarılanma süresi 4 saat

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 16 Şubat 2021, 00:36:05 »
hocam şüpheye düşmeye gerek yok minoxil oral kullanımda daha iyi çalışır bu kesin. siz normal topikal uygulamasanıza devam edin bunu destek amaçlı kullanın 1 fıs 10mg dır benim önerim 2.5mg isterseniz 5 kullanın damlalıkla hesaplayın damlalık boyutuna göre. alacağınız dozu belirleyin 2 ye bölüp sabah akşam kullanın oralde yarılanma süresi 4 saat

Ben minoxili hep 22 saat gibi okumuştum. O topikal kullanımdaki yarı ömrü müymüş?

Tüh ben 3 aydır tek kullanıyordum. Sence çok farkettirir mi oralminoxcuğum?

Yarından itibaren ben de sabah akşama döneceğim inş. 4 saatse aslında 6defa almak gerek de. Kim uğraaşacak amk. Umarım günde çift i sürdürebilirim

Facebook Twitter Instagram