Gönderen Konu: Saw Palmetto-Kabak Before After 6 ay  (Okunma sayısı 5388 defa)

ylcdr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saw Palmetto-Kabak Before After 6 ay
« Yanıtla #16 : 25 Aralık 2020, 05:58:11 »
 Şuan piyasada en iyisi  Venatura Vitamin D3 K2 olabilir sonrasında Ocean Vitamin D3 K2 ama tabi bunlar biraz göreceli kişiden kişiye değişiyor etkisi Devit 3 ampül kullanıyordum bende ama bu dediğim 2si kadar doğal değil zeytin yağı kullanıyorlar çözücü olarak venatura ve ocean

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 25 Aralık 2020, 06:06:09 »
Şuan piyasada en iyisi  Venatura Vitamin D3 K2 olabilir sonrasında Ocean Vitamin D3 K2 ama tabi bunlar biraz göreceli kişiden kişiye değişiyor etkisi Devit 3 ampül kullanıyordum bende ama bu dediğim 2si kadar doğal değil zeytin yağı kullanıyorlar çözücü olarak venatura ve ocean
Devitin ampul olanını mı kullandınız? Değeri yükseltti mi? Omega 3 kullanacağım da natures beauty nin d3 vitamini ekstralı omega 3 olanı var, ayrı ayrı kullanmak yerine bunu mu kullansam?

ylcdr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Aralık 2020, 04:04:32 »
evet devit ampül ama ampül'deki d3 oranı çok yüksek olduğu için 2 haftada bir kullanıyordum.

omega 3 alırken ben ifos sertifikasını araştırmıştım yine türkiyede ki en iyi omega 3 venatura ve oceandı bana göre :) ben  EPA ve DHA değerleri en yüksek bu olduğu için https://www.vitaminler.com/urun/venatura-omega-3-1600-balik-yagi-30-kapsul-14807 tercih etmiştim

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 27 Aralık 2020, 04:16:18 »
evet devit ampül ama ampül'deki d3 oranı çok yüksek olduğu için 2 haftada bir kullanıyordum.

omega 3 alırken ben ifos sertifikasını araştırmıştım yine türkiyede ki en iyi omega 3 venatura ve oceandı bana göre :) ben  EPA ve DHA değerleri en yüksek bu olduğu için https://www.vitaminler.com/urun/venatura-omega-3-1600-balik-yagi-30-kapsul-14807 tercih etmiştim
Değerleri baya iyiymiş ama kapsül çok az. Ocean alıcaktım sonra balende karar verdim, aynı fiyata 200 kapsül var. Venatura çok iyiymiş ama.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 15 Şubat 2021, 15:17:39 »

Bende d vitamini olarak siz gibi venatura d3k2 vitaminini kullanıyorum. Kaliteli ve çözülmesi için doğru bir formul olduğunu düşünüyorum.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 15 Şubat 2021, 15:23:25 »

1 seneden fazladır omega 3 venatura kullanıyordum. Sizin gibi epa dha değerleri nedeniyle. Lakin zam geldi. Biraz ev ekonomisi yapmak adına bende balen aldım. Venatura fiyat skalası iyiydi, umarım daha da artmaz. d3k2, b12, biotin venatura kullanıyorum, iyi de olduğunu düşünüyorum.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 16 Şubat 2021, 02:17:56 »
Genetik dökülme varmı yokmu bilmem ama bariz bir şekilde saçların kalınlaşmış
  • Yaşınız 25

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 16 Şubat 2021, 03:38:45 »
Genetik dökülme varmı yokmu bilmem ama bariz bir şekilde saçların kalınlaşmış

Var hocam. Norwood 3 onlerim. Japon tarzi diyet yaptigimdan beri hic ilerlemedi dokulmem. Bu takviyelerde cok ise yaradi. Sizede oneririm soya tuketimi, tursu tuketimi, yesil sebzeler; ozellikle brokoli ve lahana.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

ylcdr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2021, 05:02:15 »
1 seneden fazladır omega 3 venatura kullanıyordum. Sizin gibi epa dha değerleri nedeniyle. Lakin zam geldi. Biraz ev ekonomisi yapmak adına bende balen aldım. Venatura fiyat skalası iyiydi, umarım daha da artmaz. d3k2, b12, biotin venatura kullanıyorum, iyi de olduğunu düşünüyorum.

Ocean olabilir o  bir tık daha ucuz venaturaya göre , ben çok araştırmıştım almadan önce IFOS olsun üretildiği yer olsun :)

Venatura Şili'den ithal ediyor bu firmadan https://www.goldenomega.cl/about-us/

Ocean'dan tam emin değilim ona ulaşamamıştım

Diğer markalar o kadar güven vermemişti bana

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 21 Şubat 2021, 05:32:57 »
Ocean Plus Norveçten ithal ediyor diye biliyorum. Balık jelatinli.

Facebook Twitter Instagram