Gönderen Konu: Asuman hair -20.10.2020 4.500 greft  (Okunma sayısı 22424 defa)

yoncel85

• Jr. Member
  • **
Asuman hair -20.10.2020 4.500 greft
« : 21 Ekim 2020, 19:19:45 »
- 20.10.2020
- Asuman hairtransplant
- 4500 greft
- 35 yaş

Arkadaşlar merhaba. Son bir kaç senedir saç Ekimi yapıp yapmama konusunda kararsızdım. İstanbul’da oturuyorum , ilk araştırmaya başladığımda çok Ekim merkezi olduğunu görmüştüm. Çevremde Ekim merkezlerini tavsiye edenler hep olmuştur. Bir ay önce kesin kararımı verip araştırmaya başladım. Bu siteyi keşfedip , saç Ekim sonucunda yer alan örnekleri tek tek inceledim. O arkadaşlara ve bu sitede emeği geçenlere teşekkür etmek isterim. Ekimler de Asuman hanım öne çıkmıştı,kendisi hakkında yapılan yorumlar ve örnekler güzel olduğundan birinci seçenek olarak düşündüm. Bunun yanı sıra tavsiye üzerine memorial hastanesine muayene olmaya gittim. Doktor ve ekimi yapanları tanıyan arkadaşımla birlikte gittim. Doktor gelir gelmez , donöre bakıp tamam yaparız güzel olur , bu fiyat , 7 saatte tamamlarız dedi. Teşekkür edip, daha sonra Asuman hanıma muayene gittim. Asuman hanım , saçlarımı çok inceledi , saçlarımda dermatit olduğunu enfeksiyon olabileceğinden , kızarıklıkların geçmesinden sonra Ekim yapılmasının uygun olacağını söyledi. Bunun yanı sıra , saçlarım güçsüz cansızdı vitaminin de önerdi. Bu kader dikkatli bakıp tespit yapmasından sonra kararımı verip , 20 ekime randevu aldım.

Sabah 8 de hastaneye gittim. İlk önce saç çizgimi ve şakakalrın çizimini gerçekleştirdi Asuman hanım. Çok uğraştı , ölçtü çizdi sildi, bir daha derken 45 dakika sonunda çizim işlemlerini gerçekleştirip operasyon odasına alındım. İlk başta , donör bölgeden alım yapıldı. Anestezi yapıldıktan sonra , alım işlemini , Elif ve Dilara hanım yaptı. Saat 12.30 gibi alım işlemi tamamlandı. Yüz üst yatmak bir nebze bana basit geldi çok yormadı beni açıkcası. Akabinde Asuman hanım , kanal açma işlemini kendi yaptı , saat 14 gibi yemek molası verip. Bu sefer Ekim işlemi kabusu başladı ;) kabus diyorum , sırt üstü yatıp uzun süre uzanma sonunda bel sırt ağrısı oluştu :) Ekim işleminde çok zorlandım. Ekim işini de, Elif hanım ve Dilara hanım yürüttü. Asuman hanım da ara ara Ekim işine katılarak bizzat kendi Ekim yaptı. Sonucunda saat 20.30 gibi operasyon sonuçlandı. Operasyon sonucunda sızı vardı kafamda , ağrı kesici içince hiç bir ağrı hissetmedim. Gece boyunca dikkat ettim, seyehat yastığı ile uyumaya çalıştım.

Bugün ilk yıkamamı yaptırdım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

yoncel85

• Jr. Member
  • **
Ynt: Asuman hair -20.10.2020 4.500 greft
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2020, 19:22:27 »
- 20.10.2020
- Asuman hairtransplant
- 4500 greft
- 35 yaş

Arkadaşlar merhaba. Son bir kaç senedir
 saç Ekimi yapıp yapmama konusunda kararsızdım. İstanbul’da oturuyorum , ilk araştırmaya başladığımda çok Ekim merkezi olduğunu görmüştüm. Çevremde Ekim merkezlerini tavsiye edenler hep olmuştur. Bir ay önce kesin kararımı verip araştırmaya başladım. Bu siteyi keşfedip , saç Ekim sonucunda yer alan örnekleri tek tek inceledim. O arkadaşlara ve bu sitede emeği geçenlere teşekkür etmek isterim. Ekimler de Asuman hanım öne çıkmıştı,kendisi hakkında yapılan yorumlar ve örnekler güzel olduğundan birinci seçenek olarak düşündüm. Bunun yanı sıra tavsiye üzerine memorial hastanesine muayene olmaya gittim. Doktor ve ekimi yapanları tanıyan arkadaşımla birlikte gittim. Doktor gelir gelmez , donöre bakıp tamam yaparız güzel olur , bu fiyat , 7 saatte tamamlarız dedi. Teşekkür edip, daha sonra Asuman hanıma muayene gittim. Asuman hanım , saçlarımı çok inceledi , saçlarımda dermatit olduğunu enfeksiyon olabileceğinden , kızarıklıkların geçmesinden sonra Ekim yapılmasının uygun olacağını söyledi. Bunun yanı sıra , saçlarım güçsüz cansızdı vitaminin de önerdi. Bu kader dikkatli bakıp tespit yapmasından sonra kararımı verip , 20 ekime randevu aldım.

Sabah 8 de hastaneye gittim. İlk önce saç çizgimi ve şakakalrın çizimini gerçekleştirdi Asuman hanım. Çok uğraştı , ölçtü çizdi sildi, bir daha derken 45 dakika sonunda çizim işlemlerini gerçekleştirip operasyon odasına alındım. İlk başta , donör bölgeden alım yapıldı. Anestezi yapıldıktan sonra , alım işlemini , Elif ve Dilara hanım yaptı. Saat 12.30 gibi alım işlemi tamamlandı. Yüz üst yatmak bir nebze bana basit geldi çok yormadı beni açıkcası. Akabinde Asuman hanım , kanal açma işlemini kendi yaptı , saat 14 gibi yemek molası verip. Bu sefer Ekim işlemi kabusu başladı ;) kabus diyorum , sırt üstü yatıp uzun süre uzanma sonunda bel sırt ağrısı oluştu :) Ekim işleminde çok zorlandım. Ekim işini de, Elif hanım ve Dilara hanım yürüttü. Asuman hanım da ara ara Ekim işine katılarak bizzat kendi Ekim yaptı. Sonucunda saat 20.30 gibi operasyon sonuçlandı. Operasyon sonucunda sızı vardı kafamda , ağrı kesici içince hiç bir ağrı hissetmedim. Gece boyunca dikkat ettim, seyehat yastığı ile uyumaya çalıştım.

Ekim öncesi fotoğraflarda ektedir

alastor

• Full Member
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2020, 19:33:23 »
Hayırlı olsun hocam, gayet güzel görünüyor. Her şey dilediğin gibi ilerler inşallah. bol şans :)

yoncel85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2020, 19:39:59 »
- 20.10.2020
- Asuman hairtransplant
- 4500 greft
- 35 yaş

Arkadaşlar merhaba. Son bir kaç senedir saç Ekimi yapıp yapmama konusunda kararsızdım. İstanbul’da oturuyorum , ilk araştırmaya başladığımda çok Ekim merkezi olduğunu görmüştüm. Çevremde Ekim merkezlerini tavsiye edenler hep olmuştur. Bir ay önce kesin kararımı verip araştırmaya başladım. Bu siteyi keşfedip , saç Ekim sonucunda yer alan örnekleri tek tek inceledim. O arkadaşlara ve bu sitede emeği geçenlere teşekkür etmek isterim. Ekimler de Asuman hanım öne çıkmıştı,kendisi hakkında yapılan yorumlar ve örnekler güzel olduğundan birinci seçenek olarak düşündüm. Bunun yanı sıra tavsiye üzerine memorial hastanesine muayene olmaya gittim. Doktor ve ekimi yapanları tanıyan arkadaşımla birlikte gittim. Doktor gelir gelmez , donöre bakıp tamam yaparız güzel olur , bu fiyat , 7 saatte tamamlarız dedi. Teşekkür edip, daha sonra Asuman hanıma muayene gittim. Asuman hanım , saçlarımı çok inceledi , saçlarımda dermatit olduğunu enfeksiyon olabileceğinden , kızarıklıkların geçmesinden sonra Ekim yapılmasının uygun olacağını söyledi. Bunun yanı sıra , saçlarım güçsüz cansızdı vitaminin de önerdi. Bu kader dikkatli bakıp tespit yapmasından sonra kararımı verip , 20 ekime randevu aldım.

Ön çizgi gözükmemiş :)

yoncel85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 21 Ekim 2020, 19:40:50 »
Hayırlı olsun hocam, gayet güzel görünüyor. Her şey dilediğin gibi ilerler inşallah. bol şans :)

Teşekkür ederim dostum sağolasın.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2020, 20:08:12 »
Hocam, Ön açıklığımız Aynıymış, ama Vertex konusunda benden şanlıymışsın, Yüksek ihtimal Vertex'de dahil memnun eder bu sayı Sizi, belki 2. Ekim gerek Kalmaz, hayırlı Olsun, ön çizgi klasik zaten.. Bol sabırlar Kazasız belasız iyi süreçler Dilerim.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

yoncel85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 21 Ekim 2020, 20:18:42 »
Hocam, Ön açıklığımız Aynıymış, ama Vertex konusunda benden şanlıymışsın, Yüksek ihtimal Vertex'de dahil memnun eder bu sayı Sizi, belki 2. Ekim gerek Kalmaz, hayırlı Olsun, ön çizgi klasik zaten.. Bol sabırlar Kazasız belasız iyi süreçler Dilerim.. |-onayisareti-| (^_^)

Tşk ederim kardeşim. Valla ikimci Ekim düşünmüyorum ;) gerçkten süreç sancılı ve meşakkatli. Umarım ikimizin de sonucu güzel olur. Ekimini takip ediyorum bende

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #7 : 21 Ekim 2020, 20:20:16 »
Geçmiş olsun  planlama  güzel    .

yoncel85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 21 Ekim 2020, 20:33:41 »
Geçmiş olsun  planlama  güzel    .

Tşk ederim dostum.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #9 : 21 Ekim 2020, 20:50:02 »

Tşk ederim kardeşim. Valla ikimci Ekim düşünmüyorum ;) gerçkten süreç sancılı ve meşakkatli. Umarım ikimizin de sonucu güzel olur. Ekimini takip ediyorum bende

İnşAllah.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 21 Ekim 2020, 22:32:27 »
Ekim öncesi seboreik dermatit tedavisi yaptırman çok isabetli olmuş resmen direkten dönmüşsün hocam .

yoncel85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 22 Ekim 2020, 11:51:09 »
Ekim öncesi seboreik dermatit tedavisi yaptırman çok isabetli olmuş resmen direkten dönmüşsün hocam .

Aynen öyle dostum. Yoksa şimdi başıma kimbilir neler gelmişti.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Ekim 2020, 12:04:47 »
Hayırlı olmasını dilerim ekim güzel ve temiz duruyor.
Global Moderator

yoncel85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 22 Ekim 2020, 12:13:51 »
Hayırlı olmasını dilerim ekim güzel ve temiz duruyor.

Tşk ederim hintel , beğenmene sevindim. Umarım sonuçları da güzel olur. 3. Gün ve fena kaşıntı var :)

yoncel85

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2020, 15:38:24 »
2. Yıkama sonrası, kaşıntılar biraz fazlalaştı ağrı sızı yok, ilaç ve kremlere devam

Facebook Twitter Instagram