Şişlide momesteclinic sakal takviyesi ile 4-5 bine çıkabiliriz dedi, tabi onlarsa tek seans kesinlikle yeterli değil önden arkaya doğru ilk seansta yapabildiğimiz kadar yaparız dediler.
Mono cerrahi de aynı şeyi söyledi, alabildiğimiz kadar dediler.
Este world 4000 civarı zorlarız dedi.
Her yer zaten 2 seans öneriyor en az,
Yurt dışına çıkmadan en azından önler için bir çalışma yapmak istiyorum.
Yanı o kadar doldum ki inanın evin sokağında merkez olsa gaza gelip hadi yapın sonuç ne oluyorsa dicem.
Protez gibi bir düşüncem yok.
Dermatoloğa gitsem ne yapabilir bir bilgim de yok,
Biotin i düşündüm , ama sadece düşündüm. Dedim ya o kadar çok şey okuyorum bakıyorum soruyorum ki artık kendim karar veremez haldeyim.
Eşe dosta da sorma kısmını geçtim artık, dalga geçiyorlar gibi geliyor.
İnanın şuraya bir anket koyup sonucuna bile raziyim.
Ben açıkçası söylediğiniz yerleri hiç duymadım.
Serkan Aygın, Asuman Hair, Şahin Çelik, Bilgehan Aydın.
İlla benim önlerde saçım olmasını istiyorum az da olsa bile beni mutlu eder diyorsan, sakaldan da arkalara ekerim ya tutarsa misali dersen bu 4 ekim merkezine yaz ama bazıları sanırım sakaldan almıyor. Serkan Hocanın sakaldan aldığını biliyorum. Serkan Hoca bu saça ekmez ama artık nasıl ikna edersin bilemiyorum.
Arkadan, yanlardan çıkıyorsa ve belli olmayacaksa 3000, sakaldan 1000 greft çıkar ve saç ekimi sonrası toppik ya da dermatch kullanımı ile psikolojin baya düzelir abi.
Ben nw7ler için ekim yapılmasına karşı değilim ama nw7 birisinin beklentisinin orta düzeyde bile olmaması lazım, beklentin varsa hiç girme bu işe abi ama girersin 3000 öne ekilir %80 çıkış yakalarsın önden bakıldığında kimse kel demez, bu da bir ihtimal.
Deneyin bir şey kaybetmezsiniz ama sakın abi o dediğin merkezlerde yaptırma. 4 yer saydım, kabul ederlerse seni bunlarda yaptır.