Gönderen Konu: Dr Ahmet AYIK DUTASTERİD MİKRO ENJEKSİYON (Kafa derisine enjeksiyon)Detaylı  (Okunma sayısı 18881 defa)

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yasin tepkileri boş ver ben arenamede ektirdiğinden beri bu forumda seni biliyor tanıyorum emin ol benim gibi burda seni tanıyan çok kişi vardır boş ver bu densizleri sen konuna odaklan merakla takip ediyor ve bekliyoruz yeni  gelişmeleri dostum.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bizim bu dutasterid mikro enjeksiyonun ne kadar etkili olup olmadığını anlayabilmemiz için minox kullanmayan birisinin sonucunu görmemiz gerekiyor.

Konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın fakat buradaki sonucu görüp erken heyecanlanmamak gerekiyor. Çünkü minoxil bu etkinin çoğunluğunun kaynağı olacaktır. Hele ki işl defa minox kullanıyorsa, muhtemelen tepe neredeyse tamamen kapanabilir. O derece etki eder.

amma abartmışsın minoxilin etkisini  :) minoxil tırı vırı bir şey nedense forumda son zamanlarda çok abartılıyor ancak minyatür saçı 2mm ise 3mm yapar o kadar.

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam tesekkürler bu deneyim ve forumla paylastıklarınız icin.

Daha önceki konuyu ben actım epey arastırma yaptım raporları okudum. Sistematik dolasıma katılmıyor iciniz rahat olsun.

Burada kafa karısıklıgı yaratan arkadasları lütfen dikkate almayın. Pgd2 falan bunlar sürekliligi olmayan, etki mekanizması garanti olmayan, kullanımı ve olusturması mesakkatli karısımlar ve ucuz da degil hepsi kur bazlı degisiyoe. Yıllardır bu islerin icindeyim. Bu losyonlardan hic etki göremedim malesef.

Fakat sizden ricam:

- bu tedavi sırasında lütfen ayrıca minox kullanmayın. Sonucları etkileyecektir. Olumlu sonuc alırsanız hangisinden oldugunu bilemeyeceksiniz. Minox özellikle döngü nedeniyle sac yapınızı bozacaktır.

- enjekte edilen sıvıda minox olmadıgına emin olun. Saf %0.02 veya %0.01 oranında sıvı dutasteride olduguna emin olun. Kullanılan ampülün görselini rica edin.

İspanyadaki sergio hoca mesoage 0.01% isimli ampülü kullanıyor.

Cogu mezoterapiler kokteyl oluyor, icinde minox oldugundan sahte etki yaratıyor. Klinikler genelde ise yarar oldugunu göstetmek icin minox basıypr, kısa vadede yarasa da orta vadede etkili olmuyor. Bundan kacınmanızı öneririm.

Fiyat konusunda biraz fazla fiyat verilmis ama senede 4 defa olacaksa normal.

Eger ise yararsa farklı ve uygun fiyatlı alternatifler daha önce bulmustuk. Uygulama basına 300tl civarı fiytlar. Zaten önemli olan ilacı bulmak gerisi uygulama ve ucuz maliyetli.

daha önceki arastırmayı ve konuyu ben acmıstım. 2 .5 yıldır her gün dutas kullanıyorum. Saclarım stabil. Şakak seyrekliklerine ekim yaptırmasam ben de sizin tedavinizi uygulayacaktım. Hala düsünmekteyim 1 senemi doldurmayı düsünüyorum.

Bu sac konusunda 2 -3 sey gördüm(kendimde) 15 yıldır:

1. Minox saclarımı mahvediyor. Hayat kalitemi düsürüyor. Bir daha asla.

2. Propecia cok agır mental yan etki yapıyor unutkanlık konusma sorunları gibi.

3. Dutasteride yan etki hic görmedim saclarımı stabilize etti. Sanırım daha stabil bi ilac yarı ömrü nedeniyle vücut daha iyi tolere ediyor. Uzun ömürlü olmadıgını düsündügümden, bir süre sonra dutas mesotherapy ye dönecegim.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2020, 12:09:03 Gönderen: aaron_88 »

Requiemm

• Sr. Member

Daha önceki konuyu ben actım epey arastırma yaptım raporları okudum. Sistematik dolasıma katılmıyor iciniz rahat olsun.

Burada kafa karısıklıgı yaratan arkadasları lütfen dikkate almayın. Pgd2 falan bunlar sürekliligi olmayan, etki mekanizması garanti olmayan, kullanımı ve olusturması mesakkatli karısımlar ve ucuz da degil hepsi kur bazlı degisiyoe. Yıllardır bu islerin icindeyim. Bu losyonlardan hic etki göremedim malesef.

Fakat sizden ricam:

- bu tedavi sırasında lütfen ayrıca minox kullanmayın. Sonucları etkileyecektir. Olumlu sonuc alırsanız hangisinden oldugunu bilemeyeceksiniz. Minox özellikle döngü nedeniyle sac yapınızı bozacaktır.

- enjekte edilen sıvıda minox olmadıgına emin olun. Saf %0.02 veya %0.01 oranında sıvı dutasteride olduguna emin olun. Kullanılan ampülün görselini rica edin.

Cogu mezoterapiler kokteyl oluyor, icinde minox oldugundan sahte etki yaratıyor. Klinikler genelde ise yarar oldugunu göstetmek icin minox basıypr, kısa vadede yarasa da orta vadede etkili olmuyor. Bundan kacınmanızı öneririm.

Eger ise yararsa farklı ve uygun fiyatlı alternatifler daha önce bulmustuk. Uygulama basına 300tl civarı fiytlar. Zaten önemli olan ilacı bulmak gerisi uygulama ve ucuz maliyetli.

daha önceki arastırmayı ve konuyu ben acmıstım. 2 .5 yıldır her gün dutas kullanıyorum. Saclarım stabil. Şakak seyrekliklerine ekim yaptırmasam ben de sizin tedavinizi uygulayacaktım. Hala düsünmekteyim 1 senemi doldurmayı düsünüyorum.

3. Dutasteride yan etki hic görmedim saclarımı stabilize etti. Sanırım daha stabil bi ilac yarı ömrü nedeniyle vücut daha iyi tolere ediyor. Uzun ömürlü olmadıgını düsündügümden, bir süre sonra dutas mesotherapy ye dönecegim.

https://www.superhumanstore.com/shg/shop/anti-aging-medicine/dutasteride-sterile-solution-0-01-10-ml-vial-for-hair-regrowth-malefemale-pattern-hair-loss/

80 usd satılıyor. bu tek kullanımlık mı ?  yanı 1 seansta kaç ml yapılıyor bu acaba  bılgınız var mı

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tekli perakende fiyatı üstad bu kadar yüksek degil bildigim maliyeti

Global firmaya yazdım distribütör sordum trde bakalım ögrenelim

Soruyu cevaplamamısım:

1ml veya 2ml kullanılıyor olumlu pubmed arastırmalarında

Yani attıgınız linkten 5-10 kullanım cıkması lazım. Kullanım bası 10-15 dolar diyelim özetle. Distribütör maliyeti daha ucuzdur
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2020, 12:49:14 Gönderen: aaron_88 »

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eski mesajlarımı karıstırdım dostlar

2 tip ürün var bu iste kullanılan

Mesoage 0.01%
Mesomedica 0.01%

10ml tüplerde kullanılıyor - 1ml veya 2ml uygulanıyor

Mesoage - tr distribütörünü bulamadım. Sirkete mail attım.

Mesomedica - tr distribütörü erdagi medikal. Ürün trde satılıyor yani.
Kendilerine temmuzda mail atmıstım. Anadolu yakasında Dr. Evren Gökseme hoca yapıyor dediler. İnstada hesabı var

Ben daha önce kendim dr Emre Araz’ı bulmustum. Cok uygun teklif vermisti. Sonradan arttı mı bilmem kendisi bilir.

Bakın bu mikro enjeksiyon isini hemsire bile yapabilir. Önemli olan dogru ilac ve karısımı bulmak ve dogru oranda uygulamak

Size faydası olabilir diye yazmak istedim. Hepsinden fiyat alın deneyin. İnsallah hepimize yeni bir tedavi yolu acılır

Selamlar sevgiler
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2020, 12:48:09 Gönderen: aaron_88 »

Lauri

• Hero Member
amma abartmışsın minoxilin etkisini  :) minoxil tırı vırı bir şey nedense forumda son zamanlarda çok abartılıyor ancak minyatür saçı 2mm ise 3mm yapar o kadar.

Kanki beni de gençliğime döndürmedi. Ama ilk kullanıldığında ciddi fark yaratıyor. Hele bir de iyi tepki veriyorsa bünye kimi insanı nw4-2 veya 5-2 arasında getirip götürüyor.

Çok net bir şekilde şunu söyleyeyim. En hızlı etki eden, etken minoksidildir. Haa döngü möngü vs o ayrı mesele.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yasin tepkileri boş ver ben arenamede ektirdiğinden beri bu forumda seni biliyor tanıyorum emin ol benim gibi burda seni tanıyan çok kişi vardır boş ver bu densizleri sen konuna odaklan merakla takip ediyor ve bekliyoruz yeni  gelişmeleri dostum.

Dostum cok teşekkür ederim bazı arkadaslar reklam vesaire yapıyorum zannetmişte tanıyan insanlarda cıkıyor sizin gibi cok sagol eksik olma gerçekten sonuçların elle tutulabilir şeyler olmasını herkesten cok ben istiyorum umarım hersey yolunda gider

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Fakat sizden ricam:

Hocam yazını hayretle okudum takdir ediyorum mükemmel bilgi sahibisin ve araştırmacısın. Minox aslında evet hayali şeyler yapmıyor ama bu işe destek verdigi kesin fakat hiçbir yan etki görmedim bugune kadar yalnızca şu yan etkiyi görüyorum belki siz bilirsiniz sol gögüste birşey yok ama sağ gögüste bi hassasiyet var thsort giyerken bile rahatsız oluyorum böyle değişik bir his anlatılcak gibi değil böyle bir hassasiyet gibi thsort üstüne deyse rahatsız oluyorum öyle birşey acaba minox dolaylımı

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Fakat sizden ricam:

Birde sizden ricam acaba diğer klinikleri yaptırılabilecek yerleri de buradan pylaşırsanız cok insan faydalanır

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sevgili dostlar şimdi arkadasa sordum ama genel bir soru bu yaşayan yaşamış biri varsa lütfen aydınlatsın

Sol memede bir sorun yok ama sağ gögüste hassasiyet var duygusu ilginç birşey thsortlar kazaklar ne olursa olsun rahatsız ediyor sanki batma gibi ama batma değil ilginç bir rhaatsızlık hissi var gögüste thsort felan giyerken rahatsız oluyorum bildiginiz bunun minoxlamı bir yanetkisi yads plasebomu anlamadım ama gün içinde sürekli rahatsız eden bir durum böyle ağrı sızı gibi değil ilginç kaşınır gibi bir rahatsızlık sydınlatırsanız sevinirim

kılpeşinde

• Yeni üye
  • *
Merhaba,
Oncelikle boyle bir konu acip sureci de paylastiginiz icin tesekkurler. Bu tarz konulara, oral tabletlere alternatif uretebilmek icin cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Yabanci forumlarda da tartisilan konular. Hatta su anda aktif bir discord kanali var topikal dutasteride ile ilgili.

Hassasiyet ile alakali, daha once dusuk doz topikal finasteride kullanirken benzer bir durumu ben de yasamistim. Yalniz tisort giyerken falan degil de ara ara gogsumun icerisinde bir noktada hissedilen bir aci/yanma tarzi bir his. Sebebi kesin finasteride diyemem ama daha sonra gecmisti. Fakat meme hassasiyeti finasteride yan etkileri arasinda. Saniyorum dutasteridede de gecerlidir.

Bunlardan bagimsiz olarak, kilo almak, hava degisikligi veya bir kiyafete bagli tahris de olabilir.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,
Oncelikle boyle bir konu acip sureci de paylastiginiz icin tesekkurler. Bu tarz konulara, oral tabletlere alternatif uretebilmek icin cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Yabanci forumlarda da tartisilan konular. Hatta su anda aktif bir discord kanali var topikal dutasteride ile ilgili.

Hassasiyet ile alakali, daha once dusuk doz topikal finasteride kullanirken benzer bir durumu ben de yasamistim. Yalniz tisort giyerken falan degil de ara ara gogsumun icerisinde bir noktada hissedilen bir aci/yanma tarzi bir his. Sebebi kesin finasteride diyemem ama daha sonra gecmisti. Fakat meme hassasiyeti finasteride yan etkileri arasinda. Saniyorum dutasteridede de gecerlidir.

Bunlardan bagimsiz olarak, kilo almak, hava degisikligi veya bir kiyafete bagli tahris de olabilir.

Malesef zaten finans kullanmamaktayım acaba dutas mı diye araştırıyorum ama hava değişikligi vesaire değil 10 gündür felan aralıksız bu böyle devam ediyor rahatsız edici bir durum

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Minox kullanan daha önce meme hassasiyeti yaşamış olan var mı aramızda acaba ?

oralminoxidil

• Hero Member
Minox kullanan daha önce meme hassasiyeti yaşamış olan var mı aramızda acaba ?

ben bile yaşamadım minoksla böyle bi durum

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Facebook Twitter Instagram