Merhaba arkadaşlar,
Forumu epeydir takip ediyorum. Arkadaşların ekim yaptırdığı merkezlerin bir çoğu ile görüştüm kendi araştırmalarım da oldu sonunda Ataşehir Acıbadem içerisindeki Goldcity'de ekimi yaptırmaya karar verdim.
Doktor Harun Alakaya, operasyonda kanal açımını kendisi yapıyor. Kalan tüm işlemleri ekibi ilerletiyor. 24 Ekim 2020 tarihinde ekimi yaptırdım. Ertesi gün yıkama işlemini gerçekleştirdim ve bugün 2. yıkamamı evde kendim yaptım.
Saçlarımın dökülmeye devam etmesinden dolayı Harun hoca ön taraf sıkı bir çalışma ve arkaya doğru azalarak gitmenin daha doğru olacağını söyledi. Ben de ön taraf sıkı istiyordum hocanın belirttiği şekilde ilerledik
Ekim sonunda köklerin 2li ve 3lü olduğu, köklerin ince olduğu dokunun yumuşak olduğu ve 5000 greft ekildiği bilgileri paylaşıldı.
Köklerin ince olduğu durumu zaten az bucuk belliydi. Burada daha önce açtığım konuda da çoğu arkadaş finasterid önermişti. Ancak bu ilacın yan etkilerinden cekinmemden dolayı şu an kullanmaya sıcak bakmıyordum. İlerleyen zamanlarda şartlar benim için uygun olursa bu ilaçlar ile takviye yapmak istiyorum.
5000 greft ekildiği konusu bana biraz fazla gibi geldi. Diğer arkadaşların sonuçları ve resimlerle karşılaştırınca 5000den emin olamadım. Sabit ücret ile çalışıyorlar ancak yine de rakamın fazla söylenmiş olabileceği hoşuma gitmedi bu konuda yorumunuzu rica ediyorum.
Operasyon bence güzel geçti sıkıntı yaşadığım bir konu olmadı sabah 8.30 gibi operasyona başladık 4 de bitirdik. Ağrım sızım pek olmadı. Sadece gece uyuma kısmında biraz zorlandım.
Sigara kullanmıyorum
27 yaşındayım
dökülme yaklaşık 5 sene önce başladı. Tepe bölge açıldı son 1 senedir ön bölge çok agresif bir şekilde dökülüyor.
Fotoğrafları bırakıyorum. 2-3 günde bir yeni fotoğraf ekleyeceğim. Sizlerin de yorumlarını rica ederim. Sorularınız varsa lütfen iletin