Saç Ekimi Sonuçları
Ben minoxili hep 22 saat gibi okumuştum. O topikal kullanımdaki yarı ömrü müymüş?Tüh ben 3 aydır tek kullanıyordum. Sence çok farkettirir mi oralminoxcuğum? Yarından itibaren ben de sabah akşama döneceğim inş. 4 saatse aslında 6defa almak gerek de. Kim uğraaşacak amk. Umarım günde çift i sürdürebilirim
hocam şüpheye düşmeye gerek yok minoxil oral kullanımda daha iyi çalışır bu kesin. siz normal topikal uygulamasanıza devam edin bunu destek amaçlı kullanın 1 fıs 10mg dır benim önerim 2.5mg isterseniz 5 kullanın damlalıkla hesaplayın damlalık boyutuna göre. alacağınız dozu belirleyin 2 ye bölüp sabah akşam kullanın oralde yarılanma süresi 4 saat
Çeyrek fıs seklinde sıksam nasil olur elimin ayari iyidir?
Saçımın yağlı degilken ki görüntüsü bu şekilde
en başta elde ettiğin kazanımları geri vermişsin şaşırdım doğrusu .3 ayda mükemmel bir ilerleme sonrası hızlı bir gerileme olmuş benmi yanlış görüyorum?
Son durum böyle. Dökülen saclarin hepsi kocaman ve kalın kalın inceler çok az. Nasil bir yol izleyim söyleyecek birisi yok mu tedaviye aynen devam ediyorum ama durmuyor bir türlü
Çok ağır bir tedavi böyle tedavilerin başarısız olma durumu %5 . Ama döngü kaçınılmaz 6.ıncı ayda başladığınız yere dönme durumunuz var , bu arada karaciğer enzimlerinize baktırdınız mı ? Malum dutasterid karaciğeri çok yoruyor.Umarım sıkıntı yaşamadan devam edersiniz hocam böyle bir konu açıp paylaştığınız için teşekkür ederim.