IOH madurlarına geçmiş olsun. Eğer forumu takip eden yeni üyeler varsa, onlar için de önemli bir ders olmalı bu. Taze açılmış, henüz sonuçları görülmemiş, kısacası ömrü 1 yılı doldurmamış hiçbir ekim merkezine şartlar ne olursa olsun tam güven duyulmamalı. IOH'un buradaki adi tuzağı "bakın fiyatlar yükselecek gelen erkenden gelsin" demesi ve kapıyı 1.5€'dan açması olayı nasıl profesyonelce kurguladıklarının da bir göstergesi.
Ancak benim başka bir konuda malumatım var: IOH madurları için forumda telefonunu paylaşan arkadaşa ulaşım, IOH'u yabancı forumlarda takip ettiğimi, açtıkları her konuda madurlardan bahsettiğimi ve IOH'un yeni stratejisi olan yabancı hastaları çekmek için gösterdikleri çabaları engellemeye çalıştığımı, kendileriyle bilgi paylaşımı yapmak istediğimi belirttim ancak aldığım yanıt sert bir şekilde "dışarıdan insan almıyoruz" oldu. Kim düşman, kim dost onu ayırt edemiyor bazı insanlar malesef. O dakikadan sonra IOH'u yabancı forumlarda takip etmekten de vazgeçtim. Eğer burayı okuyorlarsa gönül rahatlığıyla promosyon yapmaya devam edebilirler, en azından ben gidip de tekrar insanları uyarmayacağım. Başkası yaparsa bilmiyorum.