Anket

Sac Ekimim nasil buluyorsunuz ?9ay

Süper
0 (0%)
Idare eder
0 (0%)
Kötü
0 (0%)
Cook kötü
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 0

Oylama kapandı: 07 Mayıs 2021, 18:48:03

Gönderen Konu: ASMED TEAM sac ekim karar verdim termin 11.01.2021-14.01.2021  (Okunma sayısı 41017 defa)

Beyonder

• Hero Member
Ynt: ASMED TEAM sac ekim karar verdim termin 11.01.2021-14.01.2021
« Yanıtla #376 : 25 Mayıs 2025, 14:37:04 »
Bu arkadasın saç yapisi çok sıkıntılıydı birde sürekli sitemkar bi yapisi vardı sanırım stresten dolayı kökler beslenemedi Allah herkesin kalbine göre verirmiş ne diyim forumu ayaga kaldırdı bi dönem gecmiş olsun bu arkadasa

Biraz stres yapan bir birey oldugunu ben de fark ettim ama benim de sac yapim ince ve bir iki merkez ekim islemine red verdi bana. Bence asil konu bu degil, direkt doktor. Tonlarca ucret Asmed aldiktan sonra gercek bir sonuc elde edilmeliydi. Hicbir klinik babamizin oglu degil kaldi ki dogrudan durustlukten ayrilmamak lazim. Fiyat performans olarak Asmed`i yetersiz goruyorum, he tabi halen iyi klinikler arasinda.  Belki de Dr Koray elinden geleni yapti yani tamamen sansizligi ve kaderi olabilir. Arkadasin ilk hatasi yanlis bir doktor tercih etmis olmasi. Diger durum yorumlarda hem kendisi hem diger insanlar belirtmis saclari ince ve zayif durumda. Gerekli bakim uygulandi mi cok hatirlamiyorum cok fazla yorum var. Ama yine de eger Koray Erdogan kimine gore en iyisi en pahalisiysa ben daha iyi sonuclar beklerdim bu beyfendinin ikinci ekiminden.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #377 : 25 Mayıs 2025, 14:46:23 »
Biraz stres yapan bir birey oldugunu ben de fark ettim ama benim de sac yapim ince ve bir iki merkez ekim islemine red verdi bana. Bence asil konu bu degil, direkt doktor. Tonlarca ucret Asmed aldiktan sonra gercek bir sonuc elde edilmeliydi. Hicbir klinik babamizin oglu degil kaldi ki dogrudan durustlukten ayrilmamak lazim. Fiyat performans olarak Asmed`i yetersiz goruyorum, he tabi halen iyi klinikler arasinda.  Belki de Dr Koray elinden geleni yapti yani tamamen sansizligi ve kaderi olabilir. Arkadasin ilk hatasi yanlis bir doktor tercih etmis olmasi. Diger durum yorumlarda hem kendisi hem diger insanlar belirtmis saclari ince ve zayif durumda. Gerekli bakim uygulandi mi cok hatirlamiyorum cok fazla yorum var. Ama yine de eger Koray Erdogan kimine gore en iyisi en pahalisiysa ben daha iyi sonuclar beklerdim bu beyfendinin ikinci ekiminden.
Sibel canın bi şarkısı varya abi olmayınca olmuyor kader gülmedimi gülmüyor diye bu arkadasında saçları öyle olmuş , koray erdogan son müdahaleyi yapmış kalbe elektro şok verirsin ayaga kaldırmak istersin ya hastayı ama masada kalmış bu arkadasın saçları adam elinden geleni yapmış dedigim gibi çok stresli sitemkar bi arkadas saçlar hem sarı hem çok ince proscarıda tam kullanmamış bu arkadasın konusunu kaale almıyorum
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

yılmaz71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #378 : 27 Mayıs 2025, 03:54:34 »
Son halini merak ettim. Bir paylaşım yapman mümkün mü Hocam

Facebook Twitter Instagram