Gönderen Konu: Dr Ahmet AYIK DUTASTERİD MİKRO ENJEKSİYON (Kafa derisine enjeksiyon)Detaylı  (Okunma sayısı 18887 defa)

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
o sekilde kafaya uygulama.komisi ayri bir olayken aklimda baska bir soru var simdi dut. un agizdan alinmasi bile bellek bir sure etki ediyor 750 tl den bahsediyorsun kafaya onu uyguladi diye o bizi nekadar sure dht den koruyacak dht araliksiz kafaya saldirmaya devam ediyor biz  haftada bir 750 tl mi verecez

Dostum konuyu okumadıgını ve konuşmanda eksiklik oldugunu varsayarak inan hiçbirşey anlamadım. Haftalık 750 vercek kadar zengin olsam kel kalırım 😂 konuyu tekrar tekrar anlatmak istemiyorum çunku yorumun hakkında en ufak fikrim yok umarım bastan sona okuyup bilgi sahibi olursun

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yarılanma süresi 5 hafta.  yarılanma süresinin 6 katı etkinlik için kabul ediliyor tıpta.  6 ay bile uygun bir süre . aylık 3000 tl ve imkanla nw5 adamı nw1 yapabilirsin uygun prosedürle kısa bir zamanda . ama sen tavsiye etme bellek sorunu yaşarsın falan

😂😂😂 ilahi hiç güleceğim yoktu dutastreid i serum olarak alsın arkadas daha etkili olur

oralminoxidil

• Hero Member

😂😂😂 ilahi hiç güleceğim yoktu dutastreid i serum olarak alsın arkadas daha etkili olur

oral kullanıyorum zaten kral.bu forumda bazılarının tek amacı trollük ve cahillik dağıtmak galiba

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Lauri

• Hero Member
yarılanma süresi 5 hafta.  yarılanma süresinin 6 katı etkinlik için kabul ediliyor tıpta.  6 ay bile uygun bir süre . aylık 3000 tl ve imkanla nw5 adamı nw1 yapabilirsin uygun prosedürle kısa bir zamanda . ama sen tavsiye etme bellek sorunu yaşarsın falan

Hadi ben sağlıyorum sana aylık 3000 tl. Hadi getir beni geri nw1e. Neymiş bunun metodu?

oralminoxidil

• Hero Member
Hadi ben sağlıyorum sana aylık 3000 tl. Hadi getir beni geri nw1e. Neymiş bunun metodu?
maddelerin tam adı
WAY-3106606
 TM30089
CHIR99021
SW033291

hepsini aliexpressten sipariş edebilirsin dozajlar ve çözücüler yazıyor seni engelleyen kimse yok pge2 yı en son ekliceksin sadece .yanetki görürsen estriolden olabilir . iyi günler

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
oral kullanıyorum zaten kral.bu forumda bazılarının tek amacı trollük ve cahillik dağıtmak galiba

Oral kullanımda tercih edilebilir tercih meselesi birisi sistemsel dolaşımda birisi bölgesel

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
maddelerin tam adı
 WAY-3106606
TM30089
CHIR99021
SW033291

hepsini aliexpressten sipariş edebilirsin dozajlar ve çözücüler yazıyor seni engelleyen kimse yok pge2 yı en son ekliceksin sadece .yanetki görürsen estriolden olabilir . iyi günler

Dostum lütfen burda bu tarz öneriler vermeyelim binlerce bilim insanı boşuna calısmıyorlar bu konuda burda kimse kimyager değil. Cok ciddi sorunlara yol açabilecek bileşenlerden bahsediyorsun

Eplerenone özellikle yüksek aldosteron nedeniyle dirençli hipertansiyonu olan hastalar için kronik kalp yetmezliği ve yüksek tansiyonun tedavisinde yardımcı olarak kullanılan spirolakton grubunun steroidal bir antimineralokortikoididir.
Rapamisin olarak da bilinen Sirolimus, koroner stentleri kaplamak, organ nakli reddini önlemek ve lenfanjiyoleiomyomatoz adı verilen nadir bir akciğer hastalığını tedavi etmek için kullanılan bir makrolid bileşiğidir.
Yani birçok ilacın bileşigini insanlara bu sekilde kullandırmaya teşvik etmek ciddi sorunlara yol acabilir ölümle bile sonuçlanabilir lütfen kendi kendinize böyle kimya oyunları oynamayın.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Dostum birçok konu var benim konumdada belirtilen şeyler hem bilimsel hemde etki mekanizması doğru tedaviye yönelik umarım ben iyi sonuçlar alırsam aylık 3000 değilde cüzi rakamlara herkes güzel sonuclara ulaşır.

Lauri

• Hero Member
maddelerin tam adı
WAY-3106606
 TM30089
CHIR99021
SW033291

Ulan zaten dutasterid estriol diyorsun, o kadar risk alacak olsa insan, gider 50 liraya androcur da alır geçersin.

Sanki parayı verince olay çözülüyormuş gibi yazmışsın. O kadar pgd2 dht yi bloklamanın sonucunun ne olduğu belli değil.

oralminoxidil

• Hero Member
Dostum birçok konu var benim konumdada belirtilen şeyler hem bilimsel hemde etki mekanizması doğru tedaviye yönelik umarım ben iyi sonuçlar alırsam aylık 3000 değilde cüzi rakamlara herkes güzel sonuclara ulaşır.

inşallah en iyi sonuçları alırsın ben de merakla takip ediyorum yaşadığım şehirde yapan birini bulabilsem yaptırım direkt . Botoks da düşünüyor musun ikisi sinerjik etki eder mükemmel sonuç görürsün

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

oralminoxidil

• Hero Member
Ulan zaten dutasterid estriol diyorsun, o kadar risk alacak olsa insan, gider 50 liraya androcur da alır geçersin.

Sanki parayı verince olay çözülüyormuş gibi yazmışsın. O kadar pgd2 dht yi bloklamanın sonucunun ne olduğu belli değil.

uzatmanın anlamı yok kral. tabiki hedefimiz en etkili , minimum yanetkili ulaşılması kolay tedaviler uygulamak. ama param var risk alırım diyorsan olay farklı. ki cinsiyet değiştirip saçı düzelmeyen çok fazla kişi var .

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

siyabentqxqx

• Sr. Member
reklam kokan hareketler bunlar

Lauri

• Hero Member

Bizim bu dutasterid mikro enjeksiyonun ne kadar etkili olup olmadığını anlayabilmemiz için minox kullanmayan birisinin sonucunu görmemiz gerekiyor.

Konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın fakat buradaki sonucu görüp erken heyecanlanmamak gerekiyor. Çünkü minoxil bu etkinin çoğunluğunun kaynağı olacaktır. Hele ki işl defa minox kullanıyorsa, muhtemelen tepe neredeyse tamamen kapanabilir. O derece etki eder.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Üstad bana mı kullandın bu kelimeyi? Eğer bana kullandıysan 15 günlük üye değilim ben bu forumda 4. Senem forumda saç ekimimide bastan sona paylaştım. Burda ben yarar görürsem herkes görür ben zarar görürsem herkes bilir boş beleş muabbet yapma konuyu onu ondan sonra konus

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bizim bu dutasterid mikro enjeksiyonun ne kadar etkili olup olmadığını anlayabilmemiz için minox kullanmayan birisinin sonucunu görmemiz gerekiyor.

Konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın fakat buradaki sonucu görüp erken heyecanlanmamak gerekiyor. Çünkü minoxil bu etkinin çoğunluğunun kaynağı olacaktır. Hele ki işl defa minox kullanıyorsa, muhtemelen tepe neredeyse tamamen kapanabilir. O derece etki eder.

Aynı işlemi yapan mesaj atan whatsapptan görüştügüm minox kullanmayan üyede var kendisine rica ederim sürecini benim konum üzerinden paylaşır oda. Tamamen uzun vadeli bir bilgilendirme olsun benimkisi kısa vadede ben kimseye gidin tedavi olun falan demiyorum kimseye tedavi önerisi vermiyorum. Ben elimden bir yardım geliyorsada yapmaya calısıyorum sonuclarım her anlamda nötr bağımsız olacak doktorda babamın oğlu değil dutas enjektesini veren sevkeden firmada degil. Uzun vadede bekleyelim 6 ay 1 sene 1.5 sene gerekirse sorun yok ben sistemde sürekli aktif bir üyeyim. O zaman iyi yada kötü her anlamda konuyu tartışıyor olacağız.

Facebook Twitter Instagram