Gönderen Konu: ASUMAN HAIR TRANSPLANT // 5000 GREFT // YAS 25  (Okunma sayısı 10178 defa)

eczaci

• Yeni üye
  • *
Ynt: ASUMAN HAIR TRANSPLANT // 5000 GREFT // YAS 25
« Yanıtla #16 : 24 Ekim 2020, 22:13:46 »
Donör bölge

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 25 Ekim 2020, 00:28:57 »
1.Biotin 5000
2.Multivitamin
3.D vitamini
4.Xpecia başladım 20.günde de vichy dercos aminexil serum başlıcam başka bi önerin var mı?
Bu yazdıkların hikaye. finasteride araştır derim. Geçmiş olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Ekim 2020, 11:01:23 »
Donör çabuk toparlar diye düşünüyorum inşallah.
Global Moderator

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 25 Ekim 2020, 14:10:02 »
Donör çabuk toparlar diye düşünüyorum inşallah.
Ben de ama takviye konusunda Asuman Hanım xpeciada Saw olduğu için yeterli dedi finasterid burakınca eski haline dönüyor diye biliyorum sen ne düşünüyorsun?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 25 Ekim 2020, 15:32:36 »
Ben de ama takviye konusunda Asuman Hanım xpeciada Saw olduğu için yeterli dedi finasterid burakınca eski haline dönüyor diye biliyorum sen ne düşünüyorsun?

Saw Palmetto'da olumlu etki ederse bıraktığınızda eski haline döner saçlarınız. Zaten Saw Palmetto doğal dht blocker olarak geçiyor. O da prostat tedavisinde kullanılan bir takviye.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #21 : 25 Ekim 2020, 15:56:00 »
Hocam ben 25 yaşındayım aşağı yukarı sen de bu yaşta gibisin.
Sanırım sende de bende de dökülmeler devam edecektir. Ekim operasyonun hayırlı olsun ön taraf baya saçlı olacak gibi güzel duruyor ameliyat. Lakin bu dökülme ve saçı güçlendirme olayına tam olarak ne gibi çözüm buldunuz? Asuman hoca bu konu hakkında neler diyor size tam olarak?
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 25 Ekim 2020, 18:32:30 »
Geçmiş olsun  planlama  güzel.
Teşekkür ederim

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 25 Ekim 2020, 18:34:23 »
Hocam ben 25 yaşındayım aşağı yukarı sen de bu yaşta gibisin.
Sanırım sende de bende de dökülmeler devam edecektir. Ekim operasyonun hayırlı olsun ön taraf baya saçlı olacak gibi güzel duruyor ameliyat. Lakin bu dökülme ve saçı güçlendirme olayına tam olarak ne gibi çözüm buldunuz? Asuman hoca bu konu hakkında neler diyor size tam olarak?
Dostum ben de eczacıyım. Asuman Hanımla görüşmelerimiz sonucu dht yi baskılayınca saçların güçlendiğini düşünüyoruz . Tercihe göre proscar ya da xpecia ama proscar yan etkisi nedeniyle xpecia daha uzun süreli kullanılabilir

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 26 Ekim 2020, 20:08:20 »
Ek fotolar
2.yıkama sonrası sizce durum nasıl?

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 29 Ekim 2020, 21:22:54 »
Arkadaşlar ekimde 7.güne giriyorum xpecia ve biotin kullanıyorum ama proscar kesin olarak başlamam gerek mi ? Bırakınca minox gibi mi etkiler yapıyor ?

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 02 Kasım 2020, 10:12:55 »
Merhaba öncelikle bu siteyi kuran emek veren deneyimlerini aktaran herkese teşekkür ederim.7 yıldır dökülen saçlarımı nihayet ektirmeye karar verdim ve araştırmaya koyuldum .Günlük olarak foruma eklenen tüm görselleri inceledim.Ekim stili, çalışma şekli ve doğallığıyla beni etkileyen ekip Asuman Hanımın ekibi oldu. Ön görüşmeye gittim ve karşılıklı olarak neler yapabileceğimizi konuştuk aklımdaki tüm soru işaretlerini ivedilikle giderdi.Ardından ekim günü aldım(1 ay sonraya). Kafamdaki dermatit başlangıcını çözmek için 3 günde 1 konazol şampuan kullanmaya başladım.Son 10 gün kala ise alkol sigara vs vs kan dolaşımını artıracak her şeyi kestik(ağrı kesici dahil). (23.10.2020) 23 Ekim sabahı saat 7.30 da Pendik Kurtköydeki Emsey Hastanesine giriş yaptık.Kan alındı ve ön çizgi belirlendi tüm ayrıntılara o kadar dikkat edildi ki bir kez daha iyi ki buraya karar vermişim dedim.Asuman Hanım ön çizgi ile şakak çizgisi belirledikten sonra saçlar kesildi ve lokal anestezi verilmeye başlandı ( bu süre zarfında anestezi etkisinin azaldığı zamanlar ara ara tekrar zerk edildi).9-9.30 sularında saç alımı başlandı kökler tek tek sponge lara dizildi tekli ikili ve çoklu saçlar doğallığa uygun ekileceği için özenle ayırıldı bu işlem yaklaşık 5-6 saat kadar sürdü. Ara ara ihtiyaç molası ve yemek arası verdik ama bu süreyi elinizden geldiğince kısa tutun hem anestezi etkisi azalmasın hem de kanallar kanamaya ve küçülmeye başlamaması adına ekibe yardımcı olmak için üzerinize düşeni yapın faydanıza olacaktır uzun ve meşakatli emek isteyen bu süreçte onların da enerjisini düşürmeyin sessiz bir şekilde sabit durun .Greftler toplandıktan sonra Asuman Hanım kanal açımı yaptı ardından ekibi tarafından greftler dizilmeye başlandı en son aşamada ise son kontrolleri Asuman Hanım yaparak sıklaştırdı ve işlem saat 21.30 sularında bitti. İlk fotoları paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum.
10.günüm kabukların çoğunu döktüm sabah süreç nasıl gidiyor sizce

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 09 Kasım 2020, 11:32:23 »
17.gün dökülme başladı ama sert yıkamıyorum hala

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 18 Kasım 2020, 10:26:23 »
26.Gün sizce nasıl gidiyor

Heros

• Full Member
« Yanıtla #29 : 18 Kasım 2020, 10:34:57 »
Hocam ekiminiz benim ekimimden 10 gün önce gerçekleşti ve sizinki daha avantajlı olsada açıklıklarımiz paralel bence bu yüzden takipteyim, şuan da çok güzel gozukuyor maşallah umarım sonucu da güzel olur. Minoksidil içerikli sprey ya da mossi nin bakım serumunu kullanacakmisiniz ?

Facebook Twitter Instagram