Saç Ekimi Sonuçları
ekımı yaptırdıktan sonra cerrahı kısmı sınek vızıltısı gıbı gelmeye basladı bana yok agrıcakmıs vs vs hıc bırı beklemek dıkkat etmek kadar yormuyor anlamıs oldum
12.10.2020 günü Şahin Çelik Life Hair merkezinde saç ekimi yaptırdım. Yaşim 39.5'dan 40. Sürecim güzel gidiyor ancak 1 ay boyunca spor yasak dedi ekim merkezim. Hafif tempoda yürüyüş bile 1 ay yasak. Verilen takviyeler ve hareketsiz yaşam kilo aldirmaya başladı. Kellik kadar şişmanlığı da sevmiyorum. Sizce niye bu yasak. Markete giderken yürüyorum da parkurda yurursem ne değişir. Sadece hafif tempoda yürümek niye zarar verir? Forumu araştırdım ama genel kabulün dışında bir bilgi bulamadım. Bu spor yasak dönemi en az kilo ile atlatmanın yollarını önerebilecek var mı?
Sizin ekim merkeziniz insaflıymış yinede, benimki 2 ay demişti
Ağır sporlar bir süre yasaklanıyor, hafif sporlarda yasak yok, halısahada topa kafa atmak sakıncalı. Tempolu yürü, pushup vs yap.
Merkeze özellikle sordum. Hafif tempoda yürüyüş bile 1 ay yasak dedi hocam.
Biz türklerin yürüyüşü hafif tempolu zaten, 1 ay evden çıkmayın o halde Bana biraz saçma geldi bu yasak, 1 ay geçtikten sonra ne değişecekmiş ki 1 ay yasak sadece. O zaman 6 ay yasak olsun derim ben.Yanlışsam da yanlış diyin, bir daha böyle konu görünce yorum yapmam.
Spor konusu bana da çok tuhaf geliyor ama süreci beraber yonettigim merkezin kurallarına uyuyorum. Bu arada hocam xpecia ile araniz nasıl? Benim 14. Günüm ve menide sıvılaşma olduğunu fark ettim.