Gönderen Konu: 1.5 ay finansterid kullanımı  (Okunma sayısı 941 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: 1.5 ay finansterid kullanımı
« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2020, 20:03:20 »
 saçın kendi içindeki donguler var.onlara denk gelir şu bu.çekilen makine ve ışık aynı olmadıkça yanıltır.ekim bile 3 ay sonra çıkmaya baslıyor.ilaçlar ne netice vericeğini 3 ay sonra belli eder daha erken
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Burak06

• Full Member
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2020, 20:08:36 »
saçın kendi içindeki donguler var.onlara denk gelir şu bu.çekilen makine ve ışık aynı olmadıkça yanıltır.ekim bile 3 ay sonra çıkmaya baslıyor.ilaçlar ne netice vericeğini 3 ay sonra belli eder daha erken
Dediginiz doğru.Ancak ben ortada hafif bir belirti hissettim.Bunun yanında saclarda biraz kalınlaşma oldu.Dokulmeyide yarı yarıya indirdi diyebilirim şuan için.Iste insan sabırsızlanıyor hemen görmek istiyor sonucu.

Sea

• Full Member
« Yanıtla #3 : 23 Ekim 2020, 20:17:43 »
Saçlar 1.5 ay sonunda uzamış.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 23 Ekim 2020, 20:21:00 »
 senin saç gelişmeye müsait.son minyatiruze saçlar kalınlaşmıştır ama daha net sonucu goremezsin.gunde bir kere olmak uzere çok az minoxidil ekleyebilirsin 3 ay sonunda.finasterid kalınlaştırır.biotinde kalınlaştırır.ama aradaki fark şudur.biotin genel saçı kalınlaştırır.finasterid minyaturleşleri kalınlaştırabilir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Burak06

• Full Member
« Yanıtla #5 : 23 Ekim 2020, 20:34:06 »
senin saç gelişmeye müsait.son minyatiruze saçlar kalınlaşmıştır ama daha net sonucu goremezsin.gunde bir kere olmak uzere çok az minoxidil ekleyebilirsin 3 ay sonunda.finasterid kalınlaştırır.biotinde kalınlaştırır.ama aradaki fark şudur.biotin genel saçı kalınlaştırır.finasterid minyaturleşleri kalınlaştırabilir.
Biotin aliyorum.Minoxu düşündüm bir ara fakat döngü olayından dolayı pek yanaşmadım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 23 Ekim 2020, 20:36:51 »
 şahsen ben minoxidile baslardım.kimileri olumlu bulur minoxidili kimileri olumsuz.kişiye gore değişir.şimdi insanlar yazsa basla ben memnunum diyende olucak memnun değilim sakın bulaşma diyende.dongu olayı var ama ilaç tepede etkili.çok küçük bir alanda tepede 3 ay minoxidil deneyip test edebilirsin.

Burak06

• Full Member
« Yanıtla #7 : 23 Ekim 2020, 21:09:40 »
şahsen ben minoxidile baslardım.kimileri olumlu bulur minoxidili kimileri olumsuz.kişiye gore değişir.şimdi insanlar yazsa basla ben memnunum diyende olucak memnun değilim sakın bulaşma diyende.dongu olayı var ama ilaç tepede etkili.çok küçük bir alanda tepede 3 ay minoxidil deneyip test edebilirsin.
Dediğin doğru.Finans icinde geçerli tabi.Kimine sorsan yıllarca kullanir.Kimiside aman bulasma der.
Belki denerim minoxu tavsiye ettiğin şekilde.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 23 Ekim 2020, 21:14:27 »
  hangi konuda birlik varki.Maç olsa biri penaltı der biri değil der tarihi bilgi olsa biri doğru der biri yalan der din olsa biri helal der biri haram der sağlık olsa  drun biri yasıcan der biri ölcen der.anket açabilirsin 3 ay sonu minoxa baslayayımmı diye ama dediğim gibi ufak bir deneme yapabilirisin denediğin yer kapanırsa diyecen 3 ay geriden geliom keşke her yere baslasaydım falan.

Burak06

• Full Member
« Yanıtla #9 : 24 Ekim 2020, 14:36:50 »
  hangi konuda birlik varki.Maç olsa biri penaltı der biri değil der tarihi bilgi olsa biri doğru der biri yalan der din olsa biri helal der biri haram der sağlık olsa  drun biri yasıcan der biri ölcen der.anket açabilirsin 3 ay sonu minoxa baslayayımmı diye ama dediğim gibi ufak bir deneme yapabilirisin denediğin yer kapanırsa diyecen 3 ay geriden geliom keşke her yere baslasaydım falan.
Valla minox fln kullansamda rahatlayacam mı bilmiyorum.Bazen diyorum boşuna mı uğraşıyorum.Öyle psikolojim bozuk ki anlatamam.Gercekten kafayı yicek konumdayim.Uzun süredir beni görmeyenler aa saçların mı döküldü senin diyorlar.Moralim alt üst oluyor.Kendime özgüvenim suan sıfır.Ben saçsız kalmayı kabul edemiyorum.Hani saçsız kalacağıma sakat kalayım tercih ederim.Protez saç bile düşünüyorum su ara.Hani ben ekimde olsa ilacta olsa su saçları ne kadar koruyacam bilemiyorum.Duzelecek mi herşey?20-21 yaşındaki halime baktıkça içim gidiyor.Ekimi fln bosverip proteze mi baksam diyorum bazen.Sacim olmadan zaten yasayamayacak gibiyim.Belki sacma ama bende etkisi öyle.Bu hayatta en korktuğum seylerden birisi artik aynaya bile bakamiyorum.

Facebook Twitter Instagram