Merhaba Arkadaşlar
Uzunca bir süre saç sorunlarıyla uğraştım,daha önce minoxidil,biotin,mezoterapi,spiro,dermaroller ve fazlasını kullandım saçlarımı kurtarabilmek için.ama artık ilaçlarda bir yere kadar fayda ettiğini bir süreden sonra bünyemin bunlara eskisi gibi olumlu cevap veremediğini anlayıp en son çare olarak ekim yaptırmayı düşündüm.bu süreçte bu forumunda bana katkısı olduğunu düşündüğüm için konumu açıyorum.
Planlama:
27 mart 2017 ekimden 1 gün önce kliniğe gittim.Aysel hanım saçlarımı kesti ve daha sonra Elif hanım ile planlama yaptık.farklı farklı saç çizgileri çizilip bunların üstünde karar kıldık.sağolsunlar çok uğraştılar yaklaşık 1:30 saat sadece planlama sürdü.
Operasyon:
1.gün:
operasyondan önce ön çizgimde oynama yapmak istedim sağolsun elif hanım beni kırmadı isteğimi yaptı.sabah saat 8 de özel bir hastanede operasyonum gerçekleştirildi.ilk gün ön bölge ve şakaklara ekim yapıldı.
2.gün: sabah yine saat 8 de hastanede oldum.yine ekimim ön bölge,orta kısım ve vertex olmak üzere yapıldı.
30 mart günü ilk yıkama için kliniğe gittim ve detaylı bir şekilde nasıl saçlarımı yıkamam gerektiğini aysel hanım ve mustafa bey tarafından anlatıldı
şuan 10.günümdeyim ve kabuklarım bugün döküldü.kliniğin ilgi ve alakası çok iyi.şuanki süreçten memnunum.
Kullandıklarım; proscar 1/4 ve biotin
Operasyonda manuel alım yapılıp lateral slit tekniği kullanıldı.