Gönderen Konu: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li  (Okunma sayısı 15060 defa)

Kelbey

• Sr. Member
Ynt: Genetik Dökülmeme Yardım SS'li
« Yanıtla #121 : 17 Ağustos 2021, 16:18:01 »
Bence finastreid olan saçlarını gayet güçlendirmiş gibi duruyor finasa devam etmeni öneririm
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #122 : 17 Ağustos 2021, 16:35:25 »
Bence finastreid olan saçlarını gayet güçlendirmiş gibi duruyor finasa devam etmeni öneririm
Hocam zaten onu bırakmayı düşünmüyorum, evlenene kadar kullanırım diye düşünüyorum. Beni düşündüren bu kadar iyi giderken neden birden böyle dökülme başladı?

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 17 Ağustos 2021, 17:12:53 »
dönem dönem dökülme şiddetlenebilir, başlangıç durumuna göre gayet iyi durumdasın. daha da iyi olursun gibi geliyor zamanla.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #124 : 17 Ağustos 2021, 17:15:14 »
dönem dönem dökülme şiddetlenebilir, başlangıç durumuna göre gayet iyi durumdasın. daha da iyi olursun gibi geliyor zamanla.
Umarım hocam ama ben daha da kötüye gittiğini düşünüyorum, umarım siz haklısınızdır..

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 17 Ağustos 2021, 18:34:31 »
Genel anlamda iyileşme var ama önleri iğnelemeyi unutma.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #126 : 17 Ağustos 2021, 19:23:26 »
Genel anlamda iyileşme var ama önleri iğnelemeyi unutma.
Sağolun hocam, hala iğneleme ya da masaj yapmıyorum belki de yapsam daha iyi olurdu şimdiye.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 18 Ağustos 2021, 12:54:37 »
Minox kullanmadıkça saçın keçe gibi olmaz. Finasterid tepe ve ortayı toplamış ama önler halen zayıf , bu arada finasteridden mennunsan neden dutas almaya başladın anlamadım.

Sana tavsiyem minoxa başla yoksa istediğini elde etmen zor.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #128 : 19 Ağustos 2021, 01:57:46 »
Minox kullanmadıkça saçın keçe gibi olmaz. Finasterid tepe ve ortayı toplamış ama önler halen zayıf , bu arada finasteridden mennunsan neden dutas almaya başladın anlamadım.

Sana tavsiyem minoxa başla yoksa istediğini elde etmen zor.
Hocam finasteridden memnundum, dutasteridin önlerde de daha etkin olduğunu gözlemlediğim için haftada 1 gün dut 6 gün fin almaya başladım. Ondan sonra dökülmem arttı ve hala devam ediyor. Dutasteridden mi yoksa yaz mevsimiyle mi alakalı bilmiyorum. Ya da doktorun dediği gibi demir, b12 eksikliğinden mi..
Minox konusuna gelirsek doktorum da kullanmamı öneriyor fakat benim gözüm korkuyor biraz. Başlayanların çoğu bir yerden sonra bırakıyor bilemiyorum nedense finasterid kadar ısınamadım minox'a.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 19 Ağustos 2021, 11:13:39 »
Hocam finasteridden memnundum, dutasteridin önlerde de daha etkin olduğunu gözlemlediğim için haftada 1 gün dut 6 gün fin almaya başladım. Ondan sonra dökülmem arttı ve hala devam ediyor. Dutasteridden mi yoksa yaz mevsimiyle mi alakalı bilmiyorum. Ya da doktorun dediği gibi demir, b12 eksikliğinden mi..
Minox konusuna gelirsek doktorum da kullanmamı öneriyor fakat benim gözüm korkuyor biraz. Başlayanların çoğu bir yerden sonra bırakıyor bilemiyorum nedense finasterid kadar ısınamadım minox'a.

Finasteride ısınıpta minoxa ısınmamak garip. Bu arada dutasterid her gün almazsan bir manası yok bırak gitsin

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #130 : 19 Ağustos 2021, 11:48:28 »

Finasteride ısınıpta minoxa ısınmamak garip. Bu arada dutasterid her gün almazsan bir manası yok bırak gitsin
Zaten bırakalı 1-1.5 ay oluyor hocam.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 19 Ağustos 2021, 13:19:47 »

Hocam neden dutu hergun almazsak kullanmanin bir manasi yok? Yarılanma süresi uzun oldugundan haftada 2 defa kullanan bir suru kisi var
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 19 Ağustos 2021, 14:32:21 »
Hocam neden dutu hergun almazsak kullanmanin bir manasi yok? Yarılanma süresi uzun oldugundan haftada 2 defa kullanan bir suru kisi var

O iş yarılanma ömrü ile olmuyor hocam , öyle olsaydı kanser hastalarına bir gün al bir hafta alma derlerdi. Hormon tam baskılanmalı, hafta da bir almak fayda dan çok zararı olur , hormon dalgalanmasına sebebiyet verir. Mesela gün aşırı kullanan insanlarda yanlış kullanıyor fayda görmesi çok nadir(finasteride için)

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #133 : 19 Ağustos 2021, 20:23:33 »
Başkan ne kullandın söyler misin

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #134 : 20 Ağustos 2021, 00:29:16 »
Başkan ne kullandın söyler misin
10 Kasım 2020'den beri her gün finasterid ve omega3. Yaklaşık olarak 2-3 ay boyunca da magnezyum ve b12 kulladım bu süre zarfında fakat bırakalı 1 ay filan oluyor onları. Şimdi doktorun tavsiyesiyle yeniden b12 ve demir takviyesi kullanmaya başlayacağım yarından itibaren.

Facebook Twitter Instagram