Gönderen Konu: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li  (Okunma sayısı 15062 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li
« Yanıtla #15 : 31 Ekim 2020, 21:38:35 »
 dermollerle kan dolasımını hızlandır.dht bloker bir losyonla topikal olarak dhtyi kovup ufalmış saçları yeniden buyut.ya içerden finasterid içip dısardan minoxidil surucen.yada bu 2liye bulaşmadan ne bilim dermoller spiro deneyebilirsin baska bir dht bloker losyon deneyebilirsin

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 31 Ekim 2020, 23:33:39 »
dermollerle kan dolasımını hızlandır.dht bloker bir losyonla topikal olarak dhtyi kovup ufalmış saçları yeniden buyut.ya içerden finasterid içip dısardan minoxidil surucen.yada bu 2liye bulaşmadan ne bilim dermoller spiro deneyebilirsin baska bir dht bloker losyon deneyebilirsin
Hocam dermaroller aldım dht blocker topikal olarak hairforte sprey alacaktım iyi midir sizce? Kerozan kullanacağım eğer faydasını görmez isem finasterid almayı düşünüyorum.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 01 Kasım 2020, 01:10:16 »
Hocam dermaroller aldım dht blocker topikal olarak hairforte sprey alacaktım iyi midir sizce? Kerozan kullanacağım eğer faydasını görmez isem finasterid almayı düşünüyorum.
Kerozan ve hair Forte tek başına zaman kaybı kerozan destek tedavi olabilir topikal Fin+kerozan gibi
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 01 Kasım 2020, 01:22:04 »
Kerozan ve hair Forte tek başına zaman kaybı kerozan destek tedavi olabilir topikal Fin+kerozan gibi
Topikal Fin nerede satılıyor hocam kendimiz mi hazırlıyoruz? Yeniyim forumda henüz pek bilgim yok da.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 01 Kasım 2020, 06:09:19 »
ru seti finas minox'a ek takviye olabilir ancak vitamin takviyeleri. Ama sende inanmayacaksın ve kullanacaksın onlardan birini. Ben topikal ru kullanıyorum şuan ocak ayından itibaren finas eklicem tedavime ek olarakta kerozan kullanıyorum. Xpecia da kullandım ama sanki xpecia bu konuda daha iyiydi. Kim karalarsa karalasın güzel bir takviye.

Xpecia dökülmeyi önleme noktasında faydalı mı diyorsun? Ne gibi bir faydadan söz ediyorsun?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 01 Kasım 2020, 11:12:58 »
Topikal Fin nerede satılıyor hocam kendimiz mi hazırlıyoruz? Yeniyim forumda henüz pek bilgim yok da.
Minoxil+proscar karışımı minoxidilin içine 8 tane Fin at cozununce(3 4 saat sonra) bir kaba suz tülbentle yeniden minoxil kabına aktar
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 01 Kasım 2020, 11:19:52 »
kerozan hairforte falan zaman kaybedersin.guclu urun kullan.miracle losyon var evde yapıyorlar kullanan ya dokulmem durdu kalınlaştı y saç çıktı diyor yan etki gordum diyende var.zayıf urunleri arastırma.guclu urunlerle mucadelene devam et.yerinde olsam dermoller artı miracle losyonla devam ederdim.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 01 Kasım 2020, 11:36:23 »
kerozan hairforte falan zaman kaybedersin.guclu urun kullan.miracle losyon var evde yapıyorlar kullanan ya dokulmem durdu kalınlaştı y saç çıktı diyor yan etki gordum diyende var.zayıf urunleri arastırma.guclu urunlerle mucadelene devam et.yerinde olsam dermoller artı miracle losyonla devam ederdim.
İlk kez duydum miracle losyon diye bir şey, araştırıyorum şimdi teşekkür ederim.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 01 Kasım 2020, 11:38:07 »
Minoxil+proscar karışımı minoxidilin içine 8 tane Fin at cozununce(3 4 saat sonra) bir kaba suz tülbentle yeniden minoxil kabına aktar
Hocam Minoxil kullanmayı düşünmüyordum onun dışında önereceğiniz etkili bir topikal var mı? Minoxil'den de şu yüzden tırsıyorum forumda birkaç kişi başlayıp 4-5 ay kullandıktan sonra bırakmıştı ve o bırakma süreci çok kötü geçmişti.

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 01 Kasım 2020, 11:44:44 »
Söylentilerle yanlış bilgilendirme yapmayalım. Yeşil olan hiçbirşey dhtyi arttırmaz.

Green tea tended to increase serum testosterone and DHT levels by 73.8% (P = 0.14) and 194% (P = 0.076), respectively. The combination of SPC and green tea reduced serum levels of DHT (P < 0.05).

Yesil cayim Soya izoflasyonlariyla birlikte kullanimi dht yi dusuruyor. Tek basina kullanimi yukseltiyor. Yapilan arastirma var inceleyebilirsiniz googleda.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 01 Kasım 2020, 15:12:27 »
Xpecia dökülmeyi önleme noktasında faydalı mı diyorsun? Ne gibi bir faydadan söz ediyorsun?
Dökülme ve yağlanma azaldı saçlarda da bir tık kalite artışı oldu hocam kullandığım dönem.
Green tea tended to increase serum testosterone and DHT levels by 73.8% (P = 0.14) and 194% (P = 0.076), respectively. The combination of SPC and green tea reduced serum levels of DHT (P < 0.05).

Yesil cayim Soya izoflasyonlariyla birlikte kullanimi dht yi dusuruyor. Tek basina kullanimi yukseltiyor. Yapilan arastirma var inceleyebilirsiniz googleda.
Helvacı araştırmalarını atma bana kardeşim ben sana 10 tane anti tezini atabilirim ama uğraşmıcam merak etme söylentilerle yaşamaya devam edim.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 01 Kasım 2020, 17:55:39 »

Miracle kullanıp ereksiyon olamıyorum diyen çok kişi var. Miracle formunda hepsini banladigi için seslerini duyuramiyorlar

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 01 Kasım 2020, 18:00:01 »
Miracle kullanıp ereksiyon olamıyorum diyen çok kişi var. Miracle formunda hepsini banladigi için seslerini duyuramiyorlar
Hocam siz sanırım minoxil kullanıp bırakmıştınız ve kimseye de önermemiştiniz ben de minoxil ya da finasterid tarzı şeylerden çok doğal şeyleri kullanmak istiyorum.Kerozan takviyesi, kolajen takviyesi, kabak çekirdeği yağı gibi şeyler yani. Çünkü oral ya da topikal olarak kullanılan finasterid minoxil gibi şeyler süreklilik istiyor ve yan etki olarak gözümü korkutuyor benim.Yani ben finasterid içmeyi bıraksam saçlarım yine dökülecek hatta sanırım daha kötü dökülmeler oluyor. O yüzden bu ilaçları hayatım boyunca kullanamam ben.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 01 Kasım 2020, 18:20:11 »
 Bir forum vardı kapatıp kaçtılar oraya bir sürü kişi gelirdi miracle kullandım işe yaradı deyip bende uye oldum miracleye isteyen kullansın ama yan etki gordum diyenlerde gordum dedim mesajımı aynen yazdılar sansurlemeden miraclenin sitesinde ama yan etki gorenlerde var
 konu sahibi arkadas yeşil cay soya sawpalmetto şu bu bunlar çok çok az faydalı bedava zaman kaybedersin.saç urunleri bir ömürlük.dht gunluk salgılanıyor bir omur uğraşamam diyorsan git ektir ama olan saçını o zamanda koruman gerekicek.en basitinden evde cakma spiro yapıp surersin dermollerle beraber kullanırsın sorunlu alanıda ektirirsin.ufak tefek şelerden beklentin olmasın yeşil cay şu bu faso fiso.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ENO7

• Full Member
« Yanıtla #29 : 01 Kasım 2020, 20:46:41 »
Yeminle utanç verici şu kellige çare bulunmuyor

Facebook Twitter Instagram