Saç Ekimi Sonuçları
Cidden öncesi koyduğun fotoya göre çok fark var gibi duruyor yalnız benim anlamadığım dudastefrid aylık enjeksiyonlarla 1 ay nasıl etkili oluyor.Dostum bunu doktoruna sordunmu yani nasıl bir mekanizması varki bu enjeksiyonun bir ay boyunca dudas etki etmeye devam ediyor.
yasin kardeşim bu tedavinin ön frontal bölgedeki başarı şansı nedir bu konuyu özellikle doktorunla konuşma şansın oldumu acaba.yani bu tedavi şu bölgelere daha etkili ama ön bölgeye etkisi zayıf şeklinde bir başarı ayrımı varmıdır.
3 numara fena durmamış , sanki hafiften güzel gelişim var gibi. Bir sorum olacaktı rogaine foami nereden alıyorsunuz Türkiye'de satışı yok diye biliyorum
Birinci ay fotoğrafları karşılaştırma yapabilmek adına baz alırsak gelişim olumlu gibi .Konunu takipteyim kardeşim güncel tutarsan şahsen sevinirim.
konuyu takipteyim dostum paylaşımlarını eksik etme.şu ana kadarki gelişim bana çok başarılı geldi umarım bu hızda devam eder gidişat.
Merakla takip ettiğim bir konu ,sonuç olumlu olursa bende yaptırabilirim.Peki bu süreçte herhangi bir yanetki hissettinmi dostum.cinsel açıdan hissetmedim yazmışsın onun dışında herhangi bir şey yoktur umarım.
o sekilde kafaya uygulama.komisi ayri bir olayken aklimda baska bir soru var simdi dut. un agizdan alinmasi bile bellek bir sure etki ediyor 750 tl den bahsediyorsun kafaya onu uyguladi diye o bizi nekadar sure dht den koruyacak dht araliksiz kafaya saldirmaya devam ediyor biz haftada bir 750 tl mi verecez