Gönderen Konu: Dr Ahmet AYIK DUTASTERİD MİKRO ENJEKSİYON (Kafa derisine enjeksiyon)Detaylı  (Okunma sayısı 18901 defa)

Lauri

• Hero Member
Arkadaslar öncelikle merhaba güncellemeyi 1 2 gün içerisinde fotoğraflar ile yapacağım öncesinde bir sorum var bilgisi olan var ise bilgi almak isterim saçlarımda kepek gibi aynı yogun şekilde deri değişimi basladı bildiginiz saçım yazın soyulur gibi ufak ufak baya bir soyuluyor bir fırça yardımıyla mümkün mertebe temizlemeye calıstım ama bu yogun der değişiminin sebebi minox mudur bunu yaşayan varmı düzeltme yolu varmı iyimidir kötümü bilgili arkadaslar yazarsa sevinirim

Seboreik dermatit gibi duruyor.
Eğer sıvı minox kullanıyorsanız, alkol ve pg içeriği sebebiyle yapabiliyor maalesef. Gidebiliyorsan bi dermatologa görün bro. Gidemeeceksen de, ketoral kullaımını biraz sıklaştır. Bir de forumda benzer durum için önerileb şampuanlara bir göz at. Sanırım vichy dercos yeşil ve head and shoulders clinical strength gibi şampuanlar öneriliyordu galiba. Yine de bi araştır.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Seboreik dermatit gibi duruyor.
Eğer sıvı minox kullanıyorsanız, alkol ve pg içeriği sebebiyle yapabiliyor maalesef. Gidebiliyorsan bi dermatologa görün bro. Gidemeeceksen de, ketoral kullaımını biraz sıklaştır. Bir de forumda benzer durum için önerileb şampuanlara bir göz at. Sanırım vichy dercos yeşil ve head and shoulders clinical strength gibi şampuanlar öneriliyordu galiba. Yine de bi araştır.

Tesekkür ederim dostum araştırdım birazda sıvı forumdaki minoxun etkisiymiş alkol ve ppg nin etkileri yani o yüzden köpük formuda piyasada yok bu son şişeden sonra alternatif minox yöntsmlerine bakacağım mutlaka belkide oral kullanıma geçebilirim

Androjen Pataklayan

• Sr. Member

Tesekkür ederim dostum araştırdım birazda sıvı forumdaki minoxun etkisiymiş alkol ve ppg nin etkileri yani o yüzden köpük formuda piyasada yok bu son şişeden sonra alternatif minox yöntsmlerine bakacağım mutlaka belkide oral kullanıma geçebilirim
Piyasa da köpük bulabilirsiniz köpük formlarının sahtesi olmaz genelde ama pahalıdır.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Piyasa da köpük bulabilirsiniz köpük formlarının sahtesi olmaz genelde ama pahalıdır.

Malesef köpük olarak anca internette androvium bulunabiliyor güvenilirliği tartışılır eminmisiniz orjinalliginden eczanelerde yok artık

gow

• Full Member
Merhabalar ben de pazartesi günü için randevu aldım görüşmeye gideceğim aklıma yatar ise yaptırmayı düşünüyorum. Güncel durum fotoğraflarınızi paylaşabilirseniz çok sevinirim, gelişme oldu mu merak ediyorum ?
  • Ekim Tarihi: 23.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Avodart, Xpecia, Solgar biotin 5000, Prozinc Losyon, Sebamed Şampuan

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar söz verdiğim gibi 1.ay fotoğraflarımı eve geldim saçlarımı yıkadım kuruladım elimden geldiğince 4 5 fotoğraf çektim paylaşıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum her türlü soru ve sorunlarınıza açığım herşeyi nötr cevaplayacağım. AHMET BEYE RANDEVU ALMAK İSTEYEN ALAN ARKADASLAR OLMUŞ ALTINI ÇİZEREK TEKRAR BELİRTMEK İSTİYORUM FORUMDAN GELDİĞİNİZİ BELİRTİRSENİZ BANA UYGULANAN FİYATIN AYNISI UYGULANACAK. BENİM KONUMU VE İSMİMİDE VEREBİLİRSİNİZ DETAYLARI DAHA ÖNCE PAYLAŞTIM AMA TEKRAR HERKES BİLSİN İSTERİM.

Gelelim konumuza
Bu süreçte her gün günde 2 defa minox kullanımına devam etmekteyim 1.ayımdayım
Multivitamin takviyesi almaya calısıyorum
Haftada 3 defa ketoral şampuan ile saçlarımı yıkıyorum mutlaka
İyi beslenmeye calısıyorum baska özellikle yaptıgım birşey yok sanırım ufak gözlemlenebilir birşeyler çıkmaya basladı FOTOĞRAFLAR DİREK IŞIK ALTINDA + FLASH İLE ÇEKİLMİŞTİR

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarımı mümkün mertebe kısa tutmaya gayret gösteriyorum hem minoxu cok daha etkin kullanıyorum hemde uzun saçlarda görüntüde engellenebilirlik olabilir sonucları böyle cok daha güzel göreceğimi düşünüyorum herşey daha net daha anlaşılır olacağından kısa tutuyorum. Hayırlı geceler arkadaslar herkese

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar ben de pazartesi günü için randevu aldım görüşmeye gideceğim aklıma yatar ise yaptırmayı düşünüyorum. Güncel durum fotoğraflarınızi paylaşabilirseniz çok sevinirim, gelişme oldu mu merak ediyorum ?

Sevgili dostum umarım hakkında hayırlısı olur hastahaneye lütfen forumdan geldiğini iletmeni istiyorum farklı bir fiyat uygulaması olsun istemiyorum umarım sanada bir faydam olur bende her an bir fayda sağlamak için elimden geldigince ilgilenmeye gayret gösteriyorum umarım hepimiz bu tedaviden olumlu sonuçlar alırız. Fotoğrafları yukarıda paylaştım değerli yorumunu beklerim hayırlı aksamlar

Requiemm

• Sr. Member
minox ve ek vitamin kullandığın ıcın   o zaman sadece dutasterid enjeksiyonun baslı basına işe yarayıp yaramadığını anlıyamayacağız demektır.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
minox ve ek vitamin kullandığın ıcın   o zaman sadece dutasterid enjeksiyonun baslı basına işe yarayıp yaramadığını anlıyamayacağız demektır.

Ek vitaminlerin bununla alakalı bir değişiklik göstereceğini düşünmüyorum o yüzden vitaminleri söz konusu etmeyelim çünkü dht de vitamin faktörü söz konusu bile değil yalnızca saçların dut un tedavisinde daha saglıklı büyümesini destekleyebilir.

İkinci dedigin ise minox bakımından eleştiri olarak kabul edilebilir sevgili dostum minox uzun süreli olarak kullanıma devam edilecek elbetteki aslında bunu öncede söylemiştim bu bizim big 4 dedigimiz tedavinin daha konforlusu da sayılabilir kanımca scalp altında uzun süre emilim saglayan dut sistemik dolaşıma katılmadıgından bölgesel tedavi olarak kullanılıyor fakat örnegin dut ve minox karısımda kullanoyoruz diyelim ki bu sistemik dolaşıma karısıyor yan etki olanagı cok fazla sayılabilir ister plasebo ister direkt diğer bir yandan yine minox yanında avodart kullanımı doğrudan sistemik dolaşıma katıldıgından bu aslında bakılırsa en tehlikelisi her türlü yan etkiyle karsılasılabilir fizyolojik biyolojik plasebo doğrudan etken bu durum sözümü kısa kesmem gerekirse uzun süreli olarak bu tedaviyi paylaşacağım dostum yani henüz 1. Ayını tamamladı 6. 7. Aylarda elimizde cok daha güçlü istatistik bilgi olacak o zaman bunun kararını hep beraber verebiliriz

Requiemm

• Sr. Member
Ek vitaminlerin bununla alakalı bir değişiklik göstereceğini düşünmüyorum o yüzden vitaminleri söz konusu etmeyelim çünkü dht de vitamin faktörü söz konusu bile değil yalnızca saçların dut un tedavisinde daha saglıklı büyümesini destekleyebilir.

İkinci dedigin ise minox bakımından eleştiri olarak kabul edilebilir sevgili dostum minox uzun süreli olarak kullanıma devam edilecek elbetteki aslında bunu öncede söylemiştim bu bizim big 4 dedigimiz tedavinin daha konforlusu da sayılabilir kanımca scalp altında uzun süre emilim saglayan dut sistemik dolaşıma katılmadıgından bölgesel tedavi olarak kullanılıyor fakat örnegin dut ve minox karısımda kullanoyoruz diyelim ki bu sistemik dolaşıma karısıyor yan etki olanagı cok fazla sayılabilir ister plasebo ister direkt diğer bir yandan yine minox yanında avodart kullanımı doğrudan sistemik dolaşıma katıldıgından bu aslında bakılırsa en tehlikelisi her türlü yan etkiyle karsılasılabilir fizyolojik biyolojik plasebo doğrudan etken bu durum sözümü kısa kesmem gerekirse uzun süreli olarak bu tedaviyi paylaşacağım dostum yani henüz 1. Ayını tamamladı 6. 7. Aylarda elimizde cok daha güçlü istatistik bilgi olacak o zaman bunun kararını hep beraber verebiliriz

demek ıstedıgım  senın mınox ve vıtamınde kullanman ,   sadece dut enjeksıyonu yaptırmayı dusunenlerı yanıltabılır yada  sadece dut enjeksıyonundan ne kadar verım aldıgını göstermede bıze oncu bır verı saglamayabılır.  6 ay sonra sacların cıktıgında ki yuksek ıhtımal baya cıkmıs olucak bundan  hangısınden ne kadar verım aldıgımızı olcmek yada sadece dust enjeksıyon yaptıracakları yanıltabılır demek ıstıyorum

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben seni gayet iyi anlıyorum dostum o yüzden uzun süreli hareket edelim diyorum sabrın sonu elbet selamet bakalım ne gibi değişiklikler olacak bende istiyorum herkesin yorumuna göre hareket edelim görelim ölçelim biçelim diye

barbaross

• Sr. Member
dostum benmi yanlış görüyorum yoksa bir ayda saçların anormal coşmuşmu olumlu anlamda anlamadım doğrusu,1 ayda böyle bir gelişim daha önce hiç görmemiştim.sen nasıl görüyorsun gelişimi sencede çok olumlumu son durum.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
dostum benmi yanlış görüyorum yoksa bir ayda saçların anormal coşmuşmu olumlu anlamda anlamadım doğrusu,1 ayda böyle bir gelişim daha önce hiç görmemiştim.sen nasıl görüyorsun gelişimi sencede çok olumlumu son durum.

Dostum açık konusmak gerekirse dışarıdanda şu sıralar iyi yorumlar almaya basladım herkes saçların kararmış bir toparlama var gibisinden sırrını soruyor bende henüz kimseye bahsetmiyorum sadece bi tedavi gördüğümü söylüyorum şuan için açıkçası bende güzel şeyler olacağına inanıyorum

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cidden öncesi koyduğun fotoya göre çok fark var gibi duruyor yalnız benim anlamadığım dudastefrid aylık enjeksiyonlarla 1 ay nasıl etkili oluyor.
Dostum bunu doktoruna sordunmu yani nasıl bir mekanizması varki bu enjeksiyonun bir ay boyunca  dudas etki etmeye devam ediyor.

Facebook Twitter Instagram