Merhaba arkadaşlar biraz üzüntümü paylaşmaya geldim açıkçası. Aradım taradım araştırdım anladım ki bu işin kadınlar için bir çözüm yolu yok. Hemen hemen bir buçuk aydır şu meşhur aldactone ve diane içerikli losyonu topikal olarak kullanıyorum bir gün bile etkisini görmedim. Dökülme aynen devam ediyor iki tel bile azaltmadı diyebilirim. Hormon testlerimi yaptırdım henüz sonuçlanmayan testler var fakat doktorumun aldactone başlayacağını düşünüyorum ama topikal olarak işe yaramadığını gördükçe oral olarak işe yaramayacağından emin gibiyim. Bu ilaçları oral olarak kullanan kadınlara ulaşmaya çalıştım en başta biraz iyileşme görülse de bir süre sonra daha beter yaptığını öğrendim. Forumda finas ya da dutas kullanan erkeklerin pek çoğunda büyük gelişmeler görülüyor ama aynı ilaçlar biz kadınlarda kullanılmıyo deniyo ve gelişme fotoğraflarını gördükçe kıskançlıktan çatlıyorum diyebilirim. Başka forumlar aracılığıyla proscar vs kullanmış kadınlara ulaştım fakat ya etki gözlemlememişler ya da yan etki korkusundan bir iki ay kullanıp bırakmışlar dolayısıyla uzun süreli etkisi nedir kimse bilmiyor. Kadınlarda saç ekimi de çare olmuyor dökülmeler devam ediyor gibi görünüyor. Doktoruma finas ya da dutas sorduğumda hiç yardımcı olmayacağını da biliyorum. Prp yaptırıyorum hiçbir faydasını görmedim. Biotin vs vitamin takviyeler kullanıyorum hiçbir faydasını görmedim. Dermastamp yapıyorum faydasını görmedim. Bir gün bile dökülmemde azalma gözlemlemedim. Erkeklerde hatta nw7 erkeklerde bile görülen gelişmeler var fakat bizim için yapıcak hiçbi şey yok gibi görünüyo. Psikolojik olarak çok yıprandım genelde erkeklerde olan şey bir kadında da olup erkeklerde ilerleme görülürken kadında nasıl hiçbi çaresi olmaz gerçekten çok zor. Önerileriniz varsa açığım