Valla inanım bu bi sidik yarışına döndü, burda yazamıyorum, manevi tarafı çok önemli benim için, aile hayatım mahvoldu bu kellik yüzünden diyebilirim. Siz anlayın artık. Azîz aksöz den fiyat aldım 20 bin tl ye organik ekim 10 bin tl ye fue yapabileceğini ön tarafı kapatabileceğini 3 seans (donör alan izin veirse) büyük sonuç alabileceğini aktardı.
Sonuç olarak yaptırıcam, kararliyim, ön taraf ağırlıklı olsun istitorum arkalara çok işlem yapılmasa da olur zaten yanlar ve enseyi full traşlı kullanıcam, düşündüğüm saç şekli o şekilde , sadece nerde yaptıracağım kısmında kararsizim bir çekinik dışında kimse yapılamaz demedi o da biraz takviye kullan güçlendin öyle yapalım dedi. Çok vaktim yok bir dahaki nisan ayında yurt dışına çıkıp en az 1 sene gelemeyeceğim. O yüzden mümkün olan en kısa zamanda yaptırıp zamanında kontrolleri yapabilmek istiyorum. Fue için herkes ayrı fiyat veriyor .
İsveç klinik ve mono cerrahi hastanesi ne biraz daha sıcağım şu an fiyat ve referansları açısından.
Ama hala kararsizim tabi. Bu bahsettiğim yerlerde fiyat 4500 ile 7000 arasında değişiyor. Bu fiyat bandında sanırım yaptorabilirim ama daha fazla bir miktar düşünmüyotum açıkcası.
Gideceğim ülke japonya orda da başarılı ekimler yapılıyor ama bu konuda biraz milliyetçiyim. Ayrıca oraya kel gitmek istemiyorum .
Hâlâ teklif beklediğim çekininler var, geldikçe paylaşacağım.