Herkese tekrar merhabalar , son paylaşım üzerinden 15 gün kadar süre geçti 41. Günüme geldim sabırsızlıkla saç çıkışlarını beklemekteyim şok dökülmenin sonlarına geldiğimi düşünüyorum çünkü yıkama esnasında 5-10 tel max dökülme oluyor, her yıkamada saçlarıma 3-5 dakikalık masaj uyguluyorum şampuanlı iken etkisi muhakkak olacaktır, imza bölümünde belirttiğim takviyelerimi aksatmadan kullanmaktayım uyuşukluk hissizlik gibi sorunlarım hiç kalmadı kaşıntı minimum çok çok az seviyelerde saçımda fazlaca yağlanma var bu sebeble günde iki defa yıkama yapmaya özen gösteriyorum her gün olmasada fırsat buldukça bunu gerçekleştiriyorum ara ara verteks bölgede batmalar oluyor çok nadir ekim bölgelerinde sivilce tek tük kendini gösteriyor sönüyor başka yerde tekrar çıkıyor vs öğrendiğim kadarıyla normalmiş , geceleri minik seyahat yastıklarıyla uyumaya devam ediyorum ekim alanlarına sürtünme olmaması için normale dönülebileceği söylendi ama yinede bu şekilde devam ediyorum ayrıca çok da rahat oluyor
kendi mevcut saçlarımda illaki seyrelmeler oldu bu biraz üzüyor toplayacağını umut ediyorum saç çıkışlarıyla beraber, ürolojiye gidip xpecia finast proscar gibi ilaçları sordum kesinlikle kullanmamam gerektiğini söyledi daha büyük kalıcı sorunlara yol açabileceğini belirtti çoğu kişide olmaz gelir sende olur gibisinden riske gerek olmadığını belirtti bende onu dinledim şimdilik bu kadar her 15 günde aksilik olmadığı sürece paylaşımlarıma devam edeceğim unutmadan donör bölgem çok güzel kapandı , yanları 2 3 numara yaptım yinede pek belli olmuyor son durum ektedir