Saç Ekimi Sonuçları
Merhabalar , evet yıkama esnasında ve prozic kullanırken ellerime bir kaç saç teli geliyor. Asuman hanıma sordum , normal olduğunu söyledi , mevsimsel diye düşündüm bende. Prozinc kaynaklı olabilir mi ?
Merhaba hocam saçlar çok iyi gelişmiş öncelikle. Ben de Asuman hanımın tavsiyesi ile başladım prozinc losyona. Günde 1 defa 10 fıs kullaniyorum ama her kullanimdan sonra saç dibine masajla yayarken dökülmeler oluyor. Ne kadar sürecek bu durum ve sebebi losyon mu emin olamıyorum ama sizde de aynı durumun olması ilginç geldi.
Hocam pronzic losyon kullandıktan sonra sacalar yaglı fılan kalıyor mu gun ıcınde kullansan illa yıkaman gerekıyor mu . Bir kullanıcı olarak yorumunu nedir ?
Dostum spreyle kullanmak yerine, küçük şırınga ile kullanmayı denedin mi hiç? Spreyle uygulayınca saç tellerine bulaşması daha olası oluyor. Şırınga ile tellere pek bulaştırmadan, deriye uygulamak daha kolay oluyor diye düşünüyorum. Minoxil i veya kulandığım losyonları genelde bu şekilde uyguluyorum. Sen de bi denr bu metodu.
Saçın rengi de değişmiş gibi geldi bana
maşallah muzaam sonuç ön çizginizide gösterir misinşz