Hocam tesekkürler bu deneyim ve forumla paylastıklarınız icin.
Daha önceki konuyu ben actım epey arastırma yaptım raporları okudum. Sistematik dolasıma katılmıyor iciniz rahat olsun.
Burada kafa karısıklıgı yaratan arkadasları lütfen dikkate almayın. Pgd2 falan bunlar sürekliligi olmayan, etki mekanizması garanti olmayan, kullanımı ve olusturması mesakkatli karısımlar ve ucuz da degil hepsi kur bazlı degisiyoe. Yıllardır bu islerin icindeyim. Bu losyonlardan hic etki göremedim malesef.
Fakat sizden ricam:
- bu tedavi sırasında lütfen ayrıca minox kullanmayın. Sonucları etkileyecektir. Olumlu sonuc alırsanız hangisinden oldugunu bilemeyeceksiniz. Minox özellikle döngü nedeniyle sac yapınızı bozacaktır.
- enjekte edilen sıvıda minox olmadıgına emin olun. Saf %0.02 veya %0.01 oranında sıvı dutasteride olduguna emin olun. Kullanılan ampülün görselini rica edin.
İspanyadaki sergio hoca mesoage 0.01% isimli ampülü kullanıyor.
Cogu mezoterapiler kokteyl oluyor, icinde minox oldugundan sahte etki yaratıyor. Klinikler genelde ise yarar oldugunu göstetmek icin minox basıypr, kısa vadede yarasa da orta vadede etkili olmuyor. Bundan kacınmanızı öneririm.
Fiyat konusunda biraz fazla fiyat verilmis ama senede 4 defa olacaksa normal.
Eger ise yararsa farklı ve uygun fiyatlı alternatifler daha önce bulmustuk. Uygulama basına 300tl civarı fiytlar. Zaten önemli olan ilacı bulmak gerisi uygulama ve ucuz maliyetli.
daha önceki arastırmayı ve konuyu ben acmıstım. 2 .5 yıldır her gün dutas kullanıyorum. Saclarım stabil. Şakak seyrekliklerine ekim yaptırmasam ben de sizin tedavinizi uygulayacaktım. Hala düsünmekteyim 1 senemi doldurmayı düsünüyorum.
Bu sac konusunda 2 -3 sey gördüm(kendimde) 15 yıldır:
1. Minox saclarımı mahvediyor. Hayat kalitemi düsürüyor. Bir daha asla.
2. Propecia cok agır mental yan etki yapıyor unutkanlık konusma sorunları gibi.
3. Dutasteride yan etki hic görmedim saclarımı stabilize etti. Sanırım daha stabil bi ilac yarı ömrü nedeniyle vücut daha iyi tolere ediyor. Uzun ömürlü olmadıgını düsündügümden, bir süre sonra dutas mesotherapy ye dönecegim.