Gönderen Konu: Kafkasyalıların ve iç anadoluların,Batı türkiyelilere göre daha hızlu kelleşmesi  (Okunma sayısı 1385 defa)

Snowly12

• Hero Member
Ben agir gocmenim. 7 sulalem. Kellesiyorum. Ve tanidigim gocmenlerde kellesiyor.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

GaMe10

• Hero Member
Doğru bile olsa bunu bilmemiz neye yarayacak ki?

My Precious

• Hero Member
Ben agir gocmenim. 7 sulalem. Kellesiyorum. Ve tanidigim gocmenlerde kellesiyor.
Yunanistan göçmeni misin ? Boşnaklar arnavutlar kel kalmıyor neredeyse.

My Precious

• Hero Member
Doğru bile olsa bunu bilmemiz neye yarayacak ki?
Hiçbir işe.Adı üstünde Konu dışı genel sohbet aklıma geldi yazdım

baskan123

• Hero Member
Bu bir gerçek hepimiz keliizzz.

Snowly12

• Hero Member
Yunanistan göçmeni misin ? Boşnaklar arnavutlar kel kalmıyor neredeyse.

Anne tarafi bulgar, baba tarafi yunanistan. Ama dusundumde nesil sacli yine. Mesela babamin babasi kel degildi 80 lerinde. Ama babam kel garip bir sekilde. Anne tarafindan dedemde 40 tan sonra norwood 3.5-4 tu. Amcamda kel degil mesela bir sekilde kellik babama vurmus.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Ziptikci

• Sr. Member
Anne tarafi bulgar, baba tarafi yunanistan. Ama dusundumde nesil sacli yine. Mesela babamin babasi kel degildi 80 lerinde. Ama babam kel garip bir sekilde. Anne tarafindan dedemde 40 tan sonra norwood 3.5-4 tu. Amcamda kel degil mesela bir sekilde kellik babama vurmus.

Babamlar 4 kardeş. 2 si kel 2 si değil şans işte

KaiserSS

• Hero Member
Soya bağlı genetikmi, selçuklu,osmanlı vsvs bunu uluslararası araştırmak lazım, dht nerde azsa saç orda var, osmanlıda herkes baltalıydı dht yoktu,selçukluda öyle, dirilişi komple izledim ecnebi hariç bi sadettin köpek vardı👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member

Karadeniz yada İç Anadolu Bölgesin'de yaşıyorsunuz herhalde :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Leonidas

• Hero Member
vay arkadaş ben double şanssızım herhalde. bizimkiler de kafkas göçmeni ve iç anadolunun en iç kısmında ankara da yasıyorum :D

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
konuyu hortlatalım ama dogru heralde bende cerkes kafkasya kokenlıyım turkıyede  memleket samsun olabılır mantıklı :D
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Vivaga

• Full Member

Ozannn

• Full Member
Konu güzel...Bu göçmen olayıyla ilgili alakasız olsa da bende bir şeyler söylemek isterim. Turkiyede göçmenim deyince bakıyoruz hep Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya vs... Yani affedersiniz mına goyum Türkiyede hiç Suriye,Irak,Iran,Azerbaycan göçmeniyim diyen niye yok????? Ben bu konuya asiri takigim.Ortalikta Arnavutum diye gezince havalı olduğunu zanneden bir milletiz... Ben inanamıyorum artık. Konuya gelirsek Slavların çoğunun saçı kalitesiz ve zayıf oluyor genellikle.

Vivaga

• Full Member
Konu güzel...Bu göçmen olayıyla ilgili alakasız olsa da bende bir şeyler söylemek isterim. Turkiyede göçmenim deyince bakıyoruz hep Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya vs... Yani affedersiniz mına goyum Türkiyede hiç Suriye,Irak,Iran,Azerbaycan göçmeniyim diyen niye yok????? Ben bu konuya asiri takigim.Ortalikta Arnavutum diye gezince havalı olduğunu zanneden bir milletiz... Ben inanamıyorum artık. Konuya gelirsek Slavların çoğunun saçı kalitesiz ve zayıf oluyor genellikle.
Sarı saç dahamı kalitesiz oluyor siyaha göre

Facebook Twitter Instagram