Gönderen Konu: Yardımınıza ihtiyacım var (Elif Yaman)  (Okunma sayısı 1466 defa)

Özgür37

• Yeni üye
  • *
Yardımınıza ihtiyacım var (Elif Yaman)
« : 30 Ekim 2020, 00:13:56 »
   Merhaba arkadaşlar,
3 gün sonra Aesthetichair Klinik Elif Yaman’da saç ekimim var.
Bugün, şuana kadar bi sıkıntı yoktu. Ama şuan deli gibi korkuyorum ve kafam karışmış durumda.

Nedeni ise; saç ektirmeyi düşünmeden önce Facebook’ta saç ekimi ile ilgili bir grubu takip ediyordum. Epeyde kalabalık bir grup, orada tavsiyeleri sürekli gözlemledim. Ve elif yaman’ı çok övdüklerini fark ettim. Ve bundan sebep benimde tercihim elif hanım oldu.

Ama şu var ki, şuan şu dakika bu forumu buldum ve az göz attım. Saç ekimi sonuçlarına, oylamalara, buradakilerin tercihlerinde vs hiç elif yamanın ismi dahi geçmiyor. Hani sanki o facebook grubunda resmen Elif yamanın reklamını yaptıklarını düşünmeye başladım.
Henüz geç değil arkadaşlar, bana yardım edin. :)) Kendimi tecrübesiz insanlara emanet etmek istemiyorum, kimdir bu klinik? Tavsiye ediyor musunuz?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Yardımınıza ihtiyacım var (Elif Yaman)
« Yanıtla #1 : 30 Ekim 2020, 00:18:24 »
Form  iyi merkezler var araştırin

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2020, 00:23:42 »
açıkcası hiç duymadım hocam.
nerede bu merkez ? ücret olarak ne anlaştınız ?
reklam yapmıştır diyemem şimdi günahlarını almayalım. ama burda pek konusuna denk gelmedim ben.
forum da çok güzel işler çıkarak merkezler var. fiyat performans açısından da keza öyle.
foruma ekim öncesi denk gelmiş olmanız büyük şans. çok değil bir hafta göz atın , kafanıza yatan bir merkez elbet bulursunuz.
saç ekimi işlemi deneme yanılma yöntemiyle çözülecek bi işlem değil.
bu gün buna ektirdim , tutmazsa seneye başkasına ektiririm deme şansımız da yok malesef kurşunumuz sınırlı.
o yüzden elimiz de bulunan greftleri en iyi şekilde değerlendirip süreci en az fire ile atlatmamız gerek.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2020, 00:35:25 Gönderen: Leonidas »

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2020, 00:31:50 »
Iyi yerler var, acele etme iyi arastir. Bu is ciddi bir estetik isi pisman olacagin bir ise kalkisma derim
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Özgür37

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2020, 00:36:36 »
Yerlerinin nişantaşında olduklarını söylediler, ama google maps ile baktığım zaman şişlide Apex Tıp Merkezi diye bir yer çıkıyor. Fiyat olarak 6500tl’ye anlaştık. 500tl ön ödeme istediler, gönderdim.

İnanın burada adını dahi duymamanız çok garip geldi. Bahsettiğim facebook grubu her gün o kliniğin ismi ile yıkılıyor. Bu demek oluyor ki, sanırım birilerine kandım.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2020, 01:06:23 »
Yerlerinin nişantaşında olduklarını söylediler, ama google maps ile baktığım zaman şişlide Apex Tıp Merkezi diye bir yer çıkıyor. Fiyat olarak 6500tl’ye anlaştık. 500tl ön ödeme istediler, gönderdim.

İnanın burada adını dahi duymamanız çok garip geldi. Bahsettiğim facebook grubu her gün o kliniğin ismi ile yıkılıyor. Bu demek oluyor ki, sanırım birilerine kandım.

hocam forum da arama kısmı var. Elif Yaman diye aratınca sadece bir tane ekim paylaşılmış.
ancak o da paylaşıma devam etmemiş.
onun haricinde de iki tane yorum da adı geçmiş kendisinin.
zaten birinde reklam yapılmış , kesinlikle elif yaman'ı öneriyorum tarzında ve konu ile çok alakasız bir yorum.
arkadaşlar da forumun en alakasız yorumu demişler cevap olarak hatta :)
diğerinde de bi arkadaş bilgi almak için konu açmış. kendisini bilen varmı tarzında.
ancak tatmin edici bi cevap oda alamamış.
ekim yaptıran arkadaşın linkini buraya bırakıyorum, paylaşıma devam etmemiş, konuyu açmış fotoları yüklemiş gitmiş.
ama dilerseniz göz atarsınız.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14595.msg293729#msg293729

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #6 : 30 Ekim 2020, 02:04:02 »
Bir hafta ertele randevunu, o bir haftada otur bu forumu oku dostum. Aceleye gelecek isler degil bunlar. Elif Yaman'i cogumuz duymadik, forumda guvenilecek doktorlar az cok belli, okudugunda anlayacaksin zaten. Durumuna gore birini secersin sonra.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 30 Ekim 2020, 09:34:37 »
Bak burada seni kimse bir merkeze yönlendirmez olur da olumsuz bir durum yaşarsan sorumluluk almaktan çekinir. Genel olarak forum ahlakı bu yönde bahsettiniz guruplar temsilcilerin çakma hesapları ile dolu amaç akşama kadar sizin gibi bu konuda cahil insanları avlamak. Yanlış anlamayın saç ekimi konusunda bilgisiz birisiniz bu açıdan söyledim.

Apex e gelince. Geçen Hintell başkanın bir arkadaşı uyardığına şahit oldum. Kolay kolay karışmaz tercihlere ama karışırsada inan dediği çıkar. Daha ben senelerdir şaşan bir yorumuna şahit olmadım.

Bence güzelce araştır bak insanlar konular acıp ay ay ekimini paylaşıyor burada bundan daha güzel bir nimet olabilir mi? Takip et kararını ver kararlarını danış sonra zamanla seçersin.

Bence iptal et ya da araştırmanı tamamla daha sonra bakarsın gene randevu alırsın bu iş şakaya gelmez.

« Son Düzenleme: 30 Ekim 2020, 09:49:59 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Ekim 2020, 09:43:17 »
hocam forum da arama kısmı var. Elif Yaman diye aratınca sadece bir tane ekim paylaşılmış.
ancak o da paylaşıma devam etmemiş.
onun haricinde de iki tane yorum da adı geçmiş kendisinin.
zaten birinde reklam yapılmış , kesinlikle elif yaman'ı öneriyorum tarzında ve konu ile çok alakasız bir yorum.
arkadaşlar da forumun en alakasız yorumu demişler cevap olarak hatta :)
diğerinde de bi arkadaş bilgi almak için konu açmış. kendisini bilen varmı tarzında.
ancak tatmin edici bi cevap oda alamamış.
ekim yaptıran arkadaşın linkini buraya bırakıyorum, paylaşıma devam etmemiş, konuyu açmış fotoları yüklemiş gitmiş.
ama dilerseniz göz atarsınız.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14595.msg293729#msg293729

1 ekimde 3/4 gün önce paylaşıldı yeni neyse diğer arkadaş neyini kesinlikle bu kadar önermiş acaba:) konuya yazılmıştır zaten başka kapıya gibisinden iletiler:)

Bu arada özgür kardeş kararına karışmam kimsenin ama doğrusu madem geldin araştır sonra kararını ver.

Ayrıca ilgili bölüme konu aç saçlarını donör bölgeni gerekli açıklamanı yap bakalım bir saçlarına öneriler de bulunalım planını çiz ona göre.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2020, 10:03:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Ekim 2020, 09:46:08 »

Yerleri şişlide şişli camisini geçince bomanti girişi var sağda girişteki bina apex tıp merkezi.
Ekim yaptıkları küçük çaplı özel bir hastane. Genelde arap müşterileri.

Bahsettiğin guruplarda şiddetle tavsiye edenler olabilir ama bura da olursa atılır:)

Biz 12 ay ekim sürecini takip etmediğimiz kimsenin lafına olumlu ya da olumsuz yorumlara güvenmeyiz 12 ay boyunca da paylaşım yapan kişilerin forumdaki davranışlarını takip ederiz.

Arada reklama gelen köylü kurnazı merkezler olur o konulara tüm arkadaşlar ve biz gerekli uyarıları yazar biraz da makara yapar konuları da insanları uyarmak amaçlı bırakırız:

« Son Düzenleme: 30 Ekim 2020, 10:01:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 30 Ekim 2020, 10:06:51 »
 bu kadar popüler ve o kadar başarılı olsaydı burada duyulmaması imkansız. Saç ekim sektörünün kalbi bu forumda atar. Bence iyi araştır saç ekimi ne dir nasıl yapılmalıdır önce bunu öğren.

Facebook Twitter Instagram