Gönderen Konu: ASUMAN HAIR TRANSPLANT // 5000 GREFT // YAS 25  (Okunma sayısı 10169 defa)

eczaci

• Yeni üye
  • *
ASUMAN HAIR TRANSPLANT // 5000 GREFT // YAS 25
« : 24 Ekim 2020, 11:50:43 »
Merhaba öncelikle bu siteyi kuran emek veren deneyimlerini aktaran herkese teşekkür ederim.7 yıldır dökülen saçlarımı nihayet ektirmeye karar verdim ve araştırmaya koyuldum .Günlük olarak foruma eklenen tüm görselleri inceledim.Ekim stili, çalışma şekli ve doğallığıyla beni etkileyen ekip Asuman Hanımın ekibi oldu. Ön görüşmeye gittim ve karşılıklı olarak neler yapabileceğimizi konuştuk aklımdaki tüm soru işaretlerini ivedilikle giderdi.Ardından ekim günü aldım(1 ay sonraya). Kafamdaki dermatit başlangıcını çözmek için 3 günde 1 konazol şampuan kullanmaya başladım.Son 10 gün kala ise alkol sigara vs vs kan dolaşımını artıracak her şeyi kestik(ağrı kesici dahil). (23.10.2020) 23 Ekim sabahı saat 7.30 da Pendik Kurtköydeki Emsey Hastanesine giriş yaptık.Kan alındı ve ön çizgi belirlendi tüm ayrıntılara o kadar dikkat edildi ki bir kez daha iyi ki buraya karar vermişim dedim.Asuman Hanım ön çizgi ile şakak çizgisi belirledikten sonra saçlar kesildi ve lokal anestezi verilmeye başlandı ( bu süre zarfında anestezi etkisinin azaldığı zamanlar ara ara tekrar zerk edildi).9-9.30 sularında saç alımı başlandı kökler tek tek sponge lara dizildi tekli ikili ve çoklu saçlar doğallığa uygun ekileceği için özenle ayırıldı bu işlem yaklaşık 5-6 saat kadar sürdü. Ara ara ihtiyaç molası ve yemek arası verdik ama bu süreyi elinizden geldiğince kısa tutun hem anestezi etkisi azalmasın hem de kanallar kanamaya ve küçülmeye başlamaması adına ekibe yardımcı olmak için üzerinize düşeni yapın faydanıza olacaktır uzun ve meşakatli emek isteyen bu süreçte onların da enerjisini düşürmeyin sessiz bir şekilde sabit durun .Greftler toplandıktan sonra Asuman Hanım kanal açımı yaptı ardından ekibi tarafından greftler dizilmeye başlandı en son aşamada ise son kontrolleri Asuman Hanım yaparak sıklaştırdı ve işlem saat 21.30 sularında bitti. İlk fotoları paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum.

eczaci

• Yeni üye
  • *
Ynt: ASUMAN HAIR TRANSPLANT // 5000 GREFT // YAS 25
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2020, 11:53:46 »
Ek fotolar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2020, 11:58:10 »
Kendi saçların gidici kardeşim onlara bir önlem al incelme var baya.
Bunun dışında ekim planlaman ön çizgin ekim sıklığı gayet güzel.
Global Moderator

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2020, 12:01:33 »
1.Biotin 5000
2.Multivitamin
3.D vitamini
4.Xpecia başladım 20.günde de vichy dercos aminexil serum başlıcam başka bi önerin var mı?

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2020, 12:02:18 »
Kardeşim, ekimin hayırlı olsun, yaşa göre, dökülme çok erken başlamış, ileride yine yaşın itibariyle ekim yapılmayan bölgelerde dökülme devam edeceği için, 2. bir ekim ihtiyacın olacak, Ama bu ekim seni saça en çok ihtiyacın olan zamanlarda, bayağı götürür yine, Planlama çok iyi, greft sayısı da güzel, Şakaklar efsane zaten, İyi süreçler dilerim, Güzel bir sonuç olacağına inanıyorum, Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2020, 12:08:27 »
7 yıldır aynı açıklıkta saçlarım ben de iyice dökülmesini bekledim ama ince şekilde kaldı artık ektirmek istedim

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #6 : 24 Ekim 2020, 12:13:10 »
7 yıldır aynı açıklıkta saçlarım ben de iyice dökülmesini bekledim ama ince şekilde kaldı artık ektirmek istedim

Anladım kardeşim, dökülme durmuşsa çok şanslısın, yinede olan saçlarını korumak adına, Dht' yi biraz bastırman gerekebilir belki, diğer yazdığın takviyeler güzel ve yeterli bence.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

prm46

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 24 Ekim 2020, 13:09:48 »
Hayırlı olsun. Fiyat hakkında bilgi verirmisiniz?

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 24 Ekim 2020, 13:18:22 »
Hayırlı olsun. Fiyat hakkında bilgi verirmisiniz?
Sabit fiyat 8 bin ₺ ama ocaktan sonra artacakmış düşünceniz varsa vakit kaybetmeyin derim

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 24 Ekim 2020, 13:19:56 »
Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun. Planlamayı açıkcası ben beğenmedim. Çünkü yaşınız henüz genç bu nedenle dökülmeniz büyük bir ihtimalle devam edecektir. Ön çizginizi öne aldırmak yerine mevcut çizginiz üzerinden makul sayıda ekim yapılması gerekliydi. Temple alana bile girilmiş bu nedenle fazla greft harcanmış ön alan için. Bu ekimden başarı alınırsa mutlu olursunuz ama umarım ilerleyen yıllar için stok bırakmışlardır 2. bir saç ekimi için. Arkadaşlarında dediği gibi antiandrojenleri araştırın derim. Umarım firesiz, beklentilerizin tamamının karşılanacağı bir ekim yaşarsınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

alastor

• Full Member
« Yanıtla #10 : 24 Ekim 2020, 13:50:05 »
geçmiş olsun hocam ön bölgedeki açıklığımız, şakak bölgesi filan aynı gibiymiş. tabi sizin üst kısımlar da seyrelmiş. yüz için ön hat çok önemli bence, ki o da gayet güzel planlanmış zaten. üst bölgeler için de ileride düşünürsünüz. inşallah hiç gerek kalmaz. hayırlı olmasını dilerim, bol şans :)

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 24 Ekim 2020, 13:57:59 »
Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun. Planlamayı açıkcası ben beğenmedim. Çünkü yaşınız henüz genç bu nedenle dökülmeniz büyük bir ihtimalle devam edecektir. Ön çizginizi öne aldırmak yerine mevcut çizginiz üzerinden makul sayıda ekim yapılması gerekliydi. Temple alana bile girilmiş bu nedenle fazla greft harcanmış ön alan için. Bu ekimden başarı alınırsa mutlu olursunuz ama umarım ilerleyen yıllar için stok bırakmışlardır 2. bir saç ekimi için. Arkadaşlarında dediği gibi antiandrojenleri araştırın derim. Umarım firesiz, beklentilerizin tamamının karşılanacağı bir ekim yaşarsınız.
Aslında öne almadık çene ile aynı uzunlukta tuttuk altın oran sağlamak için U şeklinden ziyade estetik bir çember çizgi tercih ettik zaten alınabilecek grefte göre yapıldı ve çoklu greft sayımın yüksek, ekime uygun olduğu söylendi

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 24 Ekim 2020, 13:58:34 »
Kardeşim, ekimin hayırlı olsun, yaşa göre, dökülme çok erken başlamış, ileride yine yaşın itibariyle ekim yapılmayan bölgelerde dökülme devam edeceği için, 2. bir ekim ihtiyacın olacak, Ama bu ekim seni saça en çok ihtiyacın olan zamanlarda, bayağı götürür yine, Planlama çok iyi, greft sayısı da güzel, Şakaklar efsane zaten, İyi süreçler dilerim, Güzel bir sonuç olacağına inanıyorum, Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
Sağol kardeşim

eczaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 24 Ekim 2020, 13:59:20 »
geçmiş olsun hocam ön bölgedeki açıklığımız, şakak bölgesi filan aynı gibiymiş. tabi sizin üst kısımlar da seyrelmiş. yüz için ön hat çok önemli bence, ki o da gayet güzel planlanmış zaten. üst bölgeler için de ileride düşünürsünüz. inşallah hiç gerek kalmaz. hayırlı olmasını dilerim, bol şans :)
Teşekkür ederim büyük emek var gerçekten

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #14 : 24 Ekim 2020, 15:16:25 »
Geçmiş olsun  planlama  güzel.   

Facebook Twitter Instagram