Hocam merhaba,
Sana artık içimi dökmen için siteye üye oldum.
Çok uzun süredir sessizce senin konunu takip ediyorum. Sanki ekim bana yapılmış gibi takip ediyordum. Seninle birlikte üzüntü yaşadım, seninle birlikte bir umut beklemedeydim. İnan senin adına o kadar üzgünüm anlatamam bile... İnanılmaz bir şansızlık yaşadın.
Sana burun ameliyatımı anlatayım. Ne alaka diyeceksin ama konuyu bağlayacağım.
Burnuma aldığım darbe sonucu nefes alamaz olunca ameliyat olma kararı aldım. En iyi hastanede, en iyi doktora gittim. Ameliyat sonrası nefes alamadım. Burnumun ucu düştü. Revize ameliyat yapalım, ücretsiz olacak dediler. 1 yıl ucu düşük, nefes alamadığım burun ile dolaştım. Çünkü 2. ameliyat hemen yapılamıyordu. Kabul edip ameliyatı tekrar oldum. Ama bil bakalım ne oldu ? Sadece burun ucu düzeldi. En önemli olan nefes alma konusu yine aynıydı. Nefes alamıyordum. Burnumun ucu düzelse de çok kötü kaldı. Şimdi kulaktan veya kaburgadan kıkırdak alıp 3. ameliyatı olmam gerekli. Ama olmuyorum.
Şimdi diyeceksin ne anlamam lazım bundan ?
Bir hata yaptıysan 2. hatayı tekrar yapma. Ben yerinde olsam paramı alırım. Gider başka bir yerde ekim yaptırırım.
Son olarak seni bir yıldan fazladır takip ediyorum. Beni en çok üzen ve yaralayan seninle dalga geçtiklerini yazman oldu. Senin "Berberim bile benimle dalga geçiyor" yazdığını okuyunca 29 yaşında adamım gözlerim doldu. Hani böyle boğazına bir şey sıkışır ya öyle oldu işte... O an iyi ki evde okumuşum bu mesajı dedim. Küçük çocuk gibi gözlerim doldu...
Sana naçizane tavsiyem seninle dalga geçenler ile irtibatını kes. Muhabbeti devam ettirme. Böyle ciddi bir durumda senin moraline saldıran, seni bu durumda daha da kötü yapacak şeyler söyleyen herkesi çıkar hayatından. Ayıptır ayıp... Senin için ne kadar önemli bir şey olduğunu bildiğini halde böyle davranmak sadece görgüsüzlüktür, cahilliktir, adiliktir.
Seninle dalga geçen o kuaförünün .........................
Ne olur moralini bozma. Her zaman istediğimiz olmuyor. Şuan nasıl bir psikolojide olduğunu tahmin edebiliyorum. Hayal kırıklığı, pişmanlık, üzüntü, isteksizlik... Ameliyat sonrası ben de böyle olmuştum.
Baktın olmadı s.... saçını diyerek vur kafayı sıfıra. Tarz değiş ve devam et yoluna.
Sağlıcakla kal. Daha fazla üzülüp yıpratma kendini. ♥