Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaslar öncelikle merhaba güncellemeyi 1 2 gün içerisinde fotoğraflar ile yapacağım öncesinde bir sorum var bilgisi olan var ise bilgi almak isterim saçlarımda kepek gibi aynı yogun şekilde deri değişimi basladı bildiginiz saçım yazın soyulur gibi ufak ufak baya bir soyuluyor bir fırça yardımıyla mümkün mertebe temizlemeye calıstım ama bu yogun der değişiminin sebebi minox mudur bunu yaşayan varmı düzeltme yolu varmı iyimidir kötümü bilgili arkadaslar yazarsa sevinirim
Seboreik dermatit gibi duruyor. Eğer sıvı minox kullanıyorsanız, alkol ve pg içeriği sebebiyle yapabiliyor maalesef. Gidebiliyorsan bi dermatologa görün bro. Gidemeeceksen de, ketoral kullaımını biraz sıklaştır. Bir de forumda benzer durum için önerileb şampuanlara bir göz at. Sanırım vichy dercos yeşil ve head and shoulders clinical strength gibi şampuanlar öneriliyordu galiba. Yine de bi araştır.
Tesekkür ederim dostum araştırdım birazda sıvı forumdaki minoxun etkisiymiş alkol ve ppg nin etkileri yani o yüzden köpük formuda piyasada yok bu son şişeden sonra alternatif minox yöntsmlerine bakacağım mutlaka belkide oral kullanıma geçebilirim
Piyasa da köpük bulabilirsiniz köpük formlarının sahtesi olmaz genelde ama pahalıdır.
Merhabalar ben de pazartesi günü için randevu aldım görüşmeye gideceğim aklıma yatar ise yaptırmayı düşünüyorum. Güncel durum fotoğraflarınızi paylaşabilirseniz çok sevinirim, gelişme oldu mu merak ediyorum ?
minox ve ek vitamin kullandığın ıcın o zaman sadece dutasterid enjeksiyonun baslı basına işe yarayıp yaramadığını anlıyamayacağız demektır.
Ek vitaminlerin bununla alakalı bir değişiklik göstereceğini düşünmüyorum o yüzden vitaminleri söz konusu etmeyelim çünkü dht de vitamin faktörü söz konusu bile değil yalnızca saçların dut un tedavisinde daha saglıklı büyümesini destekleyebilir.İkinci dedigin ise minox bakımından eleştiri olarak kabul edilebilir sevgili dostum minox uzun süreli olarak kullanıma devam edilecek elbetteki aslında bunu öncede söylemiştim bu bizim big 4 dedigimiz tedavinin daha konforlusu da sayılabilir kanımca scalp altında uzun süre emilim saglayan dut sistemik dolaşıma katılmadıgından bölgesel tedavi olarak kullanılıyor fakat örnegin dut ve minox karısımda kullanoyoruz diyelim ki bu sistemik dolaşıma karısıyor yan etki olanagı cok fazla sayılabilir ister plasebo ister direkt diğer bir yandan yine minox yanında avodart kullanımı doğrudan sistemik dolaşıma katıldıgından bu aslında bakılırsa en tehlikelisi her türlü yan etkiyle karsılasılabilir fizyolojik biyolojik plasebo doğrudan etken bu durum sözümü kısa kesmem gerekirse uzun süreli olarak bu tedaviyi paylaşacağım dostum yani henüz 1. Ayını tamamladı 6. 7. Aylarda elimizde cok daha güçlü istatistik bilgi olacak o zaman bunun kararını hep beraber verebiliriz
dostum benmi yanlış görüyorum yoksa bir ayda saçların anormal coşmuşmu olumlu anlamda anlamadım doğrusu,1 ayda böyle bir gelişim daha önce hiç görmemiştim.sen nasıl görüyorsun gelişimi sencede çok olumlumu son durum.