Gönderen Konu: Mezoterapi tedavisi  (Okunma sayısı 917 defa)

Kratos1990

• Yeni üye
  • *
Mezoterapi tedavisi
« : 31 Ekim 2020, 16:52:05 »
Merhaba arkadaşlar internetten okuduğum bir kaç kaynakta ve yorumlarda mezoterapi ve ya prp saç tedavilerinin oldukça işe yarar olduğunu farkettim. Sizin bununla ilgili düşünceleriniz ne? Erkek tipi dökülmelerde bir faydası olur mu?  Yeni saç çıkarmayacağının gayet farkındayım ama incelmiş ve ya dökülmekte olan saçları kalınlatıp ve dökülmeni engeller mi? Ayrıca fazla maliyyete sebep olduğu ve ameliyyatın acısız olduğu doğru mu? Bu konuda bilgili arkadaşların yorumları nedir? Teşekkürler.

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Mezoterapi tedavisi
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2020, 17:30:45 »
Bir ise yaradiklarini hic sanmiyorum
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Kratos1990

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2020, 18:03:46 »
Bir ise yaradiklarini hic sanmiyorum
neden böyle düşünüyorsun? Yani zayıf saçları filan güçlendiremez mi? 

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2020, 18:16:35 »
neden böyle düşünüyorsun? Yani zayıf saçları filan güçlendiremez mi?
Zayif saclarini tekrar eski formuna kavusturacak iki sey var. biri minoxidil ikincisi finasteride. Onun haricinde hicbirseyin bir ise yaradigini dusunmuyorum.

Kratos1990

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2020, 18:46:58 »
Zayif saclarini tekrar eski formuna kavusturacak iki sey var. biri minoxidil ikincisi finasteride. Onun haricinde hicbirseyin bir ise yaradigini dusunmuyorum.
finasteridenin cinsel anlamda zararlari çok fazla, minioxidil ise kullanmayı bırakınca var olan saçıda götürür. Kerozan sence nasıl ve ya xpecia? Zararları varmı?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 31 Ekim 2020, 21:14:45 »
 mezo genel saçın seyrek ve ince telli ise kalınlaştırıp fayda eder.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 31 Ekim 2020, 23:37:19 »
finasteridenin cinsel anlamda zararlari çok fazla, minioxidil ise kullanmayı bırakınca var olan saçıda götürür. Kerozan sence nasıl ve ya xpecia? Zararları varmı?
Iki sey var diyorum sadece ikisini de kullanmam diyorsun bana vitamin yarar mi diye soruyorsun:)
Fin yada minox kullanmayacaksan ne kullanirsan kullan sana kalmis hicbirinin zarari yok

frkngrgn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 01 Kasım 2020, 00:31:27 »
Saçının neden döküldüğüne bağlı. Genetik bir dökülmen varsa pek bir işey yaramaz ama yinede kısa süreliğine güçlendirir saçlarını. Bana sorarsan onlara verceğin parayı biriktir ilerde saç ektirirsin. Ben öyle yaptım  :D

Görkem Beyaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 17 Kasım 2020, 14:08:01 »

Hocam finasterid jel işe yarar mı

Facebook Twitter Instagram