Gönderen Konu: Asuman Hanım/ 4500 greft /yaş 35/24.10.2020  (Okunma sayısı 14796 defa)

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman Hanım/ 4500 greft /yaş 35/24.10.2020
« : 26 Ekim 2020, 19:50:40 »
Herkese merhabalar. Öncelikle bu forumu kuran ve buraya paylaşım ve yorum yapan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorum. İnsanların paralarının boşa gitmemesi ve böyle hassas bir konuda yanlış yerlere yönlenmemeleri için yapılmış harika bir oluşum. Uzun zamandır sitede araştırma yaptım baya saç ekimi sonucu izledim bir çok yer ile yazıştım ve en sonunda Asuman hanım'da karar kıldım. Uzun süre beklememin sebebi yaşın biraz daha oturması ve dökülmenin en aza indiği dönemde bu işlemi yaptırma amaçlıydı. Donör bölgemde hiç dökülemem yoktu yastıkta falan saç görmüyordum ama tepe bölgesi zayıf ve güçsüzdü. İşin özeti 24 Ekim itibari ile saç ekimim gerçekleşti. 2-3 gündür dinlenip kendime geldikten sonra bugün paylaşamımı yapmak istedim. Detaylar diğer Asuman hanım saç ekimleriyle birebir olduğu için detaylara girmeyeceğim. Sabah 8 den akşam 21:30 da ekim işlemi bitti. Kök alımı ve ekim işleminin çoğunu Elif hanım gerçekleştirdi. Asuman hanım kanal açma işleminin tamamını yapmasının yanısıra ekim işlemine de arada destek verdi. Ekim öncesi ve sonrası fotolarımı paylaşıyorum. değerli yorumlarınızı eksik etmez iseniz sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hanım 4500 greft yaş 35
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2020, 19:52:29 »
Herkese merhabalar. Öncelikle bu forumu kuran ve buraya paylaşım ve yorum yapan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorum. İnsanların paralarının boşa gitmemesi ve böyle hassas bir konuda yanlış yerlere yönlenmemeleri için yapılmış harika bir oluşum. Uzun zamandır sitede araştırma yaptım baya saç ekimi sonucu izledim bir çok yer ile yazıştım ve en sonunda Asuman hanım'da karar kıldım. Uzun süre beklememin sebebi yaşın biraz daha oturması ve dökülmenin en aza indiği dönemde bu işlemi yaptırma amaçlıydı. Donör bölgemde hiç dökülemem yoktu yastıkta falan saç görmüyordum ama tepe bölgesi zayıf ve güçsüzdü. İşin özeti 24 Ekim itibari ile saç ekimim gerçekleşti. 2-3 gündür dinlenip kendime geldikten sonra bugün paylaşamımı yapmak istedim. Detaylar diğer Asuman hanım saç ekimleriyle birebir olduğu için detaylara girmeyeceğim. Sabah 8 den akşam 21:30 da ekim işlemi bitti. Kök alımı ve ekim işleminin çoğunu Elif hanım gerçekleştirdi. Asuman hanım kanal açma işleminin tamamını yapmasının yanısıra ekim işlemine de arada destek verdi. Ekim öncesi ve sonrası fotolarımı paylaşıyorum. değerli yorumlarınızı eksik etmez iseniz sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2020, 19:53:43 »

resimlerin devamı..  biraz karışık oldu kusura bakmayın..

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2020, 19:56:49 »
Geçmiş olsun  planlama  güzel

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2020, 20:04:56 »
Asuman hanimin planlamalar kendini asti valla. Suan en begendigim planlamalari yapiyor. Sizinki de harika olmus, donorunuz de cok kaliteli. Guzel sonuc alirsiniz umarim
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Sea

• Full Member
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2020, 20:09:00 »
Hayırlı olsun.ekim tutar, sacları da boyatirsaniz 10 yas genleşirsiniz herhalde  :D

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #6 : 26 Ekim 2020, 20:41:32 »
MaşAllah, Yaşa göre, saç ve Donör durumu zaten çok iyiymiş, mutlu son olmaması için Bi neden Yok, hayırlı olsun Kazasız belasız iyi süreçler.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

yoncel85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 26 Ekim 2020, 21:14:37 »

Öncelikle ekimin hayırlı olsun dostum. Aynı yaş , aynı greft sayısı ile aynı yerde Ekim işlemimiz olmuş. Planlama güzel , mevcut saç durumunda iyi oldığu göz önünde bulundurulduğunda, çok iyi sonuç alacağını düşünüyorum.

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Ekim 2020, 21:48:45 »
Geçmiş olsun  planlama  güzel
Teşekkürler kardeşim

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Ekim 2020, 21:49:45 »
Asuman hanimin planlamalar kendini asti valla. Suan en begendigim planlamalari yapiyor. Sizinki de harika olmus, donorunuz de cok kaliteli. Guzel sonuc alirsiniz umarim
Umarım kardeş. zahmetli bir süreçmiş inşAllah sonucu güzel olur da çektiğimiz zahmetleri unuturuz.

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Ekim 2020, 21:52:03 »
MaşAllah, Yaşa göre, saç ve Donör durumu zaten çok iyiymiş, mutlu son olmaması için Bi neden Yok, hayırlı olsun Kazasız belasız iyi süreçler.. |-onayisareti-| (^_^)
Teşekkürler kardeş. Senin süreçte on numara gidiyor :)

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Ekim 2020, 21:53:58 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun dostum. Aynı yaş , aynı greft sayısı ile aynı yerde Ekim işlemimiz olmuş. Planlama güzel , mevcut saç durumunda iyi oldığu göz önünde bulundurulduğunda, çok iyi sonuç alacağını düşünüyorum.
Evet hocam senin ekimi zaten takibe almıştım :) aramızda 4 gün var. umarım dilediğimiz saçlara sağlıkla sıhhatle kavuşuruz.

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 26 Ekim 2020, 22:13:50 »
Hayırlı olsun paylaşımlarını eksik etme kardeşim takipteyiz.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #13 : 26 Ekim 2020, 22:26:15 »
Teşekkürler kardeş. Senin süreçte on numara gidiyor :)

EyvAllah, seninki daha iyi olsun, İnşAllah.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #14 : 27 Ekim 2020, 00:04:42 »
Hayırlı olsun, inşallah sürecin sonunda çok mutlu olursunuz.
Harika planlama, forumda bu kadar çabuk ünlü olan başka ekimci yoktur. :D
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Facebook Twitter Instagram