Saç Ekimi Sonuçları
12.Gün beyaz kabuklar meydana geldi kepek gibi elimle hafif oynadığımda çıkıyor şampuan olarak wichy dercos kullanıyorum yardımlarınız için teşekkürler
vichy şampuandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Keşke asuman hanımın verdiği sawpoo şampuanı kullansaydın, Sanırım senin kafa derisi yağlı, Vichy dercos şampuan yağlı deride iyi değil diye biliyorum. forumda bir arkadaşta aynı sorunu yaşamıştı
değil benimde o zaman dilimlerinde başladı 32.gün bitti şok dökülme artık elime saç 1-2 tane anca geliyor minoxidil sürerken yada yıkarkan bazen onu bile görmüyorum
Merhabalar ekimin 23. Günü donör bölgemde bazı sivilceler meydana geldi saç çıkmakta zorlanıyor gibi bir görüntü var asuman hanıma danıştım konozal şampuan ve betasalik losyon önerdi sivilce geçene kadar Ben şampuan olarak wichy dercos kullanıyorum konazol için 3 günde 1 defa denildi konazol kullanmadığım günlerde wichy ile devam etmelimiyim Sivilceleride uçları çıkmış olanlari sıkıp apselerini dışarı çıkarmam önerildi Sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum
Bende de oldu, bende aynı şekilde Konazol kullandım, konazol uyguladığın gün tekrar yıkama yapma ve, Evet diğer günler şampuanla yıkadım bende aynı şekilde, Vichy energisant şampuan kullandım.. Şuan Prozinc Plus Var, Ama Yağlı Saçlar için Bi Şampuan Arayışı İçerisindeyim..
Donör toparlama sürecinde bunlar norma merlezin söylediği gibi donör bölgendeli sivilceleri patlat ara ara oluşur bu şekilde
Maşallah dostum, hiçbir sorun yok... süreç sorunsuz devam ediyor. İnşallah dahada iyi olacak. Dün ben hafiften kafayı çekmeceye vurdum : ) Ön taraf biraz kızardı.. umarım bir sorun olmaz. Aman sende dikkat et