Evet kesinlikle bende size katılıyorum ışıkta çok farkediyor , şahsi düşüncem ki bir çok kişi de böyle diyordur ince telli olan saça ekim olayında başarı cidden zor ne yaparsak yapalım bebek gibi baktım lakin ince telli den kalına dönmüyor saç jiletle kazısak acaba nasıl olur diye düşünmeye başladım
9 gün sonra 5 ay tamamlanıcak sürecimle ilgili düşüncelerime gelicek olursak ön çizgimi ben çok begeniyorum, önde gelişme var eski haline göre kat kat iyi bence tepe ortaya ekim yapılması hataydı zararlı cıktım sanırım inşallah ben yanılırım ama , aktif dökülme devam ediyor bu şekil beni 2 3 sene atsa kâr gibi düşünücem donör de dökülme olmazsa yine ekim yolları taştan şahsi düşüncem saca 20 li yaşlarda daha cok ihtiyacımız var bence
dökülme olaylarım devam ediyor yaklaşık 20 gündür hiç bir takviye kullanmıyorum çok sivilce problemi yaşıyorum son olarak ,
Saçlarımı şuan sadece tarakla taradım ve fön le kaldırmışım gibi oldu ekim öncesinde fön çekmeme ragmen saçımı kolay kolay dikemezdim buda sevindirici bence.
Yorumlarınızı bekliyorum tavsiyeleriniz varsa uygulamaya hazırım bir de gelişim ve saç çıkışı devam edermi acaba bu konuda merakım devam ediyor