Saç Ekimi Sonuçları
Sağolun hocam, hala iğneleme ya da masaj yapmıyorum belki de yapsam daha iyi olurdu şimdiye.
İğneleme nasıl yapıyoruz hocam bende yapayım ayrıca masajı da nasıl yaptığınız merak ediyorum.
Demir eksikliğinin de etkilediği bir dökülmen varsa, 1 ayda etki etmemesi normal diye düşünüyorum. Doktora göründün mü onlar ne diyor?
Minoksidil denemeni öneriyorum. Ayrıca saçların çok yağlı sanırım, her gün düşük miktarda - İzotretionin (. Roacctuane, acnegen, aknetrent vs)- kullanabilir, yağlanmanın mevcut durumuna olumsuz etkisini test edebilirsin.
Saçımın ön ve orta kısmının iyice seyreldiğini hissediyorum artık. Aynada filan bakarken boşluklar görüyorum bu şekilde.
Geçen sene Ekim'de attığın fotoğraflardan çok daha iyi durumda saçların. Bu kadar agresif bir genetiğe rağmen bir yılda gerileme olmamış. En kötü ihtimal olanı koruyorsun şu anda.
Hocam peki bu dökülen saçlar nereye kadar böyle sürecek ki? Her saç telinin belli bir ömrü var sanırım ve 3-4 kere çıktıktan sonra bir daha çıkmıyor diye biliyorum. Böyle sürerse birkaç yıla ön kısmımda saç kalmayacak.
3-4 kere çıktıktan sonra tekrar çıkmayacak diye bir bilgi yok. Saç kökü ölmediği sürece o saç dökülse de çıkar. Finasterid zaten bunu engelliyor. Kadınlarında bir çok saçı dökülüyor ama kök ölmediği için kellik durumu olmuyor. Finasterid bunu engelliyor zaten. Ve saçların geçen seneye göre kötü durumda değil. Agresif genetiğin var. İlaç işe yaramamış olsa saçların çok daha kötü durumda olurdu emin ol
Merhaba, hangi bölüme gidip ne testi yaptırdınız