Gönderen Konu: Saçlarım ince telli çok kararsizim, yorumlariniz çok değerli.  (Okunma sayısı 3649 defa)

Medosyl

• Yeni üye
  • *
Öncelikle herkese selamlar,

Forumu kuran arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum. Bu kadar yararlı ve doğru bilgiler ve yönlendirmeler veren bir yer daha yok sanırım.
Yaşım 36, 20 yaşından beri saçım dökülüyor, 5 yıldan fazladır resimdeki gibi bir dökülme yok. Hatta üst ön tarafa doğru bebek saçı gibi tüy şeklinde sert ve kalın değil yani,
Artık ektirmek istiyorum. Benim için manevi katkısı inanın çok fazla olacak. Bu kellik yüzünden resmen hayatım altüst oldu.
Maddi olarak çok fazla bir bütçe ayıramıyorum , yani bu yüzden büyük borca girerekte stres olmak istemiyorum.
Henüz bir dermatoloğa gitmedim. Kan tahlilleri veriyorum, b12 düşük çıktı sadece fısfıs takviyesi kullanmaya başladım.

Lütfen bana da bir yorum yapın, yönlendirin,
Görüştüğüm yerlerim hiçbirisi ekim olmaz demedi, 2 ekim ve sakal takviyesi dediler sadece fiyat olarak da 4000 ile 7000 arasında oldu hep.

Seneye nisan ayında yurt dışına çıkacağım 2 sene kadar öncesinde yaptırmak istiyorum ama süre yeterli olacak mı? Öncesinde takviyelerle güçlendirme yapsam sonuç değişir mi?
Okadar çok konuyu okudum ki artık beyin reset attı, bende bir yorumuza sunayım dedim.

Yorumlariniz benim için çok değerli.
Şimdiden teşekkürler

Siddhartha

• Hero Member
Ekim isine hic bulasmayin derim
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Medosyl

• Yeni üye
  • *
O kadar mı kötü :(

Medosyl

• Yeni üye
  • *
Üst ve arka taraflardan çok beklentim yok zaten, ön taraf doldurulsa benim için kafi, kalanı mümkün olursa bir dahaki yıllarda düşünüyorum

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Abi olumlu yorum yapmak isterdim valla ama Nw7’nin kralı ilan ediyorum seni. Acayip aşağıya inmiş vertexten sonrası. Orada tek atışlık kurşunun var, ne çıkar bilemem, 2000 çıktı diyelim ya da hadi 3000 çıktı öne ortaya ekseler vertex ve arka taraftaki boşluk ne olacak, sakal yeterli gelecek mi? 
Kim ekim yaparım dedi size, merkezleri yazar mısınız ?

Yaptırmak istiyorsan da içinde kalmasın seni güzel yönlendirmek isteriz çünkü ufacık bir sonuç bile seni mutlu edecek gibi duruyor.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Medosyl

• Yeni üye
  • *
Şişlide momesteclinic sakal takviyesi ile 4-5 bine çıkabiliriz dedi, tabi onlarsa tek seans kesinlikle yeterli değil önden arkaya doğru ilk seansta yapabildiğimiz kadar yaparız dediler.
Mono cerrahi de aynı şeyi söyledi, alabildiğimiz kadar dediler.
Este world 4000 civarı zorlarız dedi.
Her yer zaten 2 seans öneriyor en az,
Yurt dışına çıkmadan en azından önler için bir çalışma yapmak istiyorum.
Yanı o kadar doldum ki inanın evin sokağında merkez olsa gaza gelip hadi yapın sonuç ne oluyorsa dicem.

Protez gibi bir düşüncem yok.
Dermatoloğa gitsem ne yapabilir bir bilgim de yok,
Biotin i düşündüm , ama sadece düşündüm. Dedim ya o kadar çok şey okuyorum bakıyorum soruyorum ki artık kendim karar veremez haldeyim.
Eşe dosta da sorma kısmını geçtim artık, dalga geçiyorlar gibi geliyor.
İnanın şuraya bir anket koyup sonucuna bile raziyim.

Gregor59

• Hero Member
Keşke olabilecek olsa ama hangi saçı nereye ekecekler hocam? Yanlar ve ense bile seyrelmis neredeyse tum kafa dazlak olacak. Mümkün değil

Bu araada güvenli bölge denilen şeyin safsata olduğunu görüyoruz, yanlar enseler dökülmez falan hikaye, her yeri dökülür saçın

emin43

• Sr. Member
Alan çok geniş , nw7 olmuşsunuz bu yaşta gittikce donör dahada seyrek olucak 42 yaşa kadar , hiç bu işe bulaşma kardeşim , böyle ekeriz mucize yaparız diyen yerlere hiç inanma sadece para kaybı!
Yaklaşık 220 den fazla cm2 boşluk var malzeme hiç ama hiç yetmez bu kafaya hatta sakaldan bile alınsa yine yetmez! Bu kafaya 10.000 greft en az lazım , sizin enseden en çok 2500-3000 zor çıkar zaten onlarada garanti yok gelecekte dökülebilir

Qur

• Full Member
Forumdaki en geniş açıklıklardan birisi. Donör de çok zayıf. Ben yerinizde olsam yaptırmazdım ekim. Deneyin denemekten ne zarar gelir de diyemiyorum çünkü iz kalma durumları oluyor. Maddi ve psikolojik yönü de var. Büyük bir çıkmaz yani. Benim tavsiyem yaptırmayın ekim. Kararınızı belirtin konunuzda iyice araştırdıktan sonra. Yardımcı olalım o yönde.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Şişlide momesteclinic sakal takviyesi ile 4-5 bine çıkabiliriz dedi, tabi onlarsa tek seans kesinlikle yeterli değil önden arkaya doğru ilk seansta yapabildiğimiz kadar yaparız dediler.
Mono cerrahi de aynı şeyi söyledi, alabildiğimiz kadar dediler.
Este world 4000 civarı zorlarız dedi.
Her yer zaten 2 seans öneriyor en az,
Yurt dışına çıkmadan en azından önler için bir çalışma yapmak istiyorum.
Yanı o kadar doldum ki inanın evin sokağında merkez olsa gaza gelip hadi yapın sonuç ne oluyorsa dicem.

Protez gibi bir düşüncem yok.
Dermatoloğa gitsem ne yapabilir bir bilgim de yok,
Biotin i düşündüm , ama sadece düşündüm. Dedim ya o kadar çok şey okuyorum bakıyorum soruyorum ki artık kendim karar veremez haldeyim.
Eşe dosta da sorma kısmını geçtim artık, dalga geçiyorlar gibi geliyor.
İnanın şuraya bir anket koyup sonucuna bile raziyim.

Ben açıkçası söylediğiniz yerleri hiç duymadım.
Serkan Aygın, Asuman Hair, Şahin Çelik, Bilgehan Aydın.

İlla benim önlerde saçım olmasını istiyorum az da olsa bile beni mutlu eder diyorsan, sakaldan da arkalara ekerim ya tutarsa misali dersen bu 4 ekim merkezine yaz ama bazıları sanırım sakaldan almıyor. Serkan Hocanın sakaldan aldığını biliyorum. Serkan Hoca bu saça ekmez ama artık nasıl ikna edersin bilemiyorum.

Arkadan, yanlardan çıkıyorsa ve belli olmayacaksa 3000, sakaldan 1000 greft çıkar ve saç ekimi sonrası toppik ya da dermatch kullanımı ile psikolojin baya düzelir abi.
Ben nw7ler için ekim yapılmasına karşı değilim ama nw7 birisinin beklentisinin orta düzeyde bile olmaması lazım, beklentin varsa hiç girme bu işe abi ama girersin 3000 öne ekilir %80 çıkış yakalarsın önden bakıldığında kimse kel demez, bu da bir ihtimal.
Deneyin bir şey kaybetmezsiniz ama sakın abi o dediğin merkezlerde yaptırma. 4 yer saydım, kabul ederlerse seni bunlarda yaptır.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
 Saç  ekim uygun  değilsiniz  kesinlikle    burdaki  yorum yapan   tercümeli arkadaşlar  dikkat alın çünkü  hiç bir ticari  kaygısı  olmadan yapılan  yorumlar dir . Pirinç  giderken  evdeki bulgurdan olmayın    .

Virtüöz

• Hero Member
Sakalı feda edersen birazda vücuddan takviye edilirse kurtarabilirsin.Ama minoxilde şart gibi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Leonidas

• Hero Member
Abi benim Önerim Ekim işine hiç girme çünkü alım yapılacak alanda bile çok kayıp yaşamışsın.
Protez önermesem de tek çaren protez.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Hocam hiç ekim işine bulaşmayın. Saçlı olmak istiyorsanız protez saçı araştırın.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Medosyl

• Yeni üye
  • *
Yorumlariniz için çok teşekkürler.

Donör bölgelerden alım yapılınca iz kalıyor mu acaba ? Sormamın sebebi, donör bölgelerde hiç saç olmaması önemli değil benim için aslında tümü alınsa ve hiç çıkmasa bile önemli değil açıkçası. Ama iz kalırmı konusunda tereddütüm var. İz kalacaksa mantıklı değil çünkü.
Dediğiniz hocalar ile bir görüşeceğim bakalım ne diyecekler.

Facebook Twitter Instagram