Gönderen Konu: Bayan saç ekimi 2700 gref isveçklinik  (Okunma sayısı 4866 defa)

Portraitpeople

• Full Member
Ynt: Bayan saç ekimi 2700 gref isveçklinik
« Yanıtla #31 : 22 Ekim 2020, 21:59:40 »
Hayırlı olsun 3. Aydan sonra dermaroller ile masaj yaparsanız iyi olabilir. Prp, igf para tutağı gibi geliyor.
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 22 Ekim 2020, 22:04:52 »
prp hakkında çok bilgi kirliliği var.
çoğu insan uygulatıyor, iyi geldiğini söyleyen de var.
bana sadece ekim yaptırdıktan sonra uygulandı ekimin hemen ardından. onun haricinde hiç yaptırmadım.
forum da ki genel kanı da gördüğüm kadarıyla prp nin bir işe yaramadığı yönünde.
onun harici ben de xpecia kullanıyorum.
ama ekim harici saçları güçlendirmeden kasıt finasterid kullanımıdır.
yan etki konusu yüzünden erkekler ikiye bölünmüş durumda kullanıp kullanmama açısından.
kullanıp yan etki görmeyen ve memnun olan sayısı çok (forumda da bir hayli fazla)
yan etki görmekten korkup (ben de dahil) kullanmayan da çok.
ancak kadınlar için bir sorun oluşturur mu bilmem sanırım bi problem olmazdı.
finasterid haric minoxil sprey var.
ancak bir ömür bağlı kalmanız gereken ve yan etkileri olan (kalp krizi tetiklediği söyleniyor) bir sprey.
kullanmayı bıraktığınız anda da sağladığı katkıdan çok daha fazlasını götüren bir sprey.
bu yüzden finasterid sizin için daha uygun olanıdır diye düşünüyorum.
kullanan arkadaşlar daha iyi açıklayacaktır durumu, kadınlar da kullanım da bir yan etki olup olmayacağı konusunda bilgim yok.
erkekler de özellikle cinsel yan etki görenler oluyor. kadınlar da da belki tüylenme yapar yani o yüzden gidip kullanın diyemem size.
tekrardan geçmiş olsun.

Finasterid kadınlara göre bir ilaç değil

Başkan doğru söylüyor.
Kadınların finasterid e teması bile çok zararlı. Kadınların tablete temas etmemesi gerekiyor. Nasıl böyle bir tavsiyede bulunabiliyor üyemiz gerçekten hayret ediyorum! Temas yoluyla dahi Emilimi çok hızlı bir ilaç ve kadınların uzak durması gerekiyor.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 22 Ekim 2020, 22:54:21 »
Hayırlı olsun. Umarım başarılı bir sonuç alırsınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 22 Ekim 2020, 23:21:25 »
Başkan doğru söylüyor.
Kadınların finasterid e teması bile çok zararlı. Kadınların tablete temas etmemesi gerekiyor. Nasıl böyle bir tavsiyede bulunabiliyor üyemiz gerçekten hayret ediyorum! Temas yoluyla dahi Emilimi çok hızlı bir ilaç ve kadınların uzak durması gerekiyor.

kim tavsiye de bulunmuş anlamadım.
ya başka bi konu ile karıştırdınız ya da okuduğunuzu anlamıyosunuz.
benim mesajımı alıntıladığınız için yazıyorum bu cevabı.

arkadaşlar ekime gerek yokmuş, keşke ekimden önce konu açsaydınız demiş.
hanımefendi de cevap olarak ''ekim olmadan saçlarımı nasıl düzeltebilirdim prp mi iyi olurdu acaba?'' demiş.

bunun üzerine açıklama olarak forumun genel önerisi olan finasterid ve minoxil spreydir diye açıklama yaptım.
yalnızca finasterid değil minoxil spreyin de nasıl bişe olduğunu kendi bilgim çerçevesince açıkladım.
zaten finas kullanmadığımı, kullananların daha iyi bilgi vereceğini de belirtmişim.
burdan da anlaşılıyor ki hiçbir şekil de öneride bulunmadım.
öneride bulunan insan '' erkekler de özellikle cinsel yan etki görenler oluyor. kadınlar da da belki tüylenme yapar yani o yüzden gidip kullanın diyemem size demez herhalde  ?

son olarak ''Kadınların tablete temas etmemesi gerekiyor.'' demişsiniz.
bilgi mi vermeye çalışıyosunuz yoksa kendinizce espri mi yapmaya çalışıyosunuz belli değil.

neyse ben açıklamamı yapayım da gerisi önemli değil.
hiçbir şekilde tavsiye etmedim , kullanmadığım bir ilacı tavsiye etmem de zaten.
finasa karşı mesafeli oldugumu da her konusu geçtiğinde belirten biriyim.
yanlış anlaşılmaması adına ve yardımcı olmak adına açıklamamı yaptım.
tekrardan geçmiş olsun umarım iyi bir sonuç alırsınız.

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 22 Ekim 2020, 23:38:11 »
Bilgileriniz yorumlarınız için ben teşekkür ederim herkes yaşadığı tecrübeleri anlatıyor bu süreci birlikte görücez inşallah güzel atlatırız ☺

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 23 Ekim 2020, 11:34:51 »
34.gün şok dökülmem var durum böyle bu arada saç similasyonum var

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 23 Ekim 2020, 20:11:50 »
 Mezoterapi kadınlarda işe yarayabiliyor.Onunda iyi yapan yerini bulmanız gerek.Prp daha çok yası gecmişlerde kullanılır.Kanı gencleştirip içine vitamin atıp veriyorlar.Saçınızı kalınlaştırıcak şeylerle ekimede gerek kalmayabilirdi.Ama ektirmek tabi daha garantin.Bir seans mezoterapi bir seans prp ve minoxidille saçı guclendirebilirdiniz.Ama ektirmişsiniz.Saçınız kötü değilmiş.Ekim sizi rahatlatıcaktır.Biotinle kalınlaştırabiliriniz saçı ama vucuttaki diğer kıllarıda kalınlaştırır.Xpecia diğer bu tarz ilaçlar çok zayıf geliyor bana.Ekimden sonra genel saçı korumanız gerekicekse o zaman arastırırsınız.Kadınlar için minoxidil yuzde 2 falan vardı o ilaçta zahmetli saçlar bir iyi bir kötü olur pahalıda.dermoller uygularsınız saçınıza.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 24 Ekim 2020, 11:40:44 »
Saç çizginizden memnunmusunuz?
Global Moderator

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 24 Ekim 2020, 11:43:40 »
kim tavsiye de bulunmuş anlamadım.
ya başka bi konu ile karıştırdınız ya da okuduğunuzu anlamıyosunuz.
benim mesajımı alıntıladığınız için yazıyorum bu cevabı.

arkadaşlar ekime gerek yokmuş, keşke ekimden önce konu açsaydınız demiş.
hanımefendi de cevap olarak ''ekim olmadan saçlarımı nasıl düzeltebilirdim prp mi iyi olurdu acaba?'' demiş.

bunun üzerine açıklama olarak forumun genel önerisi olan finasterid ve minoxil spreydir diye açıklama yaptım.
yalnızca finasterid değil minoxil spreyin de nasıl bişe olduğunu kendi bilgim çerçevesince açıkladım.
zaten finas kullanmadığımı, kullananların daha iyi bilgi vereceğini de belirtmişim.
burdan da anlaşılıyor ki hiçbir şekil de öneride bulunmadım.
öneride bulunan insan '' erkekler de özellikle cinsel yan etki görenler oluyor. kadınlar da da belki tüylenme yapar yani o yüzden gidip kullanın diyemem size demez herhalde  ?

son olarak ''Kadınların tablete temas etmemesi gerekiyor.'' demişsiniz.
bilgi mi vermeye çalışıyosunuz yoksa kendinizce espri mi yapmaya çalışıyosunuz belli değil.

neyse ben açıklamamı yapayım da gerisi önemli değil.
hiçbir şekilde tavsiye etmedim , kullanmadığım bir ilacı tavsiye etmem de zaten.
finasa karşı mesafeli oldugumu da her konusu geçtiğinde belirten biriyim.
yanlış anlaşılmaması adına ve yardımcı olmak adına açıklamamı yaptım.
tekrardan geçmiş olsun umarım iyi bir sonuç alırsınız.

Hayır beyefendi neden espri yapayım. Kadınların finasterid içeren tabletlere ten teması dahi risk taşıyor. Özellikle gebelik hallerinde. Ayrıca meme kanseri riskini artırdığı yönünde de araştırmalar var. Kısacası kadınlar için sakat bir ilaç.

Aşağıdaki cümle aynen sizin yazınız, buna binaen tehlikeli bir tavsiye de bulunuyorsunuz diyorum.

"bu yüzden finasterid sizin için daha uygun olanıdır diye düşünüyorum."

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 24 Ekim 2020, 15:05:08 »
Saç çizginizden memnunmusunuz?
saç çizgime hiç müdahele ettirmedim doğal olsun istedim kendi çizgim o

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 24 Ekim 2020, 16:36:30 »
Hayır beyefendi neden espri yapayım. Kadınların finasterid içeren tabletlere ten teması dahi risk taşıyor. Özellikle gebelik hallerinde. Ayrıca meme kanseri riskini artırdığı yönünde de araştırmalar var. Kısacası kadınlar için sakat bir ilaç.

Aşağıdaki cümle aynen sizin yazınız, buna binaen tehlikeli bir tavsiye de bulunuyorsunuz diyorum.

"bu yüzden finasterid sizin için daha uygun olanıdır diye düşünüyorum."

yapılan öneriler arasında (finesterid ve minoxil) arasında finasteridin daha doğru olduğunu söyledim zaten.
sebebi; minoxil in döngüye girmesi ve bırakınca daha çok zarar vermesi, kazandırdığından fazlasını alıp götürmesi.

sizin alıntıladığınız ''bu yüzden finasterid sizin için daha uygun olanıdır diye düşünüyorum'' kısmından sonra ne yazdığımı tekrar okuyun isterseniz, kolaylık olsun diye aynen kopyala yapıştır yapıyorum, öneri mi değil mi tekrardan karar verin.
kullanan arkadaşlar daha iyi açıklayacaktır durumu, kadınlar da kullanım da bir yan etki olup olmayacağı konusunda bilgim yok.
erkekler de özellikle cinsel yan etki görenler oluyor. kadınlar da da belki tüylenme yapar yani o yüzden gidip kullanın diyemem size.

yardımcı olmaya çalıştığım apaçık ortada.
kullanmadığım bir ürünü de önermediğimi defalarca söyledim gerek bu sayfa da gerek forumun genelinde.
zaten finasa ön yargısı olan biriyim.

daha fazla konuyu baltalamamak ve hanımefendinin sürecinin önüne geçmemek adına cevap vermicem.
iyi forumlar.

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 03 Kasım 2020, 09:38:14 »
merhaba arkadaşlar bu donör bölge sağ kulak arkası bildiğin kel olmuş benim moralim çok bozuk doku küsmesi deniyor ne kadar zamanda düzelir yada düzelirmi fikri olan varmı :(

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 03 Kasım 2020, 11:05:57 »
 donor zamanla toparlar tabi alım homojen olduysa.3 4 ayı buluyor donorun toparlanması.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 03 Kasım 2020, 13:55:26 »
4-6 ay arasi toparlar donor
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram