Gönderen Konu: Clincexper saç ekimi  (Okunma sayısı 6049 defa)

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
Ynt: Clincexper saç ekimi
« Yanıtla #16 : 14 Kasım 2020, 15:41:24 »
Tekrardan merhaba :-)
Şok dökülme fazlasıyla var diyorsun ya kafa halen iyi durumda gözüküyor. Senin kafa zaten iyi durumdaymış saçların epey varmış ya yorum yapmak zor oluyor ortada sorun olmayınca :-) 
Güzel vitaminler alıyorsun, bunların birlikte olduğu bir vitamin bakınıyorum ben de tabi içerik olarak yeterli dozajda arıyorum. Şu an Xpecia kullanıyorum ama daha da sağlam bir şekilde desteklemek istiyorum.
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #17 : 14 Kasım 2020, 15:59:06 »
Tekrardan merhaba :-)
Şok dökülme fazlasıyla var diyorsun ya kafa halen iyi durumda gözüküyor. Senin kafa zaten iyi durumdaymış saçların epey varmış ya yorum yapmak zor oluyor ortada sorun olmayınca :-) 
Güzel vitaminler alıyorsun, bunların birlikte olduğu bir vitamin bakınıyorum ben de tabi içerik olarak yeterli dozajda arıyorum. Şu an Xpecia kullanıyorum ama daha da sağlam bir şekilde desteklemek istiyorum.

Evet hocam benim ana sıkıntım şakaklar daki açılmaydı genetik olarak aynı babam kafa tipim saç tipim , iyice incelmişti ve şekil almıyordu ilerleyen zamanlarda daha da açılarak gideceğini düşünüyorum el deki mevcudiiyeti korumak ve yeni ekim yaptırarak açılan kısımları toparlamak istedim inşallah istediğim sonucu alırım :)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17096.0
Her gece 5000mg biotin 1 kapsül
Her gece b vitamin mix 1 kapsül
2 günde 1 kapsül dvitamin,çinko,demir karışımı

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #18 : 29 Kasım 2020, 13:33:25 »
Herkese tekrar merhabalar , son paylaşım üzerinden 15 gün kadar süre geçti 41. Günüme geldim sabırsızlıkla saç çıkışlarını beklemekteyim  şok dökülmenin sonlarına geldiğimi düşünüyorum çünkü yıkama esnasında 5-10 tel max dökülme oluyor, her yıkamada saçlarıma 3-5 dakikalık masaj uyguluyorum şampuanlı iken etkisi muhakkak olacaktır, imza bölümünde belirttiğim takviyelerimi aksatmadan kullanmaktayım uyuşukluk hissizlik gibi sorunlarım hiç kalmadı kaşıntı minimum çok çok az seviyelerde saçımda fazlaca yağlanma var bu sebeble günde iki defa yıkama yapmaya özen gösteriyorum her gün olmasada fırsat buldukça bunu gerçekleştiriyorum ara ara verteks bölgede batmalar oluyor çok nadir ekim bölgelerinde sivilce tek tük kendini gösteriyor sönüyor başka yerde tekrar çıkıyor vs öğrendiğim kadarıyla normalmiş , geceleri minik seyahat yastıklarıyla uyumaya devam ediyorum ekim alanlarına sürtünme olmaması için normale dönülebileceği söylendi ama yinede bu şekilde devam ediyorum ayrıca çok da rahat oluyor :) kendi mevcut saçlarımda illaki seyrelmeler oldu bu biraz üzüyor toplayacağını umut ediyorum saç çıkışlarıyla beraber, ürolojiye gidip xpecia finast proscar gibi ilaçları sordum kesinlikle kullanmamam gerektiğini söyledi daha büyük kalıcı  sorunlara yol açabileceğini belirtti çoğu kişide olmaz gelir sende olur gibisinden riske gerek olmadığını belirtti bende onu dinledim şimdilik bu kadar her 15 günde aksilik olmadığı sürece paylaşımlarıma devam edeceğim unutmadan donör bölgem çok güzel kapandı , yanları 2 3 numara yaptım yinede pek belli olmuyor son durum ektedir :)

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #19 : 10 Aralık 2020, 12:04:23 »
Tekrar tekrar selamlar, bugün itibariyle tam 51 günü bitirdim, kaşınmalar az olarak devam etmekte dökülmelerim 5-10 tel olarak devam etmekte yağlanma sorunum var malesef bunu çözemedim kendi mevcut saçlarımda biraz incelme var ancak kapanacagını düşünüyorum inşallah :) güzel günleri beklemedeyim umarım beklediğim sonucu alırım , yorumlarınızı bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Aralık 2020, 12:34:56 »
Sürecin erken ama ekilen alanlar hareketli Clincexpert saç ekiminin dışında tamamen bir ticaretine amaç saç ekmek sadece yüklü reklam verip. Kısaca bizim anlayışımıza ters bir merkez.

Ama siz şanslı olacaksınız gibi çıkış bakımından umarım saç yönleriniz de kendi saç açılarınıza uyumlu çıkar mutlu olursunuz hayırlısını dilerim.
Global Moderator

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #21 : 10 Aralık 2020, 15:02:37 »
Şu siteyi daha erken keşfetmiş olsam  düşünmem bile, katılıyorum size kesinlikle. Daha iyi sonuc almayı beklerken hüsran yaşayabilirdim. İnşallah güzel olucak teşekkürler

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #22 : 20 Aralık 2020, 11:35:05 »
Merhabalar arkadaşlar bugün 62. Günümdeyim saçların durumu ekte fotoğraflarda mevcuttur. Detaylı çekmeye çalıştım, kaşıntı , sivilcelenme(tek tük) aynı zamanda yağlanma devam ediyor harici her hangi bir problem kalmadı dökülmelerin durumu yıkama esnasında 5 tel ince ince minik tüy şeklinde geliyor onun harici 1 2 tane koyu siyah olarak geliyor dökülmenin azaldığını düşünüyorum ekim öncesinde günde 20-30 telden fazla dökülme oluyordu, yapılan prp ve kullandıgım takviye gıdalar ve düzenli beslen memı işe yaradı yoksa ekim sonucunda dökülmesi devam eden güçsüz cılızlar tamamen yok mu oldu bilmiyorum tepe orta kısımda sanki biraz daha iyi gibi geliyor ekilenler cıkarsa eğer daha iyi olucak gibi uzamadan eski haliyle kıyaslama yapamıyorum tabiki yorumlarınızı bekliyorum umarım ekimlerimizden beklediğimiz sonucu hep beraber alırız :)

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #23 : 07 Ocak 2021, 10:03:28 »
Gün 80. Kaşıntı durumunda zaman zaman artışlar oluyor protein düzeyime çok dikkat ediyorum peynir süt yumurta 3 lüsünü sık sık tüketmeye çalışıyorum henüz sonuçları kestirmek için erken ancak kararmalar var gibi geliyor. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum :) dökülmeler de ilk defa dün bir artış sezdim bu 20 tele yakın normalmi bunuda bilmiyorum bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum , dökülmelerin arasında baston şeklinde olanlar ve Z şeklinde olanlarda var :(

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #24 : 07 Ocak 2021, 11:34:33 »
Süreciniz güzel ilerliyor. Ekim merkezini sevmesem de sizin ekiminizi beğendim sık ekilmiş çizgi de güzel olmuş kafanıza memnun eder sizi bu ekim. Saçlarınıza masaj yapın süreci hem hızlandırır hem de ekimden etkilenen saçlarınıza faydalı olur.

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #25 : 07 Ocak 2021, 11:38:17 »
Süreciniz güzel ilerliyor. Ekim merkezini sevmesem de sizin ekiminizi beğendim sık ekilmiş çizgi de güzel olmuş kafanıza memnun eder sizi bu ekim. Saçlarınıza masaj yapın süreci hem hızlandırır hem de ekimden etkilenen saçlarınıza faydalı olur.

Güzel yorumunuz için teşekkürler, ekim merkezi olayında katılıyorum size kesinlikle, her gün yıkama esnasında 3-5 dakika masaj yapıyorum umarım istediğimiz sonuçları alırız :))

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #26 : 26 Ocak 2021, 21:10:59 »
Gün 97. Sanırım sadece şok dökülmeden kurtulanlar uzadı parmaklarımı gezdirdiğimde diken diken elime gelenler var tepede de ön bölgemdede yıkama esnasında 10-20 tel dökülmeler oluyor muhtemel kendi mevcut saçlarımdan süreç yavaş mı olumsuzmu ilerliyor arada moraller kaçıyor yorumlarınızı bekliyorum.

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 26 Ocak 2021, 21:52:38 »
ekim öncesine göre halen kendi saçların tam olarak toparlamamış umarım kısa sürede toparlar.

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #28 : 27 Ocak 2021, 00:34:23 »
ekim öncesine göre halen kendi saçların tam olarak toparlamamış umarım kısa sürede toparlar.

Evet bende farkındayım üzücü yanı o oldu bana ancak kayıp olsada ekim sonucu başarılı olursa çıkışlar yüksek verimli olursa pek zarar etmeyecegını dusunuyorum

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 27 Ocak 2021, 02:23:43 »
Bu saç güzel olacak insallah.

Facebook Twitter Instagram