Gönderen Konu: Serkan Aygın DHI 3600 Greft  (Okunma sayısı 8099 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aygın DHI 3600 Greft
« Yanıtla #30 : 01 Kasım 2020, 18:46:51 »
Bu kozmetik sektörü hakkaten ilginç, kliniğin verdiği şampuan güzel, alttaki siteye göre fiyatıda 50 dolarmış, ama insanlar bu bitmeden bunu bırakıp, çok daha ucuz Prozinc, Sebamed şampuanlarını alıyor, işin ilginci klinik bile çok üzerinde durmuyor, 15 gün sonunda kendi şampuanınıza geçebilirsiniz diyo, madem bu şampuan bu kadar kaliteli desenize, size çok güzel bir ürün verdik, bitene kadar kullanın, çok faydasını görürsünüz....  :D

https://www.hairmd.com.tr/online-alisveris/hairmd-transplant-clinical-hair-repair-shampoo/

Kardeşim beğendine devam et birinin demesinede gerek yok ki:)

polatwinch

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 01 Kasım 2020, 19:27:09 »
öyle yaparım, bitene kadar bunu kullanırım
demek istediğim bu işin bir formülü yok , 400 Tl'den satıyorlar, bazılarıda alıp kullanıyodur,
bazılarıda bunu atıp başka birşey kullanıyo, bu sektörde somut bilimlerdeki gibi tek bir doğru yok, herkesin doğrusu kendine

polatwinch

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 09 Kasım 2020, 19:15:30 »
19. gün, sizce işaretli alandan saç çıkarmı, o alan nasıl boş bırakılmış anlamadım, yada yüzeyde görünmeyip kökün altta olma ihtimali olabilirmi? bence olmazda, yanılmayı çok istiyorum

polatwinch

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 10 Kasım 2020, 22:47:34 »
Evreka

Bakın 1 günde ne kadar değişiyor, aynı açı, kamera, ışık, dün saç olan bölgede bir yıkamada hepsi gitti, kökün ucu bile gözükmüyor, şokta ben zannediyordumki kökün ucu gözükür ama hepsi gidiyomuş, hiç ekilmemiş gibi kalıyor, merak etmeyin hepsi sonra çıkacaktır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 11 Kasım 2020, 02:02:26 »
çizdiğiniz alana ekım yapılmış ekım sık her alan eşit cıkar şok bıraz hızlı olmuş sızde umarım cıkışlarda hızlı olur

yüzeysel bır kaç ufak hassasiyet den bahsedıyorsan sorun olmaz
Global Moderator

polatwinch

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 11 Kasım 2020, 09:21:33 »
Hintell sağol, tecrübenden istifade etmek ve öğrenmek için soruyorum, yuvarlakların içinde ekim olduğunu nasıl anlıyoruz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 11 Kasım 2020, 10:33:19 »
Hintell sağol, tecrübenden istifade etmek ve öğrenmek için soruyorum, yuvarlakların içinde ekim olduğunu nasıl anlıyoruz.

Ekim fotograflarınla karşılaştırdım:)
Global Moderator

polatwinch

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 20 Kasım 2020, 18:14:20 »
Birinci ay
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2020, 18:23:36 Gönderen: nikitaroman09 »

polatwinch

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 19 Aralık 2020, 08:57:14 »
İkinci Ay

babacan

• Full Member
« Yanıtla #39 : 19 Aralık 2020, 13:32:04 »
şok dökülmen tamamlanmış biraz destek al kendı saçların toparlasın kardeşim donör de güzel

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 19 Aralık 2020, 13:42:02 »
teşekkürler, Impala, Hintell, Suçu_kel_olmak

İlaç endüstrisine savaş açtım  8), hiçbir takviye kullanmayacağım, şampuanda marketten Head&shoulders ama men olanı ;D

Zaten bu işi yapan herkes ekilen saçlar bir daha dökülmez diyo, e herhalde kafa derisinin içinde saklanacak halleride yok illaki çıkacaklar, bu sebepten ötürü genetik olarak dökülmemeye kodlanmış saçlar için, ilaç, hap, sprey.... kullanmayı reddediyorum

Umarım kıymetimi bilirsiniz, toplum için kendimi feda ediyorum :D

1 sene sonuna kadar her ay düzenli paylaşım yapacağım, böylece sonucu hep birlikte göreceğiz, tabi belirtilen takviyeleri kullanmadığım için her türlü sonuca razıyım, ve oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğun ekimin kalitesi veya ekim merkeziyle bağdaştırılamayacağını kamuoyunun bilgisine arz ederim.

Takviyelerin ne kadar önemli/önemsiz olduğunu böylece hep birlikte görmüş olacağız.

genetik olarak kodlanmama diye bir şey yok dökülen saçını enseye ekersen toplar normal saç olur
ensendeki saçı şakağa ekersen belli bir yaşın öncesinde dökülür saç ekimi bu yüzden belli bir yaşın altında tavsite edilmiyor. ikinci üçüncü ekim yapılıyor.
bacağındaki kılı kafana ekersen o da dökülür .

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

polatwinch

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 19 Aralık 2020, 15:02:00 »
Genetik kodlama ile ilgili 2 farklı kaynağı aşağıda görebilirsiniz

Erkek tipi kellikte şakak ve kafa arkasında bulunan saçlar, başka bir rahatsızlık olmadığı sürece, dökülmeye genetik olarak dayanıklı olup ilerleyen yaşlarda bile sağlamlıklarını korurlar. Saç nakil işlemi ise dökülmeyen bu saçların genellikle ense çevresinden alınarak saç derisinde seyrelme yaşanan bölgelere aktarılmasıdır. Bu nedenle eğer cerrahınız saç ekimi konusunda tecrübe sahibiyse, ekilen saç beslenme ve kaynama problemi olmaksızın hayat boyu dökülmeden uzamaya devam edecektir.

Ense bölgesindeki saçlar ise bu androjen reseptörlerine karşı hassas bir yapıya sahip olmadığından, ekilen saçlar dökülmez. Saç ekimi için kullanılan iki kulak arası ense bölgesindeki saç köklerinde DHT hormonu enzimleri bulunmadığından, buradaki saçlar dökülmüyor. Etkilenmemiş bölgeden alınan saç kökleri, saçsız bölgeye ekildiğinde büyümesini kaldığı yerden devam ettiriyor

« Son Düzenleme: 19 Aralık 2020, 15:15:57 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 19 Aralık 2020, 15:16:57 »
İkinci Ay

şok bitmiş kendi saçlarını güçlendirmek gerek toparlaması için
ne kullanıyorsun ? destek olarak
Global Moderator

polatwinch

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 19 Aralık 2020, 15:35:28 »
hiçbir destek kullanmayacağım

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 19 Aralık 2020, 21:30:24 »
hiçbir destek kullanmayacağım
Güzel sonuç olur inşallah.
Hiçbir şey kullanmadan nasıl bir sonuç olacak bende merak ediyorum.

Facebook Twitter Instagram