Gönderen Konu: Bayan saç ekimi 2700 gref isveçklinik  (Okunma sayısı 4859 defa)

all natural

• Yeni üye
  • *
Bayan saç ekimi 2700 gref isveçklinik
« : 21 Ekim 2020, 22:40:56 »

herkese merhaba  :) tabiki burda olduğuma göre benimde saç problemim var. saçlarımda zamanla meydana gelen seyrelmeler oldu daha sonra açıklık beni üzmeye başladı ve uzun araştırmalarım sonucunda bu arada denemediğim hiç bir şey kalmadı hap sprey similasyon her şey ve sonunda ektirdim 2700 gref saç kesilmeden sadece donör bölge kesildi.ama psikolojimin bozulmasına bu bile yetti. bu gün tam 32 gün oldu şok dökülmelerim başladı ve bu beni çok korkutuyor ya çıkmazsa diye bu arada saç ekimi ne kadar zormuş hele o anestezi iğneleri  :'( şu an sadece prp yaptırıyorum ayda 1 olmak üzere saç ektirdiğim klinik bir set önerdi 1600 tl 6 aylık kullanım 3 aylık kullanım için 1200 tl dediler hap şampuan sprey vs almadım biraz para tuzağı gibi geldi şu an xpecia tablet kullanıyorum ama iyimi yapıyorum bilmiyorum hairfort spreyde aldım sizler ne dersiniz kliniğe kalsak prp yaptırdığın için gerek yok dediler setleri şehir dışından gelenlere veriyoruz genelde dediler .yazılarınızda miracle losyon önermişsiniz bunu saç ekimi yapanlarda kullanabiliyormu acaba? ekimden önceki resimlerim bunlar

Dr.hair

• Hero Member
Ynt: Bayan saç ekimi 2700 gref isveçklinik
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2020, 23:11:54 »
Ekiminiz hayırlı olsun . Kusura bakmayın moralinizi bozmak istemezdim ama gereksiz yere yapılan bir ekim olmuş . Mevcut saçlara zarar verilerek donörden bir tık daha kalın saçları alıp yapılan bir ekim sizinkisi.

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2020, 23:19:13 »
Teşekkür ederim bu ekimden önceki resimlerim seyreklik baya rahatsız ediciydi inşallah mevcut saçlarıma bir şey olmaz

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2020, 23:21:18 »
miracle losyon işe yarabilir birde minoxil ve aldactone karışımı bir losyonda kullanabilirsiniz.bayanlarda saç ekimi daha zor sonuç veriyor erkeklere nazaran bundan dolayı çoğu başarılı saç ekimi yapan ekim mekezleri başarılılarına gölge düşürmemek adına riskinden dolayı ekim yapmayı kabul etmiyor.bence isveç klinik sizde güzel bir sonuç alamazsa bunu her tarafta beyan edinki gerçekten bu konuda başarılı iseler kadınlara ekim yapsınlar .
ekim merkezi ismi  vermeyeyim ama tanıdığım bir kaç bayan arkadaş ektirdikleri yerlerde  sonuç alamadılar ama o ekim merkezleri halen bayanlara saç ekimi yapmaya devam ediyorlar.

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Ekim 2020, 23:25:05 »
😔😔 inşallah benim tutar şimdilik iyi gibi sonuçları buradan atıcam

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2020, 23:36:32 »
Miracle losyonu şimdi kullanmaya başlasam bi sıkıntı olurmu acaba spreylere başlamayın diyorlar ama ne yapmalıyım

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2020, 08:37:46 »
ekimden 2 gün sonraki resimlerim yorumları okudukça endişem daha çok artıyor umarım başarılı olur ne önerirsiniz neler yapmalıyım

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2020, 10:41:33 »
Keşke ektirmeseydiniz hele isveç kılınic uzak durulması gereken bir merkez. Umarım iyi bir sonuç olur ama hiç gerek yokmuş ekime sizin

Daha önce foruma konu açsaydınız ektirmezdik size saç :)

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2020, 11:02:17 »
Ben de arkadaşlara katılıyorum gerek yokmuş bence gayet güzel duruyormuş artık o kadar da olur yani :)
İnsallah var olan saçlar zarar görmez , klinik de pek iç açıcı değil bildigim kadarıyla , umarım hayal ettiğiniz saçlara kavuşursunuz :)

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2020, 11:43:07 »
o kadar araştırdımki maalesef ekimden sonra buldum bu sayfayı beklemekten başka seçeneğim yok galiba ama bu süreç çok zor beklemek endişeleniyorum yani çektiğim acıyamı verdiğim ücretemi bilemedim inşallah çıkar şok dökülme var şu an ve korkuyorum klinik bunlar normal ekiminiz çok güzel oldu diyor 6 seans prp aldım sizce prp ile toparlanırmıydı saçlarım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ekim 2020, 12:03:05 »
Hayırlı olmasını dilerin süreç zor sabırlı olmak zorundasınız sizin gibi ekim yaptırıp ekimini paylaşan bayan arkadaşlar forumda onlarlada tanışıp konusursanız kendinizi daha iyi hissedersiniz ortak sorun olduğu için.

Bunların dışında iş ahlakı olarak size ekim yapılmaması gerekirdi siz ne kadar isteseniz de durum kötü değilmiş çünkü ama malum PARA. İş ahlakını kaybetmemesini dilerim merkezin.

Artık olan olmuş süreçleri beraber takip edeceğiz.
Global Moderator

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 22 Ekim 2020, 12:53:33 »
bu ara da seti almamakla doğru kararı vermişsiniz. ben olsam ben de almazdım o kadar extra para verip.
çıkacak saç zaten çıkar yani seti almadınız diye çıkmayacak ya da alınca da çıkacak diye bişe yok.
tekrardan geçmiş olsun.

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 22 Ekim 2020, 12:58:23 »
teşekkür ederim ekim olmadan saçlarımı nasıl düzeltebilirdim prp mi iyi olurdu acaba peki bu süreçte ne yapmalıyım  xpecia tablet içiyorum ve bir sprey aldım ama spreye başlamadım hairfort sprey sizlerin fikri nedir prp sadece yeterli olurmu.

all natural

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 22 Ekim 2020, 13:01:03 »
aynen süslemiş püslemişler önce alın diyorlar sonra prp yapan kişi gerek yok diyor bende ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.teşekkür ederim sonucu beraber görücez inşallah yanılırız saçlarım güzel çıkar  :)

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2020, 13:04:58 »
prp hakkında çok bilgi kirliliği var.
çoğu insan uygulatıyor, iyi geldiğini söyleyen de var.
bana sadece ekim yaptırdıktan sonra uygulandı ekimin hemen ardından. onun haricinde hiç yaptırmadım.
forum da ki genel kanı da gördüğüm kadarıyla prp nin bir işe yaramadığı yönünde.
onun harici ben de xpecia kullanıyorum.
ama ekim harici saçları güçlendirmeden kasıt finasterid kullanımıdır.
yan etki konusu yüzünden erkekler ikiye bölünmüş durumda kullanıp kullanmama açısından.
kullanıp yan etki görmeyen ve memnun olan sayısı çok (forumda da bir hayli fazla)
yan etki görmekten korkup (ben de dahil) kullanmayan da çok.
ancak kadınlar için bir sorun oluşturur mu bilmem sanırım bi problem olmazdı.
finasterid haric minoxil sprey var.
ancak bir ömür bağlı kalmanız gereken ve yan etkileri olan (kalp krizi tetiklediği söyleniyor) bir sprey.
kullanmayı bıraktığınız anda da sağladığı katkıdan çok daha fazlasını götüren bir sprey.
bu yüzden finasterid sizin için daha uygun olanıdır diye düşünüyorum.
kullanan arkadaşlar daha iyi açıklayacaktır durumu, kadınlar da kullanım da bir yan etki olup olmayacağı konusunda bilgim yok.
erkekler de özellikle cinsel yan etki görenler oluyor. kadınlar da da belki tüylenme yapar yani o yüzden gidip kullanın diyemem size.
tekrardan geçmiş olsun.

Facebook Twitter Instagram