Gönderen Konu: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li  (Okunma sayısı 15068 defa)

Bruce Wayne

• Sr. Member
Ynt: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li
« Yanıtla #76 : 18 Şubat 2021, 15:27:51 »
Tepede faydası belli oluyor baya
Hocam saçım ilk fotodakilerde biraz daha kısa dün çektiklerimde biraz daha uzun o yüzden daha sık görünmüş olabilir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 18 Şubat 2021, 21:52:22 »
Dostum, isteğin şakakları saç çizgisini 1 parmak öne çekmek ise bu pek kolay bir iş değil. Samimi fikrimi sorarsan,  finas da fayda etmez. Seti, ru, spiro bunlar da ön bölgeye pek fayda etmez. Setiyi bir yıldan fazla, ru yu 6-7 ay kullandım. Ru yu seti ile kullanmıştım hatta.

Haaa çok az kişide olan bir şansın varsa, ru ile de, finas ile de şakak çizgin gürleşir belki öne gelir. Ama bu şekilde bir örnek bu forumda belki 1 kişi ya vardır ya yoktur.

Önde çalışması en muhtemel etken minoxil, hatta biraz daha kuvvetli olsun diyorsan, minoxil+dut dur. Minoxil oral dut kombinasyonu çok sert bir tedavi olabilir. Ki bunlardı n bile yüzdesi yüksek değil.

Forumda şakaklar, ön çizgi zayıflıor diye oral spiro alan bile var.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 18 Şubat 2021, 23:37:43 »
Dostum, isteğin şakakları saç çizgisini 1 parmak öne çekmek ise bu pek kolay bir iş değil. Samimi fikrimi sorarsan,  finas da fayda etmez. Seti, ru, spiro bunlar da ön bölgeye pek fayda etmez. Setiyi bir yıldan fazla, ru yu 6-7 ay kullandım. Ru yu seti ile kullanmıştım hatta.

Haaa çok az kişide olan bir şansın varsa, ru ile de, finas ile de şakak çizgin gürleşir belki öne gelir. Ama bu şekilde bir örnek bu forumda belki 1 kişi ya vardır ya yoktur.

Önde çalışması en muhtemel etken minoxil, hatta biraz daha kuvvetli olsun diyorsan, minoxil+dut dur. Minoxil oral dut kombinasyonu çok sert bir tedavi olabilir. Ki bunlardı n bile yüzdesi yüksek değil.

Forumda şakaklar, ön çizgi zayıflıor diye oral spiro alan bile var.
Yok hocam öne çekmek gibi bir niyetim yok açıkçası böyle kalsın buna razıyım. Tek istediğim en azından evlenene kadar bu yoğunlukta saçım olsun, düğün fotolarımda kel olmayayım yani :'(

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 08 Nisan 2021, 17:27:18 »
Yeniden merhabalar beyler konuya bir güncelleme yapmak istedim.
Finasterid ile 150 günü geride bıraktım, bu süreçte 2. ya da 3. aydan sonra saç dökülmem büyük oranda durdu. Eskiden saçımı yıkadığımda elime baktığımda yaklaşık 10 tel geliyordu. Son 2 aydır maximum 3 tel geliyor bazen 2. Yine finasterid'den önce yastığımda 5-6 tel saç birikirdi sabah uyandığımda, şimdi çok şükür olmuyor ya da 1 tel anca olursa. Bunlara rağmen şakaklarımın açıldığını ve zayıfladığını düşünüyorum. Ya ben psikolojik olarak öyle düşünüyorum ya da gerçekten şakak bölgem kayboluyor yavaş yavaş.
Aslında çok düzgün bir tedavim yok her gece yatmadan önce 1 kapsül omega 3 ve 1-1,25 mg finasterid içip yatıyorum. Minoxidil, dermaroller kullanmıyorum. Altta da atacağım fotoları sizce ne yapabilirim şakaklar için, Minoxidil şart mıdır?

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #80 : 08 Nisan 2021, 17:30:17 »
İlk iki foto başlamadan önce yağlı saçım, son 2 foto finasterid'den sonraki yağlı saçım. Saç uzunluğu hemen hemen aynı.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 08 Nisan 2021, 17:31:24 »
Yine ilk iki foto başlamadan 10 gün öncesi yıkanmış saçım, alttaki de dün çektiğim yıkanmış saçım.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #82 : 08 Nisan 2021, 17:33:25 »
Bunlar da şakak ve önden görünüm dostlar, arka taraflarda işe yaradığını düşünüyorum biraz ama önler sanki iyice gidiyor gibi. Ne yapılabilir?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : 08 Nisan 2021, 17:35:10 »
Çok bariz toparlamış, yağlı halde bile seyrek durmuyor, özellikle yanların üstündeki çizgi boşluğu dolmuş.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 08 Nisan 2021, 17:38:01 »
 son baskıda saç sayısı çokmuş.sanslısın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #85 : 08 Nisan 2021, 17:41:50 »
Çok bariz toparlamış, yağlı halde bile seyrek durmuyor, özellikle yanların üstündeki çizgi boşluğu dolmuş.
Şunu da dememde fayda var hocam, normalde son attığım yağlı saçımda öyle olması imkansız. Benim saçım 1 gün yıkanmasın onun 2 katı yağlı olurdu. Finasterid ya da omega 3 hangisi bilmiyorum ama yağlanma sorununa da çok iyi geldi çok şükür.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #86 : 08 Nisan 2021, 17:45:03 »
Şunu da dememde fayda var hocam, normalde son attığım yağlı saçımda öyle olması imkansız. Benim saçım 1 gün yıkanmasın onun 2 katı yağlı olurdu. Finasterid ya da omega 3 hangisi bilmiyorum ama yağlanma sorununa da çok iyi geldi çok şükür.
Evet ikiside yağı azaltıyor bendede azalttı, biraz daha azaltsaydı iyiydi ama çok fark artmıyomuş zamanla böyle kalıyormuş. Bende 90 gün oldu başlayalı, dökülme durdu ancak sendeki gibi gözle görülür fark olmadı bakalım ileride olur umarım.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #87 : 08 Nisan 2021, 17:47:29 »
Evet ikiside yağı azaltıyor bendede azalttı, biraz daha azaltsaydı iyiydi ama çok fark artmıyomuş zamanla böyle kalıyormuş. Bende 90 gün oldu başlayalı, dökülme durdu ancak sendeki gibi gözle görülür fark olmadı bakalım ileride olur umarım.
Hocam bu kişiden kişiye değişiyor sanki, bir sorun çıkmazsa en az 1 yıl verin bence. İnşallah faydasını görürsünüz.

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 08 Nisan 2021, 17:47:51 »
Maşallah kanka kalite farkı ortada. Önlere minox, spiro, ru kullanabilirsin topikal olarak. Hiçbişey yapmasan bile muhakkak haftada bir iğnele.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 08 Nisan 2021, 17:50:09 »
Hocam gayet başarılı olmuş geçen foruma bi video atmıştı bi arkadaş  biri 0.25 dermaroller atıp ön bölgeye haftada 3-4 baya bı sıkılaştırmış yani adamın gösterdiklerine göre bende deniyorum 2 haftadır flan biraz kıpırdanma var gibi istersen deneyebilirsin
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Facebook Twitter Instagram