Evet arkdaslar ve merak edenler
Ikinci Operasyon yapila da 13 ay gecti.
Ve toplam Asmed den 7050 graft ekildi.
7060 graft cöpe Gitti diyebilirim.
Dr koray beyde cook üzgün bu durumdan.
Vertex orta ve Front da aciklar var.
Hic Mi hic memnun deilim.
5000€ Param ile rezil olduk diyebiliriz.
Para iadesi en azindan bi kismi talep ettim. Cevap bekliyorum. Gelmese cevap.
Hersey Basindan anlatcam ve Youtube de bulabilecksiniz Youtuber Jacob M de baylasilacak böyle olaylari konuluyor ve anlatior
Avukatim ile konustum 14 gün beklemek lazim diye tavsiye etti.
paramı almazsam bunu yaparım şunu yaparım diye tehdit ederseniz ben olsam size para vermem avukatınızda hiç bir şey yapamaz ortada fiziksel verilmiş bir zarar yok saç ekimi tüm kurallara uygun yapılmış
olmadı revize yapılmış istenilen sonuç alınmadı diye hiç bir sonuç elde edemezsiniz..
2 ekimde çıkışlar var ama sizin beklentiniz karşılanmadı bence 2 eklimde istenilen gibi olmadıysa sizin fiziksel saç gelişiminizde sorun olabilir saçlar zaten ince telli ve sanırım kendi saçlarınızda da dökülme devam ediyor bir yandan. siz 3 ekimi de yaptırsanız bence gene çok iyi sonuç olmayacak
bazı insanların saç yapısı dökülme şekli nedeni ile ne kadar da saç ekilse olmuyor
saç ektirmeden önceki halinize bakarsak var olan saçlarınız genel olarak seyrek ve incelmiş tüy gibi Asmed in tek hatası bence size saç ekmek olmuş ben olsam bu tarz vakalara saç ekip başıma bela almam
hemen awww o oldu bu oldu sınıfta kaldı bunlar komik ve hala bu forumun saç hakkında bilgisizliğini gösterir tamamen sonuç odaklıyız forum olarak saç kalitesi saç durumu alan genişliği kişinin saç gelişimine verdiği tepki bunlar hiç hesap edilmiyor ve bir çok kişi için yanıltıcı oluyor bu yorumlar.
son durumu lütfen saçlarınızı güzelce tarayarak ve normal ışık altında paylaşın
saçları açıp yüksek ışık altında değil.