Arkadaşlar sokakta yaşayan insanların orman gibi saçı olduğunu nereden çıkartıyorsunuz? Herkesin bünyesi farklı. Telogen Effluvium denilen bir olgu var araştırın görürsünüz. Önemli olan sürekli olan bir şey değil bir şok durumu. Reddit'te insanların paylaştığı yüzlerce şey okudum. Yabancı doktorlarla konuştum. Saç ekim uzmanları bile bunu kabul ediyorlar. Vitaminler, mineraller ve protein saçlar için çok önemli. Eksikliğinde eğer şok durumu oluşursa saçların yaklaşık %30'u telogen fazına girip yaklaşık 2-3 ay sonra dökülür. Ve AGA'nız dahi olsa telogen effluvium olgusu büyük oranla geri dönüşümlüdür. vitamin ve mineraller erkek tıpı dökülmenizin ivmesini arttırabilir veya azaltabilir. Bunları kullanmakta zarar yok fayda vardır. Hemen herkese erkek tipi dökülmen var diyip inancını kırmayın. Öyküsünü sorun. Ben tıp okuyorum. Hastaya yaklaşımda bile öykünün alınması isteniyor. Kolay gelsin sorularınız olursa buradayım
Bunlar benim ağır diyet yaptıktan 4 ay sonraki fotoğrafım ve bu fotodan 4 ay sonraki fotoğrafım. Xpecia ve biotin kullandım Umarım yardımcı olur.