Şuan için 1 aya yakın oldu hiçbir yan etki yaşamıyorum cinsellik manasında genellikle yan etki konusuyoruz burada o konuda hiçbir sorunum olmadı açılcası normal hayatımda neysem tamamen yine oyun diyebilirim. Ondan ziyade sağ meme de ufak bir hassasiyet var snaırım t short giydigimde üstümde bazı zamanlar rahatsız ediyor beni rahatsız edici bi hassasiyet var bu plasebo olmadıgından eminim minox un bu sekilde yan etkisi oldugunu daha önceden biliyoruz zaten ilerleyen tüm süreci yine nötr paylasacagım ama dut enjektenin hiçbir yan etkisi yok suanda ve olumlu görmeye basladım acıkcası kararmalar basladı bana kalırsa ama buradan aylık paylasacagım o zaman herşey daha netmkonusulacak
Daha önce oral dut veya finas kullanmış mıydınız? Yanetki vs olmuş muydu?
Bir de doktor bu yöntem ile oral kullanım arasındaki farkı konusunda ne diyor acaba?
Örneğin ben oral dutas finas dönüşümli kullanıyorum, ama saçlarım cidden kötü durumda olmasa yanından geçmem. Yanetki ufal tefek var ciddi şeyler olmasa bile içim hiç rahat değil açıkcası. O yüzden sizin yaptırdığınız uygulamayı ben de düşünüyorum, tabi yanetki vs durumları oral e göre daha iyiyse.