Gönderen Konu: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li  (Okunma sayısı 15040 defa)

Bruce Wayne

• Sr. Member
Ynt: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li
« Yanıtla #31 : 07 Kasım 2020, 21:47:51 »
Arkadaşlar dün hastaneye gittim.Cildiye bölümünde doktor sağolsun finasterid hakkında bilgisi varmış.Ama yan etkilerinden korktukları için çoğu kişi yanaşmamış doktorun dediğine göre.Benden kan tahlili aldılar pazartesi günü çıkacak, karaciğer enzimlerime bakacak doktor. Uygun bulursa pazartesi günü finasterid'e başlayacaz gibi.Her ay kontrol için kan verecem ve doktordan bilgi alacam.Bu arada doktor mutlaka minoxidil de kullan dedi ama ben pek kullanmak istemiyorum.Sadece finasterid kullanmayı düşünüyorum.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 09 Kasım 2020, 15:54:45 »
Arkadaşlar doktor bana finhair 1mg yazdı fakat fiyatı 170 lira. Ben bunun yerine proscar alsam da olur değil mi?

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 09 Kasım 2020, 15:57:31 »
Arkadaşlar doktor bana finhair 1mg yazdı fakat fiyatı 170 lira. Ben bunun yerine proscar alsam da olur değil mi?
Olur hocam yalnız finhair ilk defa duydum Türkiyede mi istikamet ediyorsun?
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 09 Kasım 2020, 16:06:16 »
Olur hocam yalnız finhair ilk defa duydum Türkiyede mi istikamet ediyorsun?
Evet hocam Adana'da yaşıyorum ben de ilk defa duydum valla, aynı ilaç halbuki neden bunu verdi anlamadım.Yan etkileri mi yok acaba dedim cinsel isteksizlik, libido düşüklüğü filan fakat bunda da var sanırım yan etkileri. O yüzden proscar alacağım ben de. 15 gün sonra tekrar gidecem kontrol için.

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #35 : 09 Kasım 2020, 16:07:48 »
Evet hocam Adana'da yaşıyorum ben de ilk defa duydum valla, aynı ilaç halbuki neden bunu verdi anlamadım.Yan etkileri mi yok acaba dedim cinsel isteksizlik, libido düşüklüğü filan fakat bunda da var sanırım yan etkileri. O yüzden proscar alacağım ben de. 15 gün sonra tekrar gidecem kontrol için.

Adanada hangi doktora gittiniz

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 09 Kasım 2020, 16:17:15 »
Adanada hangi doktora gittiniz
Şehir Hastanesi'nde Cildiye bölümünde Melike Şener.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 09 Kasım 2020, 18:42:42 »
Saçlarınız genel seyrelmiş ön çizginizde norwood 2.5 civarı duruyor açıkçası yaşın 20 ama bu saçı adam edecek tek şey finasterid minoxidil ketokonazol şampuan başka bir şey değil. Reddit filan senin yasinda hatta 18-19 yaşında finasterid kullananlar var sana kullan demiyorum ama tek çare de o. Eğer ikincil cinsiyet özelliklerinin tamamlandığını düşünüyorsan düşün derim ama vebalde almak istemem. Ama özet bu

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 09 Kasım 2020, 19:24:08 »
 Doktorum da minoxidil mutlaka kullan dedi ama ben hala kullanmak istemiyorum. Forumda birkaç kişinin yaşadığı olumsuz tecrübeden dolayı ve döngü olayı gözümü korkutuyor.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 09 Kasım 2020, 19:41:21 »
Doktorum da minoxidil mutlaka kullan dedi ama ben hala kullanmak istemiyorum. Forumda birkaç kişinin yaşadığı olumsuz tecrübeden dolayı ve döngü olayı gözümü korkutuyor.
Finasterid kullanirsan döngüden olabildiğince etkilenmezsin saçların kalınlaşır ve genetiğe karşı koyabilir ama tek başına minoxidil dediğini yapabilir. Ama dediğim gibi yasin 20 sen kararini vereceksin

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 09 Kasım 2020, 19:41:43 »
Doktor hanıma helal olsun , erkek olduğu halde minoxilden başka bir şeyden haberi olmayan erkek dermatolog dolu

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 09 Kasım 2020, 19:43:57 »
Doktor hanıma helal olsun , erkek olduğu halde minoxilden başka bir şeyden haberi olmayan erkek dermatolog dolu
Katılıyorum, ben ilaçtan bahsedeceğimde hiç umudum yoktu bu ilacı bildiğine dair fakat gerçekten çok şaşırdım ve sevindim ben de. Belki başka birisine gitsem o da genetik deyip yollayacaktı.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 09 Kasım 2020, 19:44:53 »
Finasterid kullanirsan döngüden olabildiğince etkilenmezsin saçların kalınlaşır ve genetiğe karşı koyabilir ama tek başına minoxidil dediğini yapabilir. Ama dediğim gibi yasin 20 sen kararini vereceksin
22 yaşındayım hocam sadece finasterid düşünüyorum şuanlık yarın proscar alıp başlayacam inşallah.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2020, 21:18:30 Gönderen: Bruce Wayne »

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 10 Kasım 2020, 19:55:05 »
Proscar'ı alalı 2-3 saat oluyor fakat daha henüz beşe bölüp içmedim. Forumda tekrardan başlamadan önce bir araştırma yapayım dedim kullanıcı yorumları okudum filan, dedim acaba değer mi çünkü cinsel yönden olan yan etkiler çok korkutuyor. Kullanmayı bitirdikten sonra kalıcı yan etkiler olduğuna dair yorumlar korkutuyor özellikle. Bilmiyorum ne yapacağımı çok kararsız bir durumdayım şuan. :(

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 10 Kasım 2020, 20:16:16 »
 cevrem proscar kullandı geneli bıraktı ama kalıcı yan etki sadece bir kişi soledi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram