Gönderen Konu: DONÖR BÖLGEM YETERLİ Mİ  (Okunma sayısı 2972 defa)

|Logan|

• Hero Member
Ynt: DONÖR BÖLGEM YETERLİ Mİ
« Yanıtla #16 : 26 Ekim 2020, 20:41:39 »
Acikligin cok degil, herturlu yeter ama ilerde dokulmen devam ederse sikinti olabilir. Ona gore planlama yapman gerwkir

Proscar ile tepe ve vertex zaten korunacaktır daha çok orda etkili olduğu için ancak ön bölgeyi belki korumayabilir sence ön bölgem 5 6 sene sonra döküldüğünde 2.bir ekim yaptırılabilir mi?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Ekim 2020, 03:03:11 »
Sana tavsiyem Ekim için acele etmemen egerki şu anda saçların uzunken şakaklarını belli ölçüde kamufle edebiliyorsa ve bu seni rahatsız etmesse devam et. Finasterid kullan bu süre zarfinda on bölgende seyrelmeler başlayınca orayada sıklaştırma tarzı bir ekim. Yani demek istedim on bolgenin ve sakaklarinla beraber mantıklı olan bu bence

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2020, 20:15:19 »
 ilaçla dokulmeyi yavaslatırsın donorde bir ömür genetik dokulmenin devam edeceği hesaplanarak kullanılır.3 ekim çıkar senden ilk ekimde kapatırsın ileride açırlırsa gene sonra açılırsa gene.ama ilaç kullanırsan tek ekim bayağı goturur seni
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 29 Ekim 2020, 20:22:36 »
Norwood 3üm ekim yaptırmak istiyorum donörüm yeterlimidir. Ayrıca ilerde 2.seans gerekebilir sizce 2.bir ekimi kaldırır mı?
Donor pek iyi değil o donor seyrelir muhtemelen bu saçın norwood 7ye kadar yolu var yaşin genç daha seyrelir
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 30 Ekim 2020, 20:01:20 »
Proscar ile tepe ve vertex zaten korunacaktır daha çok orda etkili olduğu için ancak ön bölgeyi belki korumayabilir sence ön bölgem 5 6 sene sonra döküldüğünde 2.bir ekim yaptırılabilir mi?
Tepe acilmadigi surece sikinti olmaz, iki hatta ucuncu ekimi yaptirirsin:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Gizlitakipci07

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2020, 00:18:24 »
Donor acikligina göre gayet yeterli kardesim.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2020, 01:09:47 »
Donor acikligina göre gayet yeterli kardesim.
Yaşına göre kötü ama

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 12 Kasım 2020, 13:06:44 »
Donor pek iyi değil o donor seyrelir muhtemelen bu saçın norwood 7ye kadar yolu var yaşin genç daha seyrelir

Ekim yerlerine sorduğumda donörümün yaşıma göre gayet iyi olduğunu söylediler. Sorduğum ekim yerleri de bilindik ekim yerleri yani. Donörümün neresi iyi değil işaretle gösterir misiniz
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 13 Kasım 2020, 01:57:27 »
Yaşına göre kötü ama

Bakar mısın yukarda donörümün fotosu var neresi kötü işaretler misin
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 13 Kasım 2020, 02:23:46 »
Bu saç sana ait değil mi?Uzamış halini atmanın mantığı yok yaşın 19 burada ense kısmı ve vertex baya güçsüz duruyor yani olanı diyorum ben Ekim merkezleri son attigin fotodan bunu anlayamaz zaten

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 13 Kasım 2020, 11:37:21 »
Bu saç sana ait değil mi?Uzamış halini atmanın mantığı yok yaşın 19 burada ense kısmı ve vertex baya güçsüz duruyor yani olanı diyorum ben Ekim merkezleri son attigin fotodan bunu anlayamaz zaten

Yalnız ben ekim merkezlerine bu fotoyu da attim gayet iyi durumda dediler ve bu foto çekildiğinde saçlarımı birkaç gün yıkamamıştım yani biraz yağlanmıştı yağlanınca da böyle göründü. Bilindik ekim merkezlerine attığımda donörüme iyi dediler. Bu sayfaya attığımda donörüme iyi dediler siz kötü dediniz. Bir de bir sorum var ben doktorlara ekim merkezlerine saçım hangi seviyeye gelicek diye sorunca bunu kimse bilemez diyorlar ancak siz bir bakışta saçın nw7 gelicek diyosunuz göz kararıyla nasıl oluyor anlamıyorum. Bunu nasıl biliyosunuz yani uzman falan mısınız diyicem uzmanlar bile kestiremiyor ama siz kaç yıl sonra nw kaç olcak biliyosunuz helal olsun.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Uzaylı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 13 Kasım 2020, 14:10:19 »
@khomur gördüğüm kadarıyla gelen yorumları beğenmiyorsun ve itiraz ediyorsun yani olabilir kendi düşüncen. O zaman neden kendini ısrarla ne bileyim sanki böyle ispat etmeye çalışıyorsun ki

Madem çok kararlısın git ve ektir o zaman?

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 13 Kasım 2020, 14:24:08 »
@khomur gördüğüm kadarıyla gelen yorumları beğenmiyorsun ve itiraz ediyorsun yani olabilir kendi düşüncen. O zaman neden kendini ısrarla ne bileyim sanki böyle ispat etmeye çalışıyorsun ki

Madem çok kararlısın git ve ektir o zaman?

Gidip ektiricem zaten ancak burdaki insanların da düşüncesini merak ediyorum benden bilgili birçok insan var burda. Kaç yıl sonra nw kaç olucağımı bilmesi çok garip geliyor sadece bunu belirttim. Ben de biliyorum saçımın döküldüğünü döküleceğini ama kaç yıl sonra nw kaç oluncak bunu kimse bilemez. Belki 5 yıl sonra yine nw3 olcam belki de kullandığım finasterid ön bölgeyi koruyamayacak nw4 olucam belki daha kötüsü ama kesin değil bunu demek istiyorum. Herkesin düşüncesine saygım var sadece tartışmak istedim.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 30 Mayıs 2021, 17:25:45 »
Finasterid kullandıktan sonra bugün çektim fotoğrafı. Saç ekimini maddi yönden hazır olmadığım için yapamıyorum ancak seneye falan hazır olduğumda halledeceğim.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram