Herkese merhaba arkadaşlar, bu forumda üye olmadan uzun bir süredir sizlerin tecrübelerini izliyorum. Yaklaşık 3 ay önce bir tedaviye basladim ve sonuclarimdan memnunum. Buradaki arkadaşların hepsine teşekkür ederim sizler sayesinde bu tedaviye basladim. Ben de benim gibi sadece izleyici olan arkadaslara yardimim olsun diye 3 aylik sonucumu paylaşmak istiyorum. ( Geçen ay 2 aylik sonucumu paylaşmıştım)
Öncelikle tedavim: Sabah akşam minoksidil, günlük avodart dutasterid 1 adet, 3 günde bir Ketoral sampuan ile yikama (onun disinda bittim sabunu ile) ve 2 günde bir iğneleme minoksil kullanımı öncesi.
2 3 yıl önce dökülmem başladı şuan 24 yasindayim. Tepe bolgem zaten açılmıştı fakat 3 ay once çok agresif bir dökülme yasadim elime tutam tutam saclar geliyordu ve sabah uyandigimda yatağımda 50 tel saç oluyordu. Şuan sac dökülmem tamamen durdu ve tepe bölgesinde ciddi anlamda artış var. Ön kisimlarimdan zaten memnunum ama oradada killanma ve hacim artışı oldu.
(3. Ve 4. Fotoğraf 2 ay sonunda, son fotoğraf bugün çekildi 3 aylık sonuç.)
Sizce sonuçlarım nasıl?
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum var, bu tedaviye ne kadar devam etmeliyim ve biraktigimda eski halime dönecek miyim?