paramı almazsam bunu yaparım şunu yaparım diye tehdit ederseniz ben olsam size para vermem avukatınızda hiç bir şey yapamaz ortada fiziksel verilmiş bir zarar yok saç ekimi tüm kurallara uygun yapılmış
olmadı revize yapılmış istenilen sonuç alınmadı diye hiç bir sonuç elde edemezsiniz..
2 ekimde çıkışlar var ama sizin beklentiniz karşılanmadı bence 2 eklimde istenilen gibi olmadıysa sizin fiziksel saç gelişiminizde sorun olabilir saçlar zaten ince telli ve sanırım kendi saçlarınızda da dökülme devam ediyor bir yandan. siz 3 ekimi de yaptırsanız bence gene çok iyi sonuç olmayacak
bazı insanların saç yapısı dökülme şekli nedeni ile ne kadar da saç ekilse olmuyor
saç ektirmeden önceki halinize bakarsak var olan saçlarınız genel olarak seyrek ve incelmiş tüy gibi Asmed in tek hatası bence size saç ekmek olmuş ben olsam bu tarz vakalara saç ekip başıma bela almam
hemen awww o oldu bu oldu sınıfta kaldı bunlar komik ve hala bu forumun saç hakkında bilgisizliğini gösterir tamamen sonuç odaklıyız forum olarak saç kalitesi saç durumu alan genişliği kişinin saç gelişimine verdiği tepki bunlar hiç hesap edilmiyor ve bir çok kişi için yanıltıcı oluyor bu yorumlar.
son durumu lütfen saçlarınızı güzelce tarayarak ve normal ışık altında paylaşın
saçları açıp yüksek ışık altında değil.
Hayirli aksamlar,
Fizikzel sarar görmedimi Siz nerden biliorsunuz?
Benden ilk ekim ve ikinci ekim öncesi kan aldilar ve ikinci ekim sonrasi baya israr ettiler ki proscar= yani finasterid kullanmami.
Buna ikinci ekimsonrasi uydum ve 6 ay boyunca kulandim istememe Ragmen cünki daha iyi olcak vesaire dendi Dr Bey tarafindan.
Sonuc fiziksel sarar nedenmi karaciger sonuclarim aṣiri kötü oldu!
Not: zaten karaciger iyi calismiyormus . Burdaki doktorum bana garantie Verdi dediiki sana finasterid Veren kisi Doktor deildir.
Ve kan sonuclarimi Bile asmede yolladim.istediler.
Demet hanima yolladim. Simdi usrofalk diye ilac kullaniyorum finasterid karacigere yasatii sorun cözlcekmi garantisi yok.
Fiziksel problemler var demeki !
Bilmeden konusmak Cook yanlis!
Ikinci problem! Ilk ekimde asmed 5050 graft ekti ve Burda en fazla 2000 sac tuttu bu ekimi Dr koray yapmadi Tamam ama sonucta asmed ekti! Ve graftler cöpe Gitti!!
Fiziksel + graftler+ para Gitti.
Saclarim ince olabilir Evet ama asmed bunlari o meṣhur keyrobot ile ölcdü.
Ve ona Göre ekim yapildi. Göya .
12.12.2023 Kadar paramin bi kismini geri iaade etmesler veya Mail olarak baska cevap gelmese avukatlarim ile ikinci etapa gideceyiz.
En son para iadesi yapmicaklarini söylediler.
Avukatim dedi 12.12 bekliyelim ..... herseyi acikliyacakim