Saç Ekimi Sonuçları
Bir haftada yan etki görmen bence pek mümkün değil , psikolojik olarak etkilenmişsin bence . Kullanmadan önce yan etkilerini okuyup korkarak başlamışsın ve etkilenmiş olma ihtimalin var bence.
+1
Hocam hayırlı olsun ekiminiz hiç fena durmuyor saçlarınız çıkmaya başlayınca güzel duracaktır tam manasıyla. Bazıları Bilgehan hocayı beğenmiyor bazıları beğeniyor. Alternatif olarak bakılıp seçilebilir gözüyle bakıyorum.
Bugün propecia aldım tekrar başlayacağım psikolojik olarak hazırım yan etkileri kafamdan sildim takviye olarak PropeciaTrıcho plus multıvıtamınAvesın spreyCoraspınTrıchoplus ile xpecıa içerikleri hemen hemen aynı içinde bıotın var diye ekstra bıotın almayı düşünmüyorum
Bende 21. Günüm Kullandiğim takviyeler Proscar 1/6 Xpecia 1 tablet Solgar biotin 1000 mg Coraspin 1 tablet
Şok dökülme sonlanmak üzere donör güzel toparlamış ekim alanı sağlıklıArtık saçlarını daha sert yıka kibar yıkama.
hocam hayırlı olsun ekiminiz güzel gözüküyor. Fiyat hakkında bilgi verir misiniz?
Donör güzel toparlamış süreç normal seyrinde 90 120 arası kararmaları görmeye başlarız hayırlı olmasını dilerim.
Hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırız ikimizde Trichoplus tablet i Ekim merkezine konusupmu bıraktınız yoksa yan etkiden dolayı biotine kendi kararinizlami döndünüz