Gönderen Konu: Dr Ahmet AYIK DUTASTERİD MİKRO ENJEKSİYON (Kafa derisine enjeksiyon)Detaylı  (Okunma sayısı 18885 defa)

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ketoya ara vermeyin bir yan etkisi olmadıgı gibi faydası coktur

2 günde 1 konazol sampuan kullanın.

Minox bırakın hassasiyet yapabilir.

oralminoxidil

• Hero Member

nizoral ve konazol arasındaki fark çok mu biliyor musunuz veya bilen var mı?

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Hwoarang7

• Hero Member
nizoral ve konazol arasındaki fark çok mu biliyor musunuz veya bilen var mı?
İkiside ketokonazol içeriyor bir fark yok % kaç keto var içinde önemli olan o. Konazolda %2 var o yüzden haftada 2 kullan.

oralminoxidil

• Hero Member
İkiside ketokonazol içeriyor bir fark yok % kaç keto var içinde önemli olan o. Konazolda %2 var o yüzden haftada 2 kullan.

etken madde açisindan sormamıştım şampuan kalitesi olarak merak ediyorum. konazol ketoral deterjan gibi acaba nizoral kaliteli olduğu için mi o kadar pahalı

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Hwoarang7

• Hero Member
etken madde açisindan sormamıştım şampuan kalitesi olarak merak ediyorum. konazol ketoral deterjan gibi acaba nizoral kaliteli olduğu için mi o kadar pahalı
Nizoral sanırım daha kaliteli ama kullanmadığım için net bir bilgim yok gerçekten , böyle duymuştum sadece

Lauri

• Hero Member
Bugun itibariyle doktorumlada görüştüm minox ketoral vs ara veriyorum şuanlık sadece enjekte dut olacak yaklasık 1 ay sonra bakalım yan etkiler kalacakmı yoksa hassasiyet devam edecekmi doktor bey takipte olacak

Seans başı ne kadar dutas enjekte ediyorlar? Toplam kaç mg dır acaba?

Gördüğünüz hassasiyet minox veya ketoral ile alakalı değil diye düşünüyorum.

Enjeksiyon sonrası tahlil yaptırdınız mı? Bir kontrol ettirseniz iyi olur bence.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Ketokonazol şampuanında bir yan etki bırakacağını düşünmüyorum ama onuda kesiyorum en azından bir süre boyunca yan etki durumuna göre hareket edeceğim büyük ihtimalle minox kaynaklı diye düşünüyorum yan etkileri insandan insana elbetteki değişebilir bendede hassasiyet yaratmış olabileceğini düşünüyorum oysaki daha yeni abd den 6 aylık köpük kullanım sipariş etmiştim umarım hüsran olmaz

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Seans başı ne kadar dutas enjekte ediyorlar? Toplam kaç mg dır acaba?

Gördüğünüz hassasiyet minox veya ketoral ile alakalı değil diye düşünüyorum.

Enjeksiyon sonrası tahlil yaptırdınız mı? Bir kontrol ettirseniz iyi olur bence.

Bunu doktoruma yarın sorayım size ona göre dönüş yapayım
Enjeksiyon sonrası tahlil yaptırmadım ama gerek görülürse eğerki meme bası usg ile bakıp herhangi bir büyüme vesaire varmı ona bakacak yada herhangi birşey ben yinede üstüne tam anlamıyla düşecegim en az 20 gün kadar hiçbirşey kullanmayı suan için düşünmüyorum yan etki durumuna hassasiyet durumuna göre tekrar bir program yaparım bu hassasiyet olayı iğrenç birşey çünkü ağrı sızı vs vs yok ama inanılmaz değişik bir duygu hassasiyet var resmen rahatsızlık veriyor 20 25 günde ya yan etkiler azalır yada tamamen kaybolur büyük ihtimal minox keto kaynaklı bir sorun var ise eğer kaybolmaz yada azalmazsa belki değer ölçümü yapılabilir dediginiz gibi

kılpeşinde

• Yeni üye
  • *
Ben hassasiyetin ketokonazol veya minoxidilden kaynaklandigini dusunmuyorum. Ikisini de senelerdir kullanirim. Bu yan etkiyi ne yasadim ne de yasayan duydum. Eger sebep bu ucunden biriyse, bence enjekte edilen dutasteridin bir miktari sistemik dolasima katiliyor. Bu yuzden de hassasiyet olusuyor. Zaten topikal olarak kullananlar bile DHT seviyelerini olctugunde bir miktar dustugunu goruyorlar. Amac da kafa derisindeki DHT'i sac dokulmesini yavaslatacak/durduracak kadar dusurup vucuttaki dusuklugu de tolare edilebilir bi seviyede tutmak. Belki size yapilan doz fazla geldi ve azaltilmasi lazim.
Konuyu hizlica taradim ama bulamadim, daha once oral antiandrojen kullandiniz mi ve eger kullandiysaniz yan etki gordunuz mu?

oralminoxidil

• Hero Member
dediğiniz hissi ergenliğin ortalarında ben de yaşamıştım kendi kendine 1 hafta sürdü geçti

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Spencer

• Hero Member

Ketokonazol şampuanında bir yan etki bırakacağını düşünmüyorum ama onuda kesiyorum en azından bir süre boyunca yan etki durumuna göre hareket edeceğim büyük ihtimalle minox kaynaklı diye düşünüyorum yan etkileri insandan insana elbetteki değişebilir bendede hassasiyet yaratmış olabileceğini düşünüyorum oysaki daha yeni abd den 6 aylık köpük kullanım sipariş etmiştim umarım hüsran olmaz

Dutasterid kaynaklı, minoksidil ve ketokonazol ile ilgisi yok.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben hassasiyetin ketokonazol veya minoxidilden kaynaklandigini dusunmuyorum. Ikisini de senelerdir kullanirim. Bu yan etkiyi ne yasadim ne de yasayan duydum. Eger sebep bu ucunden biriyse, bence enjekte edilen dutasteridin bir miktari sistemik dolasima katiliyor. Bu yuzden de hassasiyet olusuyor. Zaten topikal olarak kullananlar bile DHT seviyelerini olctugunde bir miktar dustugunu goruyorlar. Amac da kafa derisindeki DHT'i sac dokulmesini yavaslatacak/durduracak kadar dusurup vucuttaki dusuklugu de tolare edilebilir bi seviyede tutmak. Belki size yapilan doz fazla geldi ve azaltilmasi lazim.
Konuyu hizlica taradim ama bulamadim, daha once oral antiandrojen kullandiniz mi ve eger kullandiysaniz yan etki gordunuz mu?

Haklısınız ama minox ta böyle bir yan etki olabilir diye söylüyor. Dozun bilgisini almak için içerik için doktor beye yazdım daha once oral anti androjen kullanmadım. Dolayısıyla yan etkide görmedim

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dutasterid kaynaklı, minoksidil ve ketokonazol ile ilgisi yok.

Eğer böyle olsaydı 2 aydır yan etki göstermezmiydi 2 aydır sadexe 1 kez enjekte oldu ve hiç böyle bir problem yoktu hiçbir anlamdada yan etki yaşamadım açıkçası daha once olmazmıydı

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostlar selam yaklaşık 2 ayı geçti dutastreid enjekte nin yani bu anti androjenin dolaşıma katılmaması gerekiyor hadi diyelimki katıldı yan etkilerinde meme hassasiyeti varmı daha once yasayan birini gördünüz mü? Diyelimki dolaşıma katıldı neden 2 ay sonra yalnızca 1 kez enjekte olmasına rağmen yan etkiyi şimdi gösterdi. Minoxidildede yan etki olarak hassasiyet olabileceğini söylüyor ama burada minox kaynaklı olmayacağını söylüyor coğu kişi detay bilen varmıdır
Diyelimki dutastreid kaynaklı ve suan yan etkisini gördük ama birdaha baska seans olmayacak bunu fuzuli konusuyorum yan etkilerin sona ermesi için ne kadar zaman gerekli bilen varmıdır? Doktor beye ilacın detaylarını istedm birazdan güncelleme yapacağım

Bu arada yaşadıgım durum o kadar ilginçki günün bazı saatler resmen bastırıyor thsirtı üstümdekileri böyle fırlatıp atasım geliyor cok inanılmaz rahatsız edici hal alıyor sonra bir süre sonra yine hafifliyor rahatsızlık hali
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2020, 17:22:33 Gönderen: YasinGuler »

Facebook Twitter Instagram