Gönderen Konu: Dr Ahmet AYIK DUTASTERİD MİKRO ENJEKSİYON (Kafa derisine enjeksiyon)Detaylı  (Okunma sayısı 18897 defa)

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cidden öncesi koyduğun fotoya göre çok fark var gibi duruyor yalnız benim anlamadığım dudastefrid aylık enjeksiyonlarla 1 ay nasıl etkili oluyor.
Dostum bunu doktoruna sordunmu yani nasıl bir mekanizması varki bu enjeksiyonun bir ay boyunca  dudas etki etmeye devam ediyor.

Dostum 1 ay değil 3 ay
3 aylık periyodlar halinde uygulanıyor bunu önceki sayfalarda detaylı sekilde anlatmıstım scalp altında enjeksiyon yapıldıgından dolayı yarılanma ömrü cok fazla uzuyor emilim süresi cok fazla uzuyor

phantom

• Hero Member
yasin kardeşim bu tedavinin ön frontal bölgedeki başarı şansı nedir bu konuyu özellikle doktorunla konuşma şansın oldumu acaba.
yani bu tedavi şu bölgelere daha etkili ama  ön bölgeye etkisi zayıf şeklinde bir başarı ayrımı varmıdır.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yasin kardeşim bu tedavinin ön frontal bölgedeki başarı şansı nedir bu konuyu özellikle doktorunla konuşma şansın oldumu acaba.
yani bu tedavi şu bölgelere daha etkili ama  ön bölgeye etkisi zayıf şeklinde bir başarı ayrımı varmıdır.

Üstadım inan sormadım bu durumu ama konusabilirim şu bölgede bu bölgede diye bir ayrım yaparak konuşmadım ama vertex bölgesinde etkili olacagı kesin gibi aynı zamanda şimdi şöyle konuşmak gerekirse dut enjeksiyonu saçlı scalp deri bölgesinde dht y minimuma indirerek korumayı saglıyor aynı zamanda vitamin takviyesi de kullanıldıgında saçlar daha saglıklı olmaya baslıyor yanında minpxta kullanıldıgından dolayı damar genişletici özelliği elbet bu kısımda etkiyi bir hayli yükseltiyor

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sevgili dostlar 2 gün itibariyle saçları 3 numaraya vurdum herşey cok daha net ve belli olması için. Bundan sonraki süreçte tekrar 3 numara yapmayacagım karanlık ortamda flashlı ve direk üstten gelen ışıkla flashsız olarak fotoğraf yüklüyorum 1.5 ayımızdayız

Minoxil türk yapımı kullanmaktan vazgeçtim bu arada içeriğindeki alkol ve gliserin ciddi manada saç terisini harab ediyor o yüzden

Rogaine foam a geçiş yapmış bulunmaktayım şuan için saçlarımda 30 dk önce kullandım o yüzden hatta biraz yapışık saçlar tam kuruyken daha da iyi onuda 2. Ay fotoğrafı olarak paylaşırım

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ters ışık tehlikesine karşın herşey detaylı olması için birçok farklı konumdan ayrı fotoğraflar paylaştım

2.seansımız ahmet beyde ocak ayında olacak şuan için herşey yolunda gidiyor gibi her hangi bir yanetkı durumum olmadı henüz cinsel anlamda bunun için aklınızda bir şüphe olmasın her anlamda sorunuza yanıt verebilirim

Hwoarang7

• Hero Member
3 numara fena durmamış , sanki hafiften güzel gelişim var gibi. Bir sorum olacaktı rogaine foami nereden alıyorsunuz Türkiye'de satışı yok diye biliyorum

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Birinci ay fotoğrafları karşılaştırma yapabilmek adına baz alırsak gelişim olumlu gibi .
Konunu takipteyim kardeşim güncel tutarsan şahsen sevinirim.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
3 numara fena durmamış , sanki hafiften güzel gelişim var gibi. Bir sorum olacaktı rogaine foami nereden alıyorsunuz Türkiye'de satışı yok diye biliyorum

Rogaine foam konusunda bende sıkıntı yaşıyorım türkiyede bulmak imkansız buluncada çok fahiş fiyat yurtdısından getirtmeye calısıyorum 6 aylık şeklinde kırkland yada rogaine foam

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Birinci ay fotoğrafları karşılaştırma yapabilmek adına baz alırsak gelişim olumlu gibi .
Konunu takipteyim kardeşim güncel tutarsan şahsen sevinirim.

1. Ay fotoğrafından henüz 15 gün felan geçti 3 numara yapmışkende güncelliyim dedim. Böyle ufak ufak arayı açmadan güncelleyecegim sürekli

Kerimm34

• Hero Member
konuyu takipteyim dostum paylaşımlarını eksik etme.
şu ana kadarki gelişim bana çok başarılı geldi umarım bu hızda devam eder gidişat.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
konuyu takipteyim dostum paylaşımlarını eksik etme.
şu ana kadarki gelişim bana çok başarılı geldi umarım bu hızda devam eder gidişat.

Teşekkürler üstadım 2. Ay olarakta yakın zamanda paylaşım yapacağım şimdilik herşey yolunda gibi

baldLion

• Hero Member
Merakla takip ettiğim bir konu ,sonuç olumlu olursa bende yaptırabilirim.
Peki bu süreçte herhangi bir yanetki hissettinmi dostum.cinsel açıdan hissetmedim yazmışsın onun dışında herhangi bir şey yoktur umarım.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merakla takip ettiğim bir konu ,sonuç olumlu olursa bende yaptırabilirim.
Peki bu süreçte herhangi bir yanetki hissettinmi dostum.cinsel açıdan hissetmedim yazmışsın onun dışında herhangi bir şey yoktur umarım.

Şuan için belkide henüz erken vücut tolere ediyor olabilir ilerleyen süreçte cıkacak olabilir yada hiçbir yan etki durumu sözkonusu olmayabilir ama ben herşeyi tüm içtenligimle nötr paylasacagım dostum hiçbir şüphe olmasın

siyabentqxqx

• Sr. Member
o sekilde kafaya uygulama.komisi ayri bir olayken aklimda baska bir soru var simdi dut. un agizdan alinmasi bile bellek bir sure etki ediyor 750 tl den bahsediyorsun kafaya onu uyguladi diye o bizi nekadar sure dht den koruyacak dht araliksiz kafaya saldirmaya devam ediyor biz  haftada bir 750 tl mi verecez

oralminoxidil

• Hero Member
o sekilde kafaya uygulama.komisi ayri bir olayken aklimda baska bir soru var simdi dut. un agizdan alinmasi bile bellek bir sure etki ediyor 750 tl den bahsediyorsun kafaya onu uyguladi diye o bizi nekadar sure dht den koruyacak dht araliksiz kafaya saldirmaya devam ediyor biz  haftada bir 750 tl mi verecez

yarılanma süresi 5 hafta.  yarılanma süresinin 6 katı etkinlik için kabul ediliyor tıpta.  6 ay bile uygun bir süre . aylık 3000 tl ve imkanla nw5 adamı nw1 yapabilirsin uygun prosedürle kısa bir zamanda . ama sen tavsiye etme bellek sorunu yaşarsın falan

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Facebook Twitter Instagram